Kocası küsen kadınlar klubu

:)

Nereden saldiracagini bilemedin. Stratejik hata :KK70:
Size neden saldırayım ki.
Allah bilir benden kaç yaş büyüksünüz.
Hem banane ki ?
Gördüğmü söyledim sadece .
Neyse bu konu hakkında başka mesaj atmicam ben
İyi forumlar :)

Benim kocis cok kusmez kussede sarilinca henen gulumser barisiriz benim çözümüm sarilmak:KK22::eek:

benımkı hamıleyken bıraktı,doğumdan sonrada ıyıce duzeldi uzatmıyor tartışmaları,kusluk yapmıyor..

Size neden saldırayım ki.
Allah bilir benden kaç yaş büyüksünüz.
Hem banane ki ?
Gördüğmü söyledim sadece .
Neyse bu konu hakkında başka mesaj atmicam ben
İyi forumlar :)

Ne alaka buyuklukle? Alakasiz konularla saldirmaya calisiyorsun. Benim yorumuma benzer bi suru yorum var yukarida. Hadi saldir bakalim hepsine.

Benim kocam ben hakli olsam kussem oda hemen bna kuser ve oglak burcu cok inat asla gero adim atmaz bn alistrdim hep ozur dledim kus kalmayalim dye smdi ceberesini cekiyorum kustumu cok zor basrosiyo ben haklida olsam yine o kusuyo yaa bi cozum bulalaim kardess

Benim kocam ben hakli olsam kussem oda hemen bna kuser ve oglak burcu cok inat asla gero adim atmaz bn alistrdim hep ozur dledim kus kalmayalim dye smdi ceberesini cekiyorum kustumu cok zor basrosiyo ben haklida olsam yine o kusuyo yaa bi cozum bulalaim kardess
ah cnm benmkide oglak burcu :KK14: cok sıkldm onun bu huyundan :KK67: nasıl atlatacaz kuzum biz ya :KK61:

Anlamiyorum okadar kuauyorki gercwkten benmi sucluyum dye kendmi suclu hissediyorum nasil basariyor bnu

Polemiğe giren arkadaşlar isterseniz buna bir son verin ne dersiniz:)

Ne alaka buyuklukle? Alakasiz konularla saldirmaya calisiyorsun. Benim yorumuma benzer bi suru yorum var yukarida. Hadi saldir bakalim hepsine.
Saygı ile alakası var ama sizde bulunmadığı için bu alakayi anlamamissiniz .
Saldırmak da bana göre değil ben kiblerim

Bi
zBizdede.ben gdiyorum cnm cok bunaliyorum yaa hic ben trip atamiyoeum bnde basak burcuyum swvmwm kuslugu

Back
X