Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karsina cikinca olacagi varsa taktik vs gerek kalmiyor.Ismarlama olmaz boyle seylerSelamlar KK'nın güzel kadınları
Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.
Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.
Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.
Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba
Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.
Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.
Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?
Ben kendi adıma cevap veriyim ben öyle cazibeli guzel bir kadınım diyemem ama gören cok sempatiksin der neyse eşim boylu poslu gösterişli bir adam ve kac kez gözümün önünde aleni bakışlar gözünü dikmeler oldu hatta yeni bir sehre taşındım sitenin kamelyasinda oturuyoruz eşim geldi o sirada gittikten sonra kadinin biri cok şanslısın nasil tavladin boyle adami dedi ben@tatlialirim Böyle durumlarda nasıl dayanıyosunuz peki. Bu konuyla ilgili ben konu açsam heralde konu başlığı yakışıklı eşi olanlar nasıl sabrediyosunuz falan olurdu. Ben katil olurum heralde.O yüzden yakışıklı erkekler ziyan olmasın tarafımdan diye uzak duruyorum ben. İsteyen çok alsın. Ben kaldıramam böyle durumları. Yanında olmadığım zamanlarda acaba biri baktımı, yaklaştımı, sırnaştımı diye düşünmekten içim içimi yer. Allah korusun ya kanser olurum ya katil.
Ben yaşamak istiyom valla. O yüzden ben almıyim alanada mani olmiyim.
Sanirim turunun son orneklerinden birinide ben kaptimSelamlar KK'nın güzel kadınları
Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.
Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.
Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.
Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba
Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.
Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.
Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?
Azicik ta şu kardeşinin kocasını ovsen ne olur du sanki zalımManyak dolu ortalik
Benimki yasli zaten , bi de huysuz , benden baskasi cekemez onu
Ahhaa seninkini gormedim ki hic ayolAzicik ta şu kardeşinin kocasını ovsen ne olur du sanki zalım![]()
Amaaa doğru ya hiç gormedin ki nasil ovucen dur hemen sana özelden kociskoloskomun fotisini gondereyim bakalim nasil bir yorum gelicekAhhaa seninkini gormedim ki hic ayol![]()
Aslında ilişkiler konusunda genelleme yapmak çok yanlış. Nasıl her insanın parmak izi farklı ise, bana göre yaşadıkları ilişkiler, evlilikler de farklı olur asla genelleme yapılmaz bu konuda.
Birisi yazar kocam yakışıklı çok da aşık bana der, buradan bir sürü şey çıkar. Mesela yakışıklı olması kime göre? Ya da adam gerçekten yakışıklıdır hani %90 uyar yakışıklı kriterine ama beyni boştur, eğitimi yoktur, kültürü yoktur bu tipte biri bana çekici gelmez mesela herkesin etkilendiği şey farklıdır.
Bende bekarım evlenme kararı almak üzereyim. Şunu öğrendim ilişki olayı şans. 26 yaşındayım bir sürü tanıdığım erkek oldu ama hiç tam anlamıyla beni mutlu eden ilişkim olmadı. Çirkin değilim bana göre çirkin tiplerde geliyor diyemem genelde eli yüzü düzgün oldu hep ama her istediğimi tek kişide bulamadım. İnancım yok yani hem yakışıklı hem karekterli hem eğitimli hem zeki bir erkeğin bana aşık olacağına
Delisin yaAmaaa doğru ya hiç gormedin ki nasil ovucen dur hemen sana özelden kociskoloskomun fotisini gondereyim bakalim nasil bir yorum gelicek![]()