Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

Karizmatik kismindan yirtiyorsun canim gelebilirsin 😏
Thanks canım. Eşim bana aşık değil ama yine de bildiklerimi paylaşayım: her zaman bakımlı ve güler yüzlü olmalısın. Cildinle saçlarınla ilgilen. Giyimine dikkat etmelisin. Yerine ve zamanına göre mümkün mertebe bakımlı, özenli, temiz ol. Bu da özgüven katıyor zaten insana ve çevreye enerji yaymaya başlıyorsun

Burak ı elemedim ya onu eleyen çarpılır:KK53:
Yakisikli ama tipim deel dermişim :)

Renkli goz kilit nokta :)

Konu konuluktan çikti kizlar napiyorsunuz😅
Olayı geyiğe cevirmişsiniz.Benlik sıkıntı yokta muneye yakanlanmayin.Grileşmenizi istemem.
Geyik yapmiyoruz aslinda yakisikliligin tanımını yapiyoruz.

Sozun kisasi. Burak yakisikli Kıvanç degil diyenler oldu. Buna gore güzellik /yakisiklilik görecelidir diyerek konuyu bağlayalım. Ben size yasli gelse de Matt Damon hayraniyim. Varsa yakın biri gelsin :)

Ne saçma bir konu başlığı. Herkesin sevdiği kendine göre yakışıklı.

İki tane taş gibi adam atıyorum buraya, bunlardan birini hiç yakışıklı bulmuyorum diğeri de tam tipim. Hangisi olduğunu söylemeyeceğim ama bulmadığımı deli gibi yakışıklı bulan, ölüp biten var. Eyyorlamam bu kadar. :)

680baf126f1d063497b50007f3ca05fe.jpg
Bence Khal Drago olani begeniyorsunuz. Ayy ben merak ederim hangisi? :D

Neden bu kadar erkeklere odaklisiniz

yok kendimi nasil asik ettirebilirim vs vs sacini basini yaptirip makyaj yapinca tavladigin adamdan hayirmi bekliyosun diyelim adam cok yakisikli agzini acip 2 kelime edemiyor o zaman nolucak yaninda sus kopegi gibi gezdirirsin artik olan giden yillarina olur

Harbi yakisiklisini da gordum cok seveninide.. ama en cok deger veren, beni anlayan bilen, ustume titreyene asik oldum mesele tip degil karakter ve onun kalbinde nasil bi yer edindigin

Erkek ne kadar uzunsa o kadar iyi. Kendi boyum da uzun olsaydi 2 metrelik adam bile bakardim 🤣Senin boyun da uzundu diye hatirliyorum?
192 sevgilim olmuştu ve benim boyum 160 bile degil resmen yaninda keçi yavrusu gibi duruyordum ama olsundu. 🤣🤣🤣
En alt sinirim 180di, ortayi buldum 185 evlendim sonunda. 😁

173'üm ben eh işte yani fena durmuyoruz. Topuklu giydiğimde kurtarıyorum bence ehehe.

Bence Khal Drago olani begeniyorsunuz. Ayy ben merak ederim hangisi? :KK70:

Yok, diğeri. Henry Cavill :)

Netflix'te love is blind diye bi reality show var. Onun bagimlisi oldum surekli izliyorum. Orda Lauren ve Cameron diye bi cift var. Cameron cok yakisikli ve asiri duygusal asiri romantik dunya tatlisi ustelik bir gun karim insallah bu evde yasamak ister diye gidip kocaman ev almis isli guclu kasli bir arkadas. Lauren'a cok asik. Ben de bu Lauren'i: "ne var la bu Lauren'da. Biz niye boylesine denk gelmiyoruz. Ben neden surekli baglanma korkusu olan at hirsizlariyla cikiyorum?" Seklinde oturup analiz ettim. Vardigim sonuclar:

1. Evet guzel kadin. Ama hani ulasilmaz bir guzelligi yok. Ama cok hos, spor yapiyor belli, bakimli, tarzli.
2. Isil isil bi kadin. Kendiyle cok barisik. Cok ozguvenli. Bagimsizligina duskun. Erkek icin taviz vermiyor. Ama hani ukala ve sert de degil gayet mutevazi ve sicak bir kadin.
3. Kendiyle barisik kendini seviyor burasi cok onemli.
4. Hafif bir his veriyor kadin insana. Yani neseli, eglenceli, guzel bi enerjisi var.

Sadece bu Cameron diil programdaki butun erkekler kadina biraz hayrandi. Yani taktik diil de boyle ne biliyim ozguven ile alakali seyler bunlar bence.
Merak ettim oturup kadinin tavirlarini incelemem lazim. Bir iki bir sey kaparim belki. :işsiz:

Bana göre yakışıklı olmayan biriyle ilişki yaşamadım hiç. En düşük profillisi "boylu poslu fit eli yüzü düzgün" kategorisindedir.

Benim için tip çok önemli çünkü. Bir de en önemli kriterim boy, 1.85'in altıyla bırak sevgili olmayı date'e çıkmadım :D

Ama bundan ne çıkarıcaksınız anlamadım. Şimdi buraya gelip eşim yakışıklı hem de karakterli mutluyum yazan da olur, eşim vasat tipli ama iyi ki o olmuş çok mutluyum diyen de.

İlişkinizi bunun üzerine kurmayın bence, yani ne bileyim mesela "ay çok yakışıklı nasıl elimde tutucam" gibi şeyler hissettirmeyin, rahat olun, kendiniz olun. Hatasını gördüğünüzde de dişinizi gösterebilin.

Yüzü güzele kırk günde doyulur huyu güzele kırk yılda doyulmaz .yüzü lokum gibi huyu b..... gibi olmasın bunlar recrübe ile sabit olanların sözleri bence huy karakter aranmalı gerisi geliyor birde aşk aranılan olunan bir şey değil buluncada sana dünya güzeli yakışıklısı görünür etrafa normal görünür gönül kimi severse güzel odur

Aşık olacağı varsa taktiğe gerek yok.

Sevmiyorum bu tür soruları. Nasıl aşık ederim, nasıl kendime bağlarım vs...
Kendiliğinden olacaksa olsun, bu ekstra çaba, taktik, strateji neden?

Selamlar KK'nın güzel kadınları

Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.

Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.

Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.

Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba 🤔

Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.

Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.

Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?
Bacım Bir adım ileri iki adım geri yapıcaksın😁

Yaşım çok büyük değil sizden küçüğüm ama uzun süreli bir ilişkim var o yüzden sanırım ilk tanışma kısımları nasıl oluyordu ilişkiye nasıl başlanırdı falan unuttum, çevremde de sizin gibi senin ilişkin var nasıl oluyor bu işler az yardım et diyen oluyor ama cevap veremiyorum, taktik nasıl olur yapılmalı mı emin değilim, ben tamamen doğal kendim olmaktan yanayım ilişkime öyle başladım öyle de devam ediyor, karşımdaki insanın da doğal olduğunu biliyorum, zaten ben onun kendi gibi olmasına aşığım. Ve son olarak benim için dünyanın en yakışıklısı o, benim gözlerim ona bakarken gülüyor, başkalarının gözünde en çirkin de olabilir umrumda olmaz 😊
Biraz uzun oldu istediğiniz cevabı verebildim mi bilmiyorum inşallah gerçek aşkı bulursunuz ☺️

Ben bir arkadaşa bakıp çıkacaktım. Neyse siz içeride takılmaya devam edin. 😁

Burak ve kıvaç bence hiç yakışıklı değil. Bu duruma burak ve kıvanç kahroldu. Çok umurlarındaydı 😂

Buğra Gülsoy, Ufuk Bayraktar, Milo Ventimiglia tarzı asi yüzleri izlemek daha çok hoşuma gidiyor. Ama Burak Deniz de çok hoş şimdi Allah için 🤤

Eşim kara göz kara kaş birisidir. Zaten tercihim de bu yöndedir ama kendisini Çağlar Ertuğrul’a benzetirler. (Bu sayılır mı?) Boy pos karizma bir adam. Bana bir kaç numara büyüktür aslında. Aynı ortamda olsaydık ben hiç eşime yürümezdim. Bu bana bakmaz derdim. Allahtan internette tanıştık da benim fikirlerime aşık oldu :KK45:

Der ki “ sende en çok sevdiğim şey bana muhtaç olmaman. Yanlış yaparsam, kafan atarsa çeker gidersin hiç şüphem yok bundan ve bu seni benim için çekici yapıyor”

Sanırım onu boğmuyorum. Taktikler değil de biraz kendine bak dönüp. Fedakar olma. Çok özverili olma. Bağımlı olma. Aramadın bekledim, mesaj atmadın öldüm gibi dırdırları yapma. (Burda kastettiğim ilgisiz bir ilişki değil. Normal seyrindeki bir ilişki de wc giderken bile haber vereceksin şeklindeki dırdırdan bahsediyorum.) Kendi ayakların üstünde durabilmelisin. Adama sensiz ölürüm imajı yaratma. Sensiz ölmem ama seninle olmak istiyorum şeklinde davran. Bunlar taktikten ziyade senin karakterinle ilgili mevzular.

Çok arayıp sorayım, sürekli aşkım böcüğüm diyeyim mıç mıç ilişkiyi seviyorsan öyle birini ara. Mesafeli birini bulupta istediğin kalıba sokmaya çalışma. Yorulusunuz.

Umarım mutlu olursun.

Karşındaki kişiye göre değişir. Bunun taktiği yok. Frekanslar uyarsa zaten oluyor. Benim eşim yakışıklı, uzun boylu ve efendi biri.frekanslarımız uydu. Arkadaş olduk, evlendik.

bi konuda bekarlar yazmasın diyosunuz giremiyorum
bi konuda çocuklular yazsın diyosunuz giremiyorum
alttaki konuya bakıyorum kocası asker olanlar yazsın diyosunuz ona da giremiyorum
bu konuda koca-manitası yakışıklılar olanlar yazsın diyosunuz gene giremiyorum

Back
X