Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

Taktik maktik yok bam bam bam 😁 diyesim geldi. Eşim kendimce yakışıklı, bundan önceki sevgililerim eşimdende yakışıklı olanlar vardı, nasıl oldu bilmiyorum arkadaşlıktan sevgiliğe dönüşüyor

Selamlar KK'nın güzel kadınları

Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.

Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.

Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.

Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba 🤔

Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.

Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.

Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?
Karsina cikinca olacagi varsa taktik vs gerek kalmiyor.Ismarlama olmaz boyle seyler😅Kendin ol yeterlii

Benim sevdiğim bana göre yakışıklıydı. Ben onu kalbi için sevmistim ama onun iki yüzü varmış bir kalbi yokmuş

Başlıktan öz güven sorunu, kıskançlık vb ile ilgili bir şeylerle karşılaşacağımı sandım. Benim eşim de yakışıklı, bense vasatım. Valla taktik maktik bilmiyorum ben. Genel olarak tüm erkekler için geçerli olan doğru ve yanlış yaklaşımlar var ama yakışıklıyı kendine çekmek için bilemiyeceğim. Aslında seviyorsanız, karşınızdaki de az çok eli yüzü düzgün ise, size en yakışıklı erkekmiş gibi gelir.

Ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum ama içi güzel olmadıktan sonra, ne faydası olacak ki? Her şeyden önce iyi bir insan olmalı, merhametli olmalı. Arkadaşımın ablası ortalama bir tip, emniyet mensubu, gayet yakışıklı bir çocukla evlendi. Muhafazakar bir ailesi vardı. Ne oldu? Evlenmeden hemen önce birisinden çocuk peydahlamış, çocuk 2 yaşına geldiğinde ablası öğrendi ve evliliklerinin 2.yılında boşandı.

Bir de taktik mi uygulaniliyormus, aboo neden bekar oldugumuz belli o zman

@tatlialirim Böyle durumlarda nasıl dayanıyosunuz peki. Bu konuyla ilgili ben konu açsam heralde konu başlığı yakışıklı eşi olanlar nasıl sabrediyosunuz falan olurdu. Ben katil olurum heralde. :110:O yüzden yakışıklı erkekler ziyan olmasın tarafımdan diye uzak duruyorum ben. İsteyen çok alsın. Ben kaldıramam böyle durumları. Yanında olmadığım zamanlarda acaba biri baktımı, yaklaştımı, sırnaştımı diye düşünmekten içim içimi yer. Allah korusun ya kanser olurum ya katil. :bicak:Ben yaşamak istiyom valla. O yüzden ben almıyim alanada mani olmiyim.
Ben kendi adıma cevap veriyim ben öyle cazibeli guzel bir kadınım diyemem ama gören cok sempatiksin der neyse eşim boylu poslu gösterişli bir adam ve kac kez gözümün önünde aleni bakışlar gözünü dikmeler oldu hatta yeni bir sehre taşındım sitenin kamelyasinda oturuyoruz eşim geldi o sirada gittikten sonra kadinin biri cok şanslısın nasil tavladin boyle adami dedi ben :KK57: kaldim
Bunlari eşimi övmek için anlatmadım ben adamin karakterini seviyorum ben çok zor bi kadınım beni idare ediyor ya da evlatlarına olan şefkati ailesini düşünmesi iste bu ara çok halsizim benim için ilaç bulmuş bu beni mest etti çok uzadı ama demem o ki adam karakterliyse zaten dönüp bakmıyor ha yoksa bir fırsatını kollayıp yapıyor ben onun rahatlığı içindeyim herhalde:confused:

Ben sevgilime göre daha güzelim . O beni elinde tutsun :) kendisi çok yakışıklı olmasada boylu poslu, amaaan yapacak adam yapar .

Selamlar KK'nın güzel kadınları

Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.

Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.

Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.

Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba 🤔

Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.

Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.

Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?
Sanirim turunun son orneklerinden birinide ben kaptim 😀Bunun bir tarifi yok boyle yap asik olur sunu yap asik olur diycegimiz tabir yok benim-acimdan yok en azindan esimle 14 yasimdan beri beraberim 15 16 yasima geldigimde bu adam 1 2 senedir benle ama illaki biter daha yasimiz kac kimler kimler olcak diyordum elinde tarif yok yani zaman ve zamanla kazanilan baglilik bugun ben 22 esim 23 yasinda evliyiz 9 senelik beraberlik 1.5 senelik evlilik.Cok fazla ozellik aramayin YUREGINIZI KALBINIZIN GOTURDUGU YERE GIDIN.

Aslında ilişkiler konusunda genelleme yapmak çok yanlış. Nasıl her insanın parmak izi farklı ise, bana göre yaşadıkları ilişkiler, evlilikler de farklı olur asla genelleme yapılmaz bu konuda.

Birisi yazar kocam yakışıklı çok da aşık bana der, buradan bir sürü şey çıkar. Mesela yakışıklı olması kime göre? Ya da adam gerçekten yakışıklıdır hani %90 uyar yakışıklı kriterine ama beyni boştur, eğitimi yoktur, kültürü yoktur bu tipte biri bana çekici gelmez mesela herkesin etkilendiği şey farklıdır.

Bende bekarım evlenme kararı almak üzereyim. Şunu öğrendim ilişki olayı şans. 26 yaşındayım bir sürü tanıdığım erkek oldu ama hiç tam anlamıyla beni mutlu eden ilişkim olmadı. Çirkin değilim bana göre çirkin tiplerde geliyor diyemem genelde eli yüzü düzgün oldu hep ama her istediğimi tek kişide bulamadım. İnancım yok yani hem yakışıklı hem karekterli hem eğitimli hem zeki bir erkeğin bana aşık olacağına

Ayıptır söylemesi benimki de hem yakışıklı hem oldukça karakterlidir. Ona o kadar güveniyorum ki bir insana böyle güveniyor olmak beni hayata daha çok bağlıyor. Kendime aşık etme olayına gelince bence bu erkekten erkeğe değişir ama ne yaptığımı anlatayım. Gerçekten koşulsuz sevgi ve güven sağladım ama bunlar gerçekten içimden geliyordu, telefonuma eğlencesine aaa bak hadi seninkini de kaydedelim diye parmak izini kaydettim. Her gün seni seviyorum demeden uyumazdım zamanla o da alıştı benden önce der oldu. Sevgimi hayranlığımı bakışıma bile yansıtırım öyle olunca onun da bana bakışları aynı şekilde olmaya başladı. Her şeyimi onla paylaştım çevremdeki dedikoduları, bütün kusurlarımı, korkularımı. Gerçekten bütün zayıflıklarımı. Sonra annemle tanıştırdım. Onun annesiyle tanıştık kadının hobileri vardı ona yönelik hediye almıştım ona çok mutlu oldu sonra baktım o da bana almış. Bi de evlerine gelen misafire beni gösteriyormuş bu da benim gelinim diye 😂 e adam bunları görüyor tabii. Bütün planlarımızı birikimlerimizi zamanla beraber yapmaya başladık. Sanırım benim ilişkimi güzelleştiren şey kendimi tamamen açmam ve hiçbir hissimi bastırmamam kısıtlamamam oldu.

Ikisi bir arada olanına rastlamadım .Eşim yakışıklıdır . Göreceli değil yani kim görse öyle söyler. Ama karakteri hiç düzgün değil .Çok kibirli .Ben de beğenirim kendimi .Ama sağ olsun evlenince öyle bi zadelediki özgüvenimi,acaba neremi değiştirsemde daha çok begense bana kulp bulmasa değer verse diye düşünür oldm.Karakter o kadar önemli ki özellikle evlilik düşünülüyorsa. Kimse kimseye beğenmediği insanla huyu iyi diye evlen de demiyor .Oda yanlış. Ama bence biraz beğeni varsa karakteri de iyiyse doğru kişi tercih edilmiş oluyor.

Aslında ilişkiler konusunda genelleme yapmak çok yanlış. Nasıl her insanın parmak izi farklı ise, bana göre yaşadıkları ilişkiler, evlilikler de farklı olur asla genelleme yapılmaz bu konuda.

Birisi yazar kocam yakışıklı çok da aşık bana der, buradan bir sürü şey çıkar. Mesela yakışıklı olması kime göre? Ya da adam gerçekten yakışıklıdır hani %90 uyar yakışıklı kriterine ama beyni boştur, eğitimi yoktur, kültürü yoktur bu tipte biri bana çekici gelmez mesela herkesin etkilendiği şey farklıdır.

Bende bekarım evlenme kararı almak üzereyim. Şunu öğrendim ilişki olayı şans. 26 yaşındayım bir sürü tanıdığım erkek oldu ama hiç tam anlamıyla beni mutlu eden ilişkim olmadı. Çirkin değilim bana göre çirkin tiplerde geliyor diyemem genelde eli yüzü düzgün oldu hep ama her istediğimi tek kişide bulamadım. İnancım yok yani hem yakışıklı hem karekterli hem eğitimli hem zeki bir erkeğin bana aşık olacağına

O yüzden çitayı çok yüksek tutmuyoruz. Eşimin tipine aşık oldum ilk başta çünkü internette tanıştık. Karakteri hoşuma gittiği için devam ettim. O da aynı şekilde bana güvendi zamanla. Evliyiz, bebeğimiz var. Yedi senedir beraberiz. Müzik zevklerimiz, film tercihlerimiz çok ama çok başka. Kitap okumayı sevmiyor. Bense bayılırım. Salona kütüphane kurdum. Bir kitap desen filmi var mı der 🤦🏻‍♀️ O dublaj sever ben altyazı. Her şeyi orijinal dilinde severim. Siyasi görüşümüz zıt. Aynı dine inanırız ama farklı açılardan bakarız. Hiç anlaşamayız bu konularda. Ortak noktamız sadece “Allah bir” O Doğu Anadolu, ben Ege. Dolayısıyla aile ortamları ve yetişme şekilleri çok farklı. Yemek tam bir kaos biz de 😂 eşim çok yemek seçer. Dışarda gördüğümüz şeylere bile yorumlarımız farklıdır. Başlarda çatıştık ama zamanla saygı duymak ne demekmiş öğrendik. Çok merhametli, hem kendi ailesine hem benim aileme çok saygılı, beni kimselere ezdirmeyen, gönlümü hoş tutan, beni tanıdığı zamandan 15 kilo fazlayım ama yine de çekici bulan, ailesine düşkün, kızına aşık, ev iş arası yaşayan bir adam. Hepsi bir arada olmuyor ne yazık ki. Eşime sorsak kim bilir o nasıl bir eş isterdi de bana razı oldu 😂

28 yaşında olduğuna emin misin?
Güzellik görecelidir
Kaslı esmer kıllı mıllı tipler bana hiç çekici gelmez örneğin

Cirkin kadin yoktur, bakimsiz kadin vardir dedikleri aslinda iki cinsiyete de uyar. Sen karakterlisini bulunca Al, sonra azicik stiliyle oynar sin, spora falan yazdirirsin :KK58:

Bana göre kocam çok yakışıklıydı size göre bilemem tabi hala bana nasıl aşık oldu bilmiyorum kücüktü kandırdım galiba :70: ben 25 o 20 ben obez o bildiğin slim fit bebeydi ama ne oldu kaptım oni :27: biraz uğraştım ama sonunda benim oldu :70:

Back
X