Deminden beri yazdığınız cevapları okuyorum ; insanlara böyle bel altı vurmak huyunuz sanırım
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok, sizin evliliğinizin de yok
Ha keza kimseye akıl verecek durumda değilsiniz, çocuk gibi oyun oynayan kocanıza destur veremeyip, kendi başına sokağa çıkamayıp , adama iki laf edemeyip bir de iki çocuğuya aslan gibi ayakta duran bir kadına laf mı sokuyorsunuz, pes
Yaptığınız şey çok ayıp ve kırıcı, hayatta kimin başına ne gelir hiç belli olmaz, umarım kırdığınız yerden sınanmazsınız haa ama siz boşanmazsınız değil mi :))))) harçlığınızı alıp , saygı falan hak getire yaşar gidersiniz, sizin evlilik başarı abidesi .......
42 yaşındayım sanırım benden çok gençsiniz size tavsiyem ; kendinize saygı duyun, evin bir reisi varsa bir de kadını var ve o kadın izne tabi değil, bir birey olun eş olmadan önce, kırmızı çizgileriniz olsun, ödün vermeden sevilmenin tadını almaya bakın hayatta, çok başarılı evliliği olan ve çok yaşamış bir kadın olarak gayet samimi bir tavsiyemdir size, hiç bir erkek izinle oturup kaldırdığı kadına aşık olmaz bunu asla unutmayın. Bence hakaret ettiğiniz üye bir özürü de hak ediyor, ne yaptığınızı anlamanız için ben de size biraz kırıcı şeyler yazdım, okuyunca hoş olmuyor değil mi ?