Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

Ahhaa matrak bi fikir bu 😂😂
Ama senin sevgilin yakisikli , bence diil gerci ama yakisikli bi herif 😂😂😂
Sen daha iyilerine layiksin sassyyyy

ya sen adami sevmedigin icin oyle diyosun be ahhajzhsjzhs ama ben senin kocani aciktan ovemicem cunku en son ovdugumde biri bana sen kocasini yakindan taniyosun herhalde demisti sjskxhsjxjskxh

Netflix'te love is blind diye bi reality show var. Onun bagimlisi oldum surekli izliyorum. Orda Lauren ve Cameron diye bi cift var. Cameron cok yakisikli ve asiri duygusal asiri romantik dunya tatlisi ustelik bir gun karim insallah bu evde yasamak ister diye gidip kocaman ev almis isli guclu kasli bir arkadas. Lauren'a cok asik. Ben de bu Lauren'i: "ne var la bu Lauren'da. Biz niye boylesine denk gelmiyoruz. Ben neden surekli baglanma korkusu olan at hirsizlariyla cikiyorum?" Seklinde oturup analiz ettim. Vardigim sonuclar:

1. Evet guzel kadin. Ama hani ulasilmaz bir guzelligi yok. Ama cok hos, spor yapiyor belli, bakimli, tarzli.
2. Isil isil bi kadin. Kendiyle cok barisik. Cok ozguvenli. Bagimsizligina duskun. Erkek icin taviz vermiyor. Ama hani ukala ve sert de degil gayet mutevazi ve sicak bir kadin.
3. Kendiyle barisik kendini seviyor burasi cok onemli.
4. Hafif bir his veriyor kadin insana. Yani neseli, eglenceli, guzel bi enerjisi var.

Sadece bu Cameron diil programdaki butun erkekler kadina biraz hayrandi. Yani taktik diil de boyle ne biliyim ozguven ile alakali seyler bunlar bence.
Harikasiniz,işte beklediğim tarz cevap bu tesekkur ederim.Özgüven ve enerji çok önemli farkindayim.

Bu işler kendiliğinden olur. Ayrıca Allahını seven bi konu açsın şöyle ilişkimi kocamı öveyim nerde ağzımı açacak olsam linç yiycem diye susuyorum ama bi yerde böbürlenmem lazım neresi orası neresi 😃😃

Ben eşimi bayağı bayağı meleği oynayarak aşık ettim🤓 Bu da benim taktiğim😁

Son düzenleme:
Kesinlikle ben de bunu diyorum siz de cümlenin basında iki tane taş gibi adam demişsiniz yani birinin bize çekici gelmemesi onun çirkin olduğu anlamına gelmez, burda kel ve göbekli bi adam göremiyorum.. Ama millet gelmiş benim eşim kel ve göbekli ama bana yakışıklı geliyor hee tmm okey işte sana geliyor dışındakilere gelme ihtimali yok konu sahibi bu fotoğraftaki gibi kocası olanlara soruyor he bunlardan biri size çekici gelmez ama milyonlara geliyor sokakta kaparlar bunu bunlara soruyor çok basit

Benimkini sokakta kapmazlar :/ Görünce korkuyorlar daha çok, boyu 1.96 ve iri.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum, ben çekiliyorum.

Ahhaa matrak bi fikir bu 😂😂
Ama senin sevgilin yakisikli , bence diil gerci ama yakisikli bi herif 😂😂😂
Sen daha iyilerine layiksin sassyyyy
Seninki de Lindaya gore degil ama sana gore yakisikli,benimki de komsularima gore benden yakisikli,ama Linda degildir didi,degillerdir o zaman o_O

Bu işler kendiliğinden olur. Ayrıca Allahını seven bi konu açsın şöyle ilişkimi kocamı öveyim nerde ağzımı açacak olsam linç yiycem diye susuyorum ama bi yerde böbürlenmem lazım neresi orası neresi 😃😃

Ben eşimi bayağı bayağı meleği oynarak aşık ettim🤓 Bu da benim taktiğim😁
Tıss 😏🐍 siz az değilsiniz.

Kızlar bu arada taş gibi adamlarda gözüm yok yani var aslinda ama onlar bana bakmazlar.

:KK9::KK9::KK9: Hehh işte varsa o şekil ona yakın kocalari olan... Ayyhh burak ozcivit bana yakışıklı gelmiyor mesela ' cı arkadaş sen istisnasın sen atlama..
Ya evet bazen gorecesiz de guzel ya da yakisiklilar var.
Ornegin benim ve esimin akrabasindan 2 genc kiz var ki durus,eda,yaradilis,kim gorse bir daha bakmaktan kendini alamiyor.
Sadece guzellik te degil,cekicilik,zarif durus Allah vergisi.
Gerisi sana guzel bana degil,bana guzel ona degil oluyor...

:KK9::KK9::KK9: Hehh işte varsa o şekil ona yakın kocalari olan... Ayyhh burak ozcivit bana yakışıklı gelmiyor mesela ' cı arkadaş sen istisnasın sen atlama..
Sana kim yakışıklı geliyor merak ettim. Burak ve Kıvanç' i eledigine gore skalan baya yuksek olmali:)

Ben eşimi bayağı bayağı meleği oynayarak aşık ettim🤓 Bu da benim taktiğim😁
Siz acin bir konu da genc kizlar faydalansin,acik var bu alanda:))

Bence her kadına kocası yakışıklıdir ya ne bilim 😄 aşık etme mevzusu hakkında birşey diyemicem valla nasıl oldu bende anlamadım bizimki bir bakış baktın kalbimi yaktın misali birsydi :D

Selamlar KK'nın güzel kadınları

Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.

Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.

Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.

Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba 🤔

Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.

Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.

Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?
Allah A şükür kocam yakışıklı ama yani tamamlıyoruz birbirimizi bende güzelim 🥰🥰herkes diyor iç güzellik evet yüzde 70 içse yüzde 30 distir. Eşimi kendime nasıl aşık ettim nasil ettiğimi bilemem ama bizde herzman saygı on plandaydi asla sikbogaz etmezdim kendisini işi varsa çalışıyorsa mesaj üst üste atmak yerine aşkım sen yazarsın derim anlayış saygı hoşgörü sevgiyi getirdi zamanlarda aşkı ve soy adını almayı böyle zmane kızlarından değildim ler dk mesaj arama görüşme şu bu olsun aramıyordum ben ve birbirimize o sevgiyi hissedince kadar asla evlilik konusunu bile açmıyorum sevgi oluşunca açmaya başladım 7 yil konuştuk. Yaşım 26 eşim 29 1 buçuk yıldır evliyiz. Tüp bebek yolund amucizemizi bekliyoruz yani uğraşıyoruz çocuğunuz olsun die 🥰🥰

Back
X