• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocasi varken kocaya kacmis

Kotu niyetle yazmadin tabi.
Ama canim ben senin baska konularda da mesajlarinda hep kendine acima goruyorum.
Demek istedigim bitir artik kendine acimayi.
Herkesin derdi kendine, o kadinin ve adamin iliskisini asla bilemezsin de.
Kendi hayatini duzene sok demek istedim.

Diyer yazanlari bilemem.
Lutfen simdi de dustum dostuim olmaz deme.
Silkelen ve kendine gel.
Bosver milleti.
Kim kime kaciyorsa kacsin.

Cok dogru yazmissiniz, konu sahibesinin her mesajindan mutsuzluk, umutsuzluk akiyor, bence de silkelenmeli.
Kendi hayati icin bir seyler yapsin, calissin, okusun, ama bir seyler yapsin diye dusunuyorum.

Cok dogru yazmissiniz, konu sahibesinin her mesajindan mutsuzluk, umutsuzluk akiyor, bence de silkelenmeli.
Kendi hayati icin bir seyler yapsin, calissin, okusun, ama bir seyler yapsin diye dusunuyorum.

Malesef,
hep acima hep acima.
Evlatlik oldugunu yeni mi ogrendi acaba?
Bu da bir tramva olusturmus olabilir.
Ama artik kendisine gelmesi lazim, yoksa hayat onunde akip gidicek.

Böyle kadınlara hayranım taktir etmek lazim..gencim güzelim kariyerliyim bu yaşta sahip olabileceğim herşeye sahibim ama 1 tane bulamiyorum kadın ikisini de bağlamış :))

Vallahi ben de ben de :D

Boyle acgozlu evli kadinlar tane kapatinca biz sevgilisiz kaliyoruz iste :D

konu sahibi,herkes neden bukadar sansli ben niye bukadar sanssizim demek istiyor
sizlerde tutturmussunuz dedikodu,burda hergün yapilan elestirdikleriniz dedikodu olmuyormu hemde tanimadiginiz insanlar bende dahil

komsuna gelince,hep kadinlarmi af edecek birazdan erkekler cocuklari yuvasi icin af ediversin
( bende ihanetin affi yoktur ) büyük konusmuyum yinede

Konu sahibi diyor ki, kacan kadina kocasi cok iyi davraniyordu.. sacini yaptiriyordu, araba bile aldi kocasi.. annemin de bir arkadasi vardi.. kadin super giyinirdi, evleri lukstu, kocasi altina araba cekmisti, iki cocugu karninda da bir bebegi vardi.. be kadar mutlu bir tablo gibi gozukuyor.. ama kadin hep mutsuzdu.. paket paket sigara icerdi.. cok sonradan ogrendik ki adamin ikinci esi varmis.. yani hicbir sey disaridan gozuktugu gibi olmayabilir..

hay Allah razi olsun beni bi sen anlamissin bende saygisizlik olmasin diye cevap vermiyorum arkadaslara ama en iyi sen anlamissin beni diyorum ya Rabbim ne muradin varsa versin ve demin de yazdim lutfen kapatin konumu cok rica ediyorum

beni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur

bu ne şimdi sizin de yaptığınız çok farklı bişi değil hani
yanlışsa o o kadının yanlışı sizi ilgilendirmez
siz kendi yanlış evliliğinize ve henüz özgürlüğünüze kavuşmadan yaptığınız diğer yanlışa bakın onu eleştirin utanacaksanız ondan utanın
komşunun ayıbı günahı sizi ilgilendirmez

bak sana cevap vermek istemiyorum git beni gunaha sokma aksam aksam lutfen bana bulasma tartisilir yada tartisilmaz ben kotu bisey yapmadim kimseyle bulusmadimda sana dusmez benim hayatimi elestirmek

sana da düşmez o kadının hayatını eleştirmek
üstelik emin bile değilken
üstelik sadece mahalle kadınlarının ağzı ile kadının günahını almak
diyelim ki konu doğru seni de bizi de kimseyi de ilgilendirmez
kadın ve kocasını bağlayan bir durum sadece

Konu sahibi arkadaşım senin anlatmak istediğini çok iyi anladım. Herkes eşine karşı yapılabilecek en kötü şeyi bile yapsa yine de şanslı ve kabul görüyor, ama ben hiçbir kötülük yapmadığım halde neden şanssızım değerim bilinmiyor demek istiyorsun haklısında böyle düşünmekte. Bunu komşu örneğini vererek anlatmak istemişsin. Sana söylemek istediğim kendini kötü giden evliliğin ya da seni anlamayan bir eşin olduğunu düşündüğünden böyle kıyaslamalara girmen bana pek anormal gelmedi insanız hepimiz. Ama bu konuda da yapacak pek bir şey yok.

Benim bir tanıdığımda vardı o da kv yanında oturuyordu o kv sini uyku hapıyla uyutup kocası gece işteyken eve oynaşını alıyormuş. Bu bir gün yakalandı ve ana evine postalandï bir ay sonra evine geri getirilip eski yaşantısına devam ettiler. Demkki ana evi paklıyor:KK53:

Ya tanımadığımız insanın dedikodusunu mu yapcaz bize ne size ne?

Kızlar doğru size ne bize ne de..

Bu arkadaş zor bir dönemden geçiyor.
Haksızlığa uğradı bir hiç yüzünden boşanıyor.

Böyle dönemlerde insan ayy bana ne, dedikodu yapamam diye sağlıklı düşünemez ki.

Hepimiz de çok iyi biliyoruz böyle zamanlarda psikoloji budur.

Benim suçum neydi?
Değerli olmak için böyle kötü şeyler mi yapmam gerekiyordu diye düşünülür.

El insaf.

Empatiyi doğru kişi ile yapmanızı öneriyorum.

Back
X