Kocası LoL oynayan varmi

Rica ederim. Evlililte ortak dili kullanmak cok onemli.bunu yapma sunu yapma hıcbırımızde işe yaramıyor.arkadaşlar guzel onerilerde bullunmus.bence de sen de oyuna bi göz atmalısın hem cok eglencelı

Yazdıkların hiç de öyle demiyor ama.Kimin kötü kalpli olduğu apaçık ortada.

Senin gibi kültürlü olacaksak ben cahiller tarafında kalmaya razıyım.Kocanınki bilgisayar bağımlılığı seninki de koca bağımlılığı.İki bağımlı olarak mutluluklar size.
Teke ederim canım

Rica ederim. Evlililte ortak dili kullanmak cok onemli.bunu yapma sunu yapma hıcbırımızde işe yaramıyor.arkadaşlar guzel onerilerde bullunmus.bence de sen de oyuna bi göz atmalısın hem cok eglencelı
Bende deniyorum sanırım daha eğlenceli

Saygının anlamını bilmiyorsunuz sanırım. Eşiniz kendi beyninizi ve kendi ayaklarınızı kullanarak dışarı çıkmanıza izin vermiyor, sizi komutla yönetiyor ama saygı var zannediyorsunuz.

Boşanmaların artma sebebi kadınların eşlerinin sözünü dinlememesi, "izinsiz" hareket etmesi yani öyle mi?
Kadınlar artık höt denilince susup oturmuyorlar.
Mesela benim gibi kadınlar bir anlık hata sonucu eşiniz gibi biriyle evlenirse "ben bunu mu çekeceğim" deyip ayrılıyor.
Sorun kadınlar değil yani yanlış adamla yapılan evlilikler.
Doğru adamla evlenildiğinde kölelik hayatı yaşamadan da mutlu olunuyor :KK66:
Hıhı

Habersiz değil, izinsiz yazacaktın.. :KK51:

Ayrıca daha yaşadığın evliliği bile tanımlayamıyorsun sen.
Sizin aranızdaki şey saygı değil. Senin açından kocaya itaat, onun açısından kafasına göre takılmak.. :KK45:

Saygının S si yok, ama neyse sen kendi halinden memnunsun sonuçta. Aman iyi dinle he. Mazallah ters gitme sakın..

2 gündür de eşinden şikayet edip doğru yönde yorumlar yapanlara carlayan üyeler türedi. Dert yoksa bize ne?
Aynen canım benim derdim sizi mi geriyor

Resmen şov yaptin burada 😂😂😂 keyifle izledim. Kimse sana eşine haber vermeden kafana gore git demiyor, demedi. Habersiz gitmem diyip duruyorsun, sanki haber verince gidebiliyorsun. :) "Sen izin istiyorsun ve disari cikmana dahi izin verilmiyor tek basina"
Disari cikmaya izin almakla haber vermek ayni sey degil.
Hı hii ayenn aynen canım

"eşim olmadan çıkıpta tek başıma gezmek istemiyorum artık ama sizler gezin rahat rahat nolucakki haberlerde hergun izliyoruz yani ben izliyor ve görüyorum kadının biri tecavüze uğradı falan yerde hee tek başına deildi o birilerinin yanında oldu dimi"
tırnak işareti içindeki yer sizin cümleleriniz. Ben okuduğumu gayet net anlayabiliyorum. Tabi sizin de yazdığınız gayet acik, anlama yetim yeterli olmasa dahi burada yazdığınızi anlardım emin olun.
insanlara verdiğiniz cevaplar öfke dolu, bence alttan alta sizi asıl öfkelendiren şeyi biliyorsunuz ama yüzleşmekten kaçıyorsunuz. Çünkü gördüğünüz,bildiğiniz,ogrendiginiz şeyleri sorgulamak, yanlışlığı farkedip değiştirmeye çalışmak kolay değil. İnsanlar değişime direnç gösterir çünkü değişim bilinmezdir.
ofkenizi burada, size; ama sert konuşarak ama nasihat ederek ama örnek vererek farkındalık kazandırmaya çalışan insanlara yönelterek, gerçeklerden kaçabileceginizi sanıyorsaniz bu çok uzun süre mümkün olamayacak.hi hı haklısın
Saygının anlamını bilmiyorsunuz sanırım. Eşiniz kendi beyninizi ve kendi ayaklarınızı kullanarak dışarı çıkmanıza izin vermiyor, sizi komutla yönetiyor ama saygı var zannediyorsunuz.

Boşanmaların artma sebebi kadınların eşlerinin sözünü dinlememesi, "izinsiz" hareket etmesi yani öyle mi?
Mesela benim gibi kadınlar bir anlık hata sonucu eşiniz gibi biriyle evlenirse "ben bunu mu çekeceğim" deyip ayrılıyor.
Hı hı evet evet haklısın

Eşim gibi birini zaten bulmazsin o istisna canım

Aynen canım benim derdim sizi mi geriyor
Hı hii ayenn aynen canım
Hı hı evet evet haklısın

Konu açıldı açılalı 3’tür hesabınız pasif oluyor. Tebrikler.

Eşim gibi birini zaten bulmazsin o istisna canım

En çok da bu sonuca vardığınız için tebrikler. Bence hepimizin emeği büyük bunda. Size mutluluklar.

Konu açıldı açılalı 3’tür hesabınız pasif oluyor. Tebrikler.

En çok da bu sonuca vardığınız için tebrikler. Bence hepimizin emeği büyük bunda. Size mutluluklar.
Bosverin yahu. Konu sahibinin gerçeklik algısı sıkıntılı ne yazık ki. Kocasi bulunmaz Hint kumaşı, evlilikeri ise tüm evliliklerden daha ask,sevgi,saygı dolu. Aslında mükemmel bir hayatları var.
Birkaç mesaj sonra da aslında kocasının oyun bağımlısı olmadığını eşinin cani sıkılmasin diye onu oyuna alıştırmak için falan oynadigini söyleyebilir bence. Çünkü sikayet sebebi gittikçe şekil değiştirdi.
Bizler de zaten kıskançlıktan çatlayan insanlarız

Sadece LOL değil bir sürü oyun oynuyor ama dozunda :) Dozunu aşmadığında sorun teşkil etmiyor.

Bosverin yahu. Konu sahibinin gerçeklik algısı sıkıntılı ne yazık ki. Kocasi bulunmaz Hint kumaşı, evlilikeri ise tüm evliliklerden daha ask,sevgi,saygı dolu. Aslında mükemmel bir hayatları var.
Birkaç mesaj sonra da aslında kocasının oyun bağımlısı olmadığını eşinin cani sıkılmasin diye onu oyuna alıştırmak için falan oynadigini söyleyebilir bence. Çünkü sikayet sebebi gittikçe şekil değiştirdi.
Bizler de zaten kıskançlıktan çatlayan insanlarız

Ya aslinda cok yazik , gencecik bir kadin , yasadigi hayat hayat degil , koca diye evlendigi koca degil
Ofkesini de gelip burada yorum yapanlara kusuyor cunku bir kapana sıkışmıs durumda
Yoksa o da gormuyor mu gercekleri , bence gordugu icin bu kadar ofkeli zaten

Ya aslinda cok yazik , gencecik bir kadin , yasadigi hayat hayat degil , koca diye evlendigi koca degil
Ofkesini de gelip burada yorum yapanlara kusuyor cunku bir kapana sıkışmıs durumda
Yoksa o da gormuyor mu gercekleri , bence gordugu icin bu kadar ofkeli zaten

Öfkesini kocasına gösteremez çünkü sıkar o biraz. Bunlar ancak buralarda gösteriş yapabilir

Aranızda kocası LoL oynayan varmı benimki çok fena bağımlı 1yillik evliyiz resmen iki farklı hayat yaşıyoruz bı turlu birakamiyor oyunu kızıp tepki verince de gel beraber oynayalım hemde vakit geçirmiş oluruz diyor sosyal hayatımız bitti resmen nasıl vazgeciricem bu oyunundan
Eski sevgilim bağımlısıydi sonra bende öğrendim beraber oynamaya başladık. Sonra ikimizde sıkıldık zaten :) ama güzel bi tecrübe olmuştu

Back
X