- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergenler yakışıklı paralı arıyor :))Benim kocama belki dışardan bakanlar çirkin der ama gelip benim gözümle görsünleryani önemli olan yakışıklı olması değil senin gözlerin kapalı aşık olman
![]()
Ablam sen hayirdir birden yükselmişsinKadın Aşık oldugu erkeği zaten yakışıklı görür.. Erkek De güzel kadına aşık olur... İlla yakışıklı olsun istiyorsan çok güçlü olman lazım :) evleneceğin adam anlayışlı saygılı düşünceli olacak. Sana değer verecek. Sokmuşum yakışıklısına Soda şişesi be..
Evlendikten sonra çok iyi anlayacaklarki önemli olan tipi değil huyu karakteriErgenler yakışıklı paralı arıyor :))
Ablam sen hayirdir birden yükselmişsin![]()
Aynen evlensinlerde bi.. Görsünler :)Evlendikten sonra çok iyi anlayacaklarki önemli olan tipi değil huyu karakteri
Dibini sıyırmışsınız ayol bir tane bile bırakmamışsınız.Hem yakışıklı hem karakteri düzgün olanları aldık bitti o sürüm
Kendinizi birine aşık etmek için uğraşmak olduğunuzdan farklı gözükmek demek, hiç gerek yok ekstra taktiklere.
Evet dinlemedim neden dinleyeyim ki ? Beni taktikle sevecek adam hic sevmesin . 90 yasina kadar yalniz kalip oyle ölsem de fikrim degismeyecek . (Bir kac defa cok cok sevildim , bir cok defa sevilmedim. )Yok artık ben orda asık etme taktiği istedim bu yasima kadar bana delicesine aşık olan olmadi diye.Cirkinlerde gözüm yok ayol
Ah be Yesyess hic mi adil yıldırım dinlemedin canım.Bende bu yasim kadar kendim olsam yeter diye düşünüyordum.Bunun için efor hic sarfetmiyordum.Ama öyle değilmiş olay taktikten geçiyormuş.Son yedigim iliski kaziklarindan sonra daha iyi anladim.
Efendi olanlari yok tabi bunlarin![]()
![]()
![]()
Yakışıklı Erkek.. Egolu havalı Hovarda Zampara oluyor.. Gerci herkese göre değişir bu yakışıklılık göreceli kavram ama ıyyy yani uğraşılmaz.
Para da gözüm yok bak isi düzgün olsun yeter diyorum.Yok kız kaslı denedim kas istemiyorum.aç kalinca kaslarini yersiniz artik
hem yakisikli hem seksi h karakterli hem parali olsundan yana kullaniyorum![]()
Dibini sıyırmışsınız ayol bir tane bile bırakmamışsınız.![]()
Elini çabuk tutan kazandı, yapacak birşey bir yokDibini sıyırmışsınız ayol bir tane bile bırakmamışsınız.![]()
Sana katılıyorum..Efendi olanlari yok tabi bunlarinAllah bir yerden verince öbür taraftan kisiyor demekki
Benim tercihim az yakisikli, cekici, karakteristik bir sıfat ve karakter
Kadinlardaki aura denen seyden erkek cinsine özgü olani olmali
![]()
SA. Eşim milli boksör. Düğün çekiminde "yenge fotojenik deyil abi seni çekelim" dedi fotoğrafçı. Ahshshsh. Beni çekerken bile hep dönüp onu çekti çaktırmadan. Neyse. Ben kendisine göz koymuştum. Direkt gidip demedim ama.. :) Önce arkadaşları ile iletişimine dikkat ettim. Zira karakteri en iyi arkadaşların yansıtır. Güzel dostlukları vardı. Tanışmak için işini bahane ettim. Sık sık sorular sordum. Arkadaş olduk 2.5 ay sürdü. O süreçte de oturduğum kafedeki çalışanlara olan tavrına dikkat ettim. Herkesi tanıyordu, garsonlar masamıza oturuyordu o kadar samimi idi. Egosuz bir insandı. Böyle giderken kendime ısınmasını sağladım. Güzel olmak şart değil ama bakımlı, özenli giyindim. O da etkilendi zaamanla biz aşık olduk, sevdik, evlendik. :))
trilyoner olmasina gerek yok zaten en azindan bir geliri olsun bunu es geçmeyinPara da gözüm yok bak isi düzgün olsun yeter diyorum.Yok kız kaslı denedim kas istemiyorum.