Kocasi yemek seçen bayanlar var mi?

merak etme cnm aynı kaderi taşıyoruz
bnmkide sebzee bayılır öle tatlı hamur işi filan sevmez
yeni tariflere hiç açık değildir cok yadırgar

Benim kocis yemek seçmez, kusurda bulmaz ama sevmediginide yemez. Bende ona göre hazirlarim.
Sebze yemeklerini pek sevmez. Daha çok etli yemekleri seviyor.

ayyy valla okurken ben fenalık geçirdim siz nasıl dayanıyorsunuz..
her gün et tavuk mu yenir yaa..can mı dayanır ona..kazandığın bütün parayı ete yatır :)))
biz haftada 2 gün et yeriz..biri kırmızı biri beyaz et..
diğer günler sebze yeriz..hiç sesini çıkarmaz.hatta çoğu yemeği ilk bende tattı..
yemeklerime çok alıştığını başkasında pek beğenmediğini söyler..
bu konuda çok şanslıyım valla..bir tek bakla yemez..onu bende yemem..yemediğim tek sebzedir..ama onu bile yılda 1 kere pişirir zar zor yeriz vitamininden az da olsa faydalanalım diye

çok sevmediğim halde blgur yeşil mercimek brokoli yapıyorum hiçbirini yemez pilav da yemez hep ben bitiririm
nasıl sinir olurm sırf onların vitaminini alalım tek tip beslenmeyelim diye bir iki kaşık anca yer

benimkide aynı et olsun da başka bişey olmasın bıktım yane kısıyom ama yine onun istediğini yapıyom ha bide saç böreği hastası ya et ya o evlenmeden önce bilmezdim yapmayı şimdi onuda öğrendim yapacak bişey bulamadığımda dayıyorum saç böreğini bişey diyemiyo

benim eşimde hep et tarzı şeyler yemek ister veya kuru bakliyatları sever
ama ben şekilden şekile sokup yediriyorum bi şeyler mesela zeytinyağlı baklayı
sofraya sarımsaklı yoğurtla karıştırıp koyuyorum yoğurdu ayrı yemeği ayrı koyunca yemiyo
karıştırınca ekmek banarak yiyo ,kabağıda aynı şekilde kızartıp yoğurtluyorum ,
kerevizi mercimek çorbasına patates ve havuçla koyuyorum, karnıbaharı haşlayıp yeşil slataya ekliyorum, taze fasulyeyi kuşbaşı etle pişiriyorum ,pırasayı kavurup yumurtalı yapıyorum yediriyorum
bazen dedğim gibi ekk banarak yiyo bazen fazla aç değilse mırın kırın ediyo ama bi şekilde yediriyorum ama zor sanki küçük çocuk gibi

3 ay sonra evlencem kocamın yemek seçme gibi bi şansı yok çünkü yemek yapmasını bilmiyorumkaydirigubbakcemile3allah ne verdiyse yiycezkaydirigubbakcemile3

şahsen bu konuda şanslıyım ablam ve etrafımdakilerde çok kıskanır şükür allahıma ki dua mı kabul etti. babam çook yemek secer aynı dediğiniz gibi et ve sadece tavuk sebzeyi görse mırın kırın iki kaşık anca alırdı. oo kadar bıtmıştım ki artık bi de kusur bulur üstelik. canıma tak etti allahım neolur eşim olacak kişi yemek secmesin sofraya sırf çorbada getirsem eline saglık canım ne güzel olmuş desin inş dedim ki elhamdülillah eşim aynı dualarımdaki kişi gibi . yemek konusunda iyiyim et sebze ne olursa pişiriyorum. ıspanak , pırasa, lahana, hepsini pişiriyorum hiç seçmiyor canımm kıyamamm hepte eline saglık cnm deyip kalkar.:90:

bizimkine secmek degil secmelerden secme denir insan ne yapcani sasiriyor , bana cok tuhaf gelirdi ilk basta nimet bu secilirmi diye e cunku bizim evde ne pisse yenirdi babam zaten hic secmezdi bence bunlarinki sukursuzluk allah ne verdiyse ye,,, dunyada oyemekleri bulsa havada kapacak ne cok insanlar var aclik tan olen insanlar var bunlrda bulmusta bunuyor halimize sukur diyen yok ...rabbim bugunumuzu aratmasin amiin......

et yemez tavuk yemez yeşillik yemez bnmki bi tuhaf anacım.ver hamur işini yesin börek poğça kek kurabiye tosuncuk gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…