Kocası küsen kadınlar klubu

Mümkün ise küsmemeye çalışıyorum. Çünkü o kadar inatçı ki kendileri benim haklı olduğum bir konuda bile küstü ise hayatta geri adım atmaz.. ben haklı iken haksızmış gibi barışmaya çalışırım sonra . Ahhh gıcık oluyorum bu huyuna..Ağız tadı ile bir küsme zevki yaşayamıyorum.

Ahahha ağız tadı ile küsme mi :) çok tatlisiniz ya :)

ben cok kuserim esime kustummu yan odaya giderim hemen ardimdan gelir normalde cok odundur ama kus kalmama dayanamaz napar eder herturlu sebeklik yapar gonlumu alir.bikeresinde kustum gene yuzune bile bakmiyodum isten geldi salonun ortasina eliptik bisikleti cikardi gozunun onunde kullanmaya basladi normalde nefret eder spor yapmaktan bi yandanda sacma sapan sebekkikler yapiyo guldurmustu beni:)normalde evlilik yildonumunde dogumgunumde cicek almayan adam kustugumde alir dayanamaz kus kalmama hatta en sevdigim huyu bu diyebilirim

Mümkün ise küsmemeye çalışıyorum. Çünkü o kadar inatçı ki kendileri benim haklı olduğum bir konuda bile küstü ise hayatta geri adım atmaz.. ben haklı iken haksızmış gibi barışmaya çalışırım sonra . Ahhh gıcık oluyorum bu huyuna..Ağız tadı ile bir küsme zevki yaşayamıyorum.

Malesef bizdede öyle.. Ben kuserim o benden beter küser.. Aylarca konusmasam konusmicak sanırım :/

Bazen iki uc gun konusmadigimiz oluyo kavganin derecesine bagli :)
Onun telefonu calsa ben meraklaniyorum kimle konusuyor diye
Benimki calsa o meraklaniyor :)
O zamanlarda sanki onunla muhatap olmuyormus gibi yapip ta deli olmak yokmu
O zamanlarimizi bile seviyorum ya

Kusura bakmayın çok merak ettim ben.özel olmasa bişey soracam.eşiniz bekleme ben gelmycm diyor.yani nereye gidiyor ki.isten mi geç çıkiyor vallahi anlamadm.cevap vermesenizde önemli degl.tekrar kusura bkmyn.bende evliym yeni.

Önemli değil canım. Eşim işi dolayısıyla geç gelebiliyor, fakat bekleme gelmicem dediğinde geç de olsa gelir. Şimdiye kadar dışarda kalmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ananem hep der ne olursa olsun gece yataga girince kocana sırtını dönme. Ayaklariniz degince birbirine barisirsiniz die... cok şükür biz öyle kusmeyiz çok. Yani asla uzamaz konusur anlasiriz. Hatunlarim hayat küs kalinamayacak kadar kisa bence inadi gururu koyun bi kenaraaa...

. Malesef ki ayni durumdayiz :( Su anda da küsüz ve bariz bi sekilde Ben hakliyim.. ama tavir yapansa o....

Kocası küsen kadınlar grubu
Arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim

biri beni mi çağırdı...:KK25:

Kocası küsen kadınlar grubu
Arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim
bunun kadını erkeği yok. gece tartışıp sabah barışılmıyorsa ya da sabah tartışıp evden çıkırak akşam bir şey yokmuş gibi davranılmıyorsa çok zor. bazı ciddi konulardan dolayı kırgınlıklar olacaktır ancak olur olmaz şeye de günler boyu küs kalmak ne kadar doğru evlilikte?

Senin kocanın bile olduğunu sanmıyorum sen bir zavallisin

Benim kocam da küsmez demek ki ben de bir zavallıyım. Ama siz de çok saygısız bir insansınız. Eşiniz boşa küsmüyor ona da bu kadar hırçınsanız..

Actigin konulara bakinca kimin zavalli oldugunu goruyorum KIB :KK48::KK55:
Kusura bakamyın hiç konuya sonradan dahil oluyorum ama
İlk siz sataşmışsınız. :) .
Alaya alan sizdiniz...
Kendine nasıl davranılmasını istiyosan öyle davran derler.

Lütfen konuya yorum yapabilir misiniz?
Üyelerin başka konulardaki yorumlarını bu topiğe taşımayın, rahatsız edici yorumları irdelemek yerine bildirim yapın lütfen.

Erkeğin küseni de çok fena oluyor arkadaşlarımdan biliyorum .
Allah sabır versin kardeş

Back
X