Erkek İnfertilitesi Kocası varikosel ameliyatı olan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Asyamege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
371
235
53
Eşimde sperm sayısı düşüklüğü hareket bozukluğu ve varikosel çıktı ameliyat oldu bu durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi çocuk istiyoruz bu durum çocuk sahibi olmamızı kolaylaştırır mı

Benım eşim oldu ama bi faydasını görmedik malesef

ben gordum faydasini esim verikosel amaliyatti oldu 2 ay sonra gebe kaldim oglum suan 2 bucuk yasinda

Benim eşim ameliyat oldu bekliyoruz bakalım daha 1 ay olmadı. İlaç falan verdi mi doktor.

Kızlar okudum hepiniz yazdıklarınızı .Herşey inanmakla başlıyor .benim bu konu hakkında yazdığım başlıklarda var.2018 Eşime sperm testi yaptırdık.Sonuc berbat 3 milyon toplam sayı mm 1milyon hiz 10 direk tüp bebek dediler ben ise tüp bebek için erken dedim ve iyileşeceğine inandim .Varikosel ameliyatı olsan bile 5 milyon olur dedi dr.Varikoseli araştırdım cok makale okudum ve varikosel ameliyati olmadan olmicagni anladim .Evt her hastada basari olmuyo 3 hastanin 2 sinde duzelme oluyomus.Iyi bir dr buldum mikrocerrehi ile gecen sene 1 Agustosta ameliyat oldu esim .Ben ameliyattan 3 ay oncesi keci boy.kurune baslamstm .Hissetmistim sorun oldgnu ki bebek dusunmuyoduk.Ameliayttan sonra 3 dolkunca test verdi sayi toplam 32 milyon hiz 15 dr iyiye gittgni soyledi .3 ay klomen ve nondo x kullandi tbi ben bu arada kurlere devam bal polen ari sutu ve keci boy.sonra ise havuç kürüne başladm 1 ay kadar nar zamanıydı hergun 1 bardak taze nar suyu verdim.Z.bek.incir sabahları bal polen şu an kadar 4 sise yarim kilo yedi esim.2. Twste gelince 5 ay sonra sayi ayni hiz 25 olmustu.Bu arada klomen ve nindo devam fakat ben klomeni az vaeiyodum.Caksir koku kaynattm icirdim 1 bardak keci boy.ozu icirdim dengeli beslenmye dogal beslenmye ozen gosterdim hep .Hergun yanina oglenleri yemek yaptim 2 3 cesit ki bende calisyrm aksma yemegi ayri disardan yemek yok .Yani emek vermden olmuyor.3.testi verdi esim 7.aydi sanirim sayi 63 milyomdu hiz ayni .iyiye gidiyordu.Meyve suyunun hacimi yukseltgune sahit oldum Cnku mm sayi 15 milyon olmamsti
Dr opstrevent diye bir marka verdi Dr Hidayet Çoban balikesride sevgi hastanesinde harika bir dr .Iyi ki diyorum .Opstrevnyi kullandi esim bende bal keçi boy.ozu uzum pekmezi zerdacal zencefil keten tohumu yağı çörek otu ve yagi uzum çekirdeği ısırgan otu çoban çökerten inçır hepsine karistrdm eşime verdim göz kararı hepsi .3 ay doldu eşim şehir disindaydi dr .gitmedi yasadgmz şehirde test verdi inanmdm toplam sayı 270 milyon mm 45 milyon hiz 70 morfoloji 10 com şevindim ama inanamdom sonra ise bakan uzmnaal gorstm hata olabilrcfni söyledim 1 hafta sonra tekrarladı sayı 114 milyondu toplamda mm 19 milyon morfoloji 6 ileri hareket 50 ydi oynama yaparmış sorun yok dedi doktorlar .Inanmakla başlıyor kızlar hiç bi zman umudumu kesmedim.ImAllaha sığındım ve hep dua ettim.Hamile kalamdım bende biraz sorun var bu ay tedaviye başladım rahim filmi çektirdim. Bu arada çevreye hiç takılmayın sağlıcakla.

Sanırım pek işe yarayan bişey değil umarım herkesin gönlüne göre olur

ben gordum faydasini esim verikosel amaliyatti oldu 2 ay sonra gebe kaldim oglum suan 2 bucuk yasinda
Merhabalar bişey soracaktım benim eşim de de varikosel var çocuğa engel değil ama yine de ameliyat olmak istiyor .. sizin eşiniz de çocuğa engel miydi acaba ?

Benim eşinde ameliyat oldu 6 7 ay sonra hamile kaldım şimdi ikinciye hamileyim Allah izin verirse . Bizim sayımız da düşüktü ameliyat oldu sonra keçiboynuzu suyu içti sayısı arttı ikinci çocuk kendiliginden oldu keçiboynuzu felan içmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…