Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

Eşimle tanıştığımda eşim 19 yaşında yakışıklı kaslı üniversite öğrencisi genç bir delikanlıydı. Onun flört isteğini kabul etmedim. Ben küçüktüm lise öğrencisiydim. 7 ay uğraştı sonunda kafede buluşmaya razı oldum. 9 yıl sevgili kaldık sonra da evlendim. Bu işler taktikle aşık etmeye çalışmak olmaz. Ben aşık etme tavlama taraftarı değilim. Böyle bir şeyle uğraşmayı sevmem.

Bende bekarım. Aslında merak etmiyo değilim bazı kadınlar nasıl buluyolar diye. Ama düşünüyorumda şimdi eşim çok yakışıklı olsa herkes ona baksa ben istememki çok kıskanırım hem. Çok arsız insanlar var yanında eşi sevgilisi olduğu halde adamların ağzının içine düşen. Ben dayanamam heralde. Dış görünüş önemsiz diyemem ama çokta yakışıklı olmasına gerek yok bana göre öncelik karakter, dışı hoş içi boş olduktan sonra napim ben öyle iki laf edemeyeceğim adamı. eli yüzü düzgün temiz bir insan olmalı. Kendine bakmalı. Kendini geliştirmiş olmalı. Sadık, merhametli, saygılı, en önemliside içinde Allah korkusu olmalı. Bence bunlar daha önemli.

:)) bir de aile bağı önemli aslında. Annesine, kız kardeşine bakışı nasıl bilmek lazım. Sebepsiz yere sevgisiz ya da saygısız insanın eşine de saygısı olmuyor.

Valla orasi celiskili, sonra aileci de cikabiliyor
Ben saftim baya hic düsünmedim böyle seyleri o olsun da gerisine hic dikkat etmedim
Süprizler cikti ama esim hep dogru olani yapmaya calisti cok sükür
Zor dönemlerden de gectik, yüregi saglamsa zaten kötülük yapmaz
Iyi bir insan mi gercekten orasi önemli

Erkek arkadaşımı kendime aşık etmek için çaba göstermedim, göstermeyi de saçma buluyorum. Kendim oldum her zaman ona karşı, o da bana aynı şekilde. Aksi olsaydı beraber olamazdık.
Yakışıklılık, güzellik kavramı özneldir ama gönül kimi severse güzel odur zaten. Dünyanın en yakışıklısı da olsa karakteri kötüyse ne bileyim, imkansız yani..

Bende bekarım. Aslında merak etmiyo değilim bazı kadınlar nasıl buluyolar diye. Ama düşünüyorumda şimdi eşim çok yakışıklı olsa herkes ona baksa ben istememki çok kıskanırım hem. Çok arsız insanlar var yanında eşi sevgilisi olduğu halde adamların ağzının içine düşen. Ben dayanamam heralde. Dış görünüş önemsiz diyemem ama çokta yakışıklı olmasına gerek yok bana göre öncelik karakter, dışı hoş içi boş olduktan sonra napim ben öyle iki laf edemeyeceğim adamı. eli yüzü düzgün temiz bir insan olmalı. Kendine bakmalı. Kendini geliştirmiş olmalı. Sadık, merhametli, saygılı, en önemliside içinde Allah korkusu olmalı. Bence bunlar daha önemli.

Yaninda olmadigim zamanlar cocugu sevme bahanesiyle yanina üsüsenleri gördü bu gözler
Saksi degilim ben! Ben gelince moralleri bozuluyordu, yasandi bunlar.
Karisi gelince neden yüzün asiliyor, beraber konussak ya, ben dogurdum o bebegi bana sor sen diyemedim tabi. Kaciyorlar genelde.

Valla orasi celiskili, sonra aileci de cikabiliyor
Ben saftim baya hic düsünmedim böyle seyleri o olsun da gerisine hic dikkat etmedim
Süprizler cikti ama esim hep dogru olani yapmaya calisti cok sükür
Zor dönemlerden de gectik, yüregi saglamsa zaten kötülük yapmaz
Iyi bir insan mi gercekten orasi önemli

Ailesine soğuk olup evlendikten sonra yanaşan da var. Bu kısım şans galiba 😂 Benim kastım "illa annem babam" diyenlere değildi aslında. Normal bir ilişki içinde olmak en güzeli. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bana göre, aşık olduğunda, sevdiğinde dünyanın en yakışıklı erkeği o oluyor ki...

Çoğu kişide aksi olur ben yas aldikca görünüşü daha fazla onemser oldum. Bir diger kriter de sigara içmemesi, yakisikli olup sigara içiyorsa kafadan silerim. Aradığım hedefe hala ulaşamadım :)

Yakışıklı, kültürlü, iyi eğitim almış bir sevgiliye sahibim. Hatta iş insanı kendisi. Bende çalışanıydım.
Kendisini kendime aşık etmedim.
Kimseyi de kendinize aşık edemezsiniz. Enerjisi size uygunsa, sizden etkilendiyse zamanla aşka dönüşür. Ama bunlar yoksa malesef.

Çoğu kişide aksi olur ben yas aldikca görünüşü daha fazla onemser oldum. Bir diger kriter de sigara içmemesi, yakisikli olup sigara içiyorsa kafadan silerim. Aradığım hedefe hala ulaşamadım :)
Bende de öyle oldu canim yasim ilerledikce olayi karakterle sinirlamaktan vazgectim.ikisi bir arada istiyorum ama yok 😆

Bana göre hayal aleminde yaşıyorsunuz
Delicesine aşk?......
Hanımlar hanımlar sonsuza dek delicesine aşk yaşayan var mı?
Aşk nedir mesela ?
Burada yazmıstım bana göre tolere etme yetenegının hoşlantıyla yoğrulmuş heyecanla kavrulmuş halidir.....

yıllar geçiyor adamla göbekleniyor saçları dökülüyor e o zaman ayrılacaksanız sanırım ya da aşıl etmek için gecırdıgınız zamanlara yanacaksınız
Sonsuza dek yakışıklı bakımlı istiyorsanız sizin de sonsuza deği taşımanız gerekiyor

yakışıklı sevgililerim oldu da kendime aşık etmek için bir şey yaptıgımı hatırlamıyorum
İlk adımı attıklarım olabilir direkt buluşma teklif edip ondan sonra ortak şeyler paylaşa paylaşa hoşlantı büyüyor...

hesap yapmadan ilk adımı atmak önemli geliyor illa erkek atacak adımı diye bir şey yok...
Kdkdkd bakıyorsunuz sonra arı gibi uçup kelebek gibi sokuyorsunuz djdkdk

Bana göre hayal aleminde yaşıyorsunuz
Delicesine aşk?......
Hanımlar hanımlar sonsuza dek delicesine aşk yaşayan var mı?
Aşk nedir mesela ?
Burada yazmıstım bana göre tolere etme yetenegının hoşlantıyla yoğrulmuş heyecanla kavrulmuş halidir.....

yıllar geçiyor adamla göbekleniyor saçları dökülüyor e o zaman ayrılacaksanız sanırım ya da aşıl etmek için gecırdıgınız zamanlara yanacaksınız
Sonsuza dek yakışıklı bakımlı istiyorsanız sizin de sonsuza deği taşımanız gerekiyor

yakışıklı sevgililerim oldu da kendime aşık etmek için bir şey yaptıgımı hatırlamıyorum
İlk adımı attıklarım olabilir direkt buluşma teklif edip ondan sonra ortak şeyler paylaşa paylaşa hoşlantı büyüyor...

hesap yapmadan ilk adımı atmak önemli geliyor illa erkek atacak adımı diye bir şey yok...
Kdkdkd bakıyorsunuz sonra arı gibi uçup kelebek gibi sokuyorsunuz djdkdk
[/QUOTE

Pardon kelebek gibi uçup arı gibi sokuyorsunuz öldürmüyor şaşırtıyor 😉

Şey kocam yakışıklı değil ama içerde ne var merak ettiğimden geldim :KK53:

Şaka maka tabi ki gözümde ondan güzeli yok kurban yaratana :KK200:
Bu ne terbiyesizlik,bu ne hadsizlik kocanız yakışıklı değil ve konuma yorum yapiyorsunuz.Hemen konumu terkedin 😅

Mutluluğunuz daim olsun masallah size hiçbir ayrılmayın.😍

Son düzenleme:
tatlialirim tatlialirim Böyle durumlarda nasıl dayanıyosunuz peki. Bu konuyla ilgili ben konu açsam heralde konu başlığı yakışıklı eşi olanlar nasıl sabrediyosunuz falan olurdu. Ben katil olurum heralde. :110:O yüzden yakışıklı erkekler ziyan olmasın tarafımdan diye uzak duruyorum ben. İsteyen çok alsın. Ben kaldıramam böyle durumları. Yanında olmadığım zamanlarda acaba biri baktımı, yaklaştımı, sırnaştımı diye düşünmekten içim içimi yer. Allah korusun ya kanser olurum ya katil. :bicak:Ben yaşamak istiyom valla. O yüzden ben almıyim alanada mani olmiyim.

Eşim yakışıklı değil. Hatta boyu benden kısa :D ama dunyanin en anlayışlı, en cömert, en sevgisini hissettiren, en merhametli, en düşünceli insanı.
7 yıllık evliyim, bir kere bile ozel bir günümüzü unutmuslugu yoktur. O gun yemek yapamadiysam birakin sözlü imayi, goz devirmisligi bile yoktur. Bu kadar yıldır sesinu yukseltmemistir. Benim yukseltmelerimi de hep alttan almistir, yapıcı olmuştur. Uykusuz kaldığımda bebegimize bakmıştır. Annesiyle kavga ettigimizde, tamam gorusmek istemiyorsan gorusme demistir.
Evet boyu benden 1 2 cm kadar kisa, ama yukarida saydıklarım birkac santimden cok daha onemli benim icin

Back
X