Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

Benim kocama belki dışardan bakanlar çirkin der ama gelip benim gözümle görsünler :KK37:yani önemli olan yakışıklı olması değil senin gözlerin kapalı aşık olman:KK69:
Ergenler yakışıklı paralı arıyor :))

Kadın Aşık oldugu erkeği zaten yakışıklı görür.. Erkek De güzel kadına aşık olur... İlla yakışıklı olsun istiyorsan çok güçlü olman lazım :) evleneceğin adam anlayışlı saygılı düşünceli olacak. Sana değer verecek. Sokmuşum yakışıklısına Soda şişesi be..
Ablam sen hayirdir birden yükselmişsin :D

Yakisiklilik görecelidir aslinda
Benimki bana cok yakisikli geliyor, cekik mavi gözleri, boyu posu, omuzlari
Hadi buna herkes katilir katilmaz ama cok karakterlidir
Ilk iliskisiyim ve evlendik
Nettir bu konularda, tek eslilige gönülden inanir, sonsuz bir güvenim var ona
Hani kendime o kadar güvenmem, sinirlari cok keskindir
Onu kendime asik etmedim, cocukluktan beridir birlikteyiz kafaya koyduk ikimizi günü geldi evlendik öyle iste
Ama karar verme asamasinda karakter cok agir basiyor
Cidden onun gibi bir erkele daha tanisamazdim karakter acisindan
Cok sükür,hayatimin dönüm noktasidir kendisi, 8 yildir evliyiz

Son düzenleme:
aç kalinca kaslarini yersiniz artik 😁😁
hem yakisikli hem seksi h karakterli hem parali olsundan yana kullaniyorum 😁😁😁

Eşimle ilk tanistigimizda hiç beğenmemiştim. Ben her zaman erkekte veya kadında sarışın kumral beğenirim. Eşimde renkli gözlü kumral ve boyu uzun. Arkadaşlarımla tanıştı, sen yakışıklı seversin bundan iyisini zor bulursun dediler. Acaba ben mi yanlış görüyorum dedim 😄 2 3 hafta sonra davranışları çok etkiledi beni. Büyük ihtimal o da benim hareketlerime davranışlarıma aşık oldu. Çünkü bence bende o kadar ahım şahim güzel değilim.

Dış görünüş önemli fakat bence kişilik hayat görüşü, hayata bakış açısı, nezaket, empati, iletişim becerisi bunlar daha önemli faktör.

Yok artık ben orda asık etme taktiği istedim bu yasima kadar bana delicesine aşık olan olmadi diye.Cirkinlerde gözüm yok ayol 😄

Ah be Yesyess hic mi adil yıldırım dinlemedin canım.Bende bu yasim kadar kendim olsam yeter diye düşünüyordum.Bunun için efor hic sarfetmiyordum.Ama öyle değilmiş olay taktikten geçiyormuş.Son yedigim iliski kaziklarindan sonra daha iyi anladim.
Evet dinlemedim neden dinleyeyim ki ? Beni taktikle sevecek adam hic sevmesin . 90 yasina kadar yalniz kalip oyle ölsem de fikrim degismeyecek . (Bir kac defa cok cok sevildim , bir cok defa sevilmedim. )
Dedigim gibi iliskiler kendiliğinden olan seyler , saglamlastirmak icin emek gerekir belki ama taktik filan bana hic gercekco gelmiyor. Taktige asik oluyor adam size degil . Ayrica dedigim gibi dunya da yapmal istediğim cok sey var , birini kendime asik etmek icin caba gosterecek vaktim / enerjim yok. Dunya da 3 4 milyar erkek var . Biri olmazsa digeri olur

😂 😂 😂 😂 Yakışıklı Erkek.. Egolu havalı Hovarda Zampara oluyor.. Gerci herkese göre değişir bu yakışıklılık göreceli kavram ama ıyyy yani uğraşılmaz.
Efendi olanlari yok tabi bunlarin :bicak: Allah bir yerden verince öbür taraftan kisiyor demekki :D Benim tercihim az yakisikli, cekici, karakteristik bir sıfat ve karakter :D Kadinlardaki aura denen seyden erkek cinsine özgü olani olmali :D

Efendi olanlari yok tabi bunlarin :bicak: Allah bir yerden verince öbür taraftan kisiyor demekki :KK70: Benim tercihim az yakisikli, cekici, karakteristik bir sıfat ve karakter :KK70: Kadinlardaki aura denen seyden erkek cinsine özgü olani olmali :KK70:
Sana katılıyorum..

SA. Eşim milli boksör. Düğün çekiminde "yenge fotojenik deyil abi seni çekelim" dedi fotoğrafçı. Ahshshsh. Beni çekerken bile hep dönüp onu çekti çaktırmadan. Neyse. Ben kendisine göz koymuştum. Direkt gidip demedim ama.. :) Önce arkadaşları ile iletişimine dikkat ettim. Zira karakteri en iyi arkadaşların yansıtır. Güzel dostlukları vardı. Tanışmak için işini bahane ettim. Sık sık sorular sordum. Arkadaş olduk 2.5 ay sürdü. O süreçte de oturduğum kafedeki çalışanlara olan tavrına dikkat ettim. Herkesi tanıyordu, garsonlar masamıza oturuyordu o kadar samimi idi. Egosuz bir insandı. Böyle giderken kendime ısınmasını sağladım. Güzel olmak şart değil ama bakımlı, özenli giyindim. O da etkilendi zaamanla biz aşık olduk, sevdik, evlendik. :))

SA. Eşim milli boksör. Düğün çekiminde "yenge fotojenik deyil abi seni çekelim" dedi fotoğrafçı. Ahshshsh. Beni çekerken bile hep dönüp onu çekti çaktırmadan. Neyse. Ben kendisine göz koymuştum. Direkt gidip demedim ama.. :) Önce arkadaşları ile iletişimine dikkat ettim. Zira karakteri en iyi arkadaşların yansıtır. Güzel dostlukları vardı. Tanışmak için işini bahane ettim. Sık sık sorular sordum. Arkadaş olduk 2.5 ay sürdü. O süreçte de oturduğum kafedeki çalışanlara olan tavrına dikkat ettim. Herkesi tanıyordu, garsonlar masamıza oturuyordu o kadar samimi idi. Egosuz bir insandı. Böyle giderken kendime ısınmasını sağladım. Güzel olmak şart değil ama bakımlı, özenli giyindim. O da etkilendi zaamanla biz aşık olduk, sevdik, evlendik. :))

Arkadas taktikleri caktirmadan siralamis, örnek alin :dondurma:

Back
X