- Konu Sahibi Celisuenis
-
canım benim seni okadar ıyı anlıyorum ki! benimki de epi topu 5-6 cesit yemek yiyor ,okadar zor ki degisik seyler yapmayı cok severim artık hevesim de kactı yemiyor cunku zorla hatırım ıcın bı kasık alıyo nolur bıdaha bana bunu yedirme diyor.Ilk baslarda daha da az yemek vardı sevdigi,bende soyle yaptım mesela pilav seviyo,biber dolmasına alıstırdım,kabugunu pek yemıyo ama yine de hic degilse biberdeki vitamini alıyo,makarna azcık da olsa yerdi,kıymalı yada bolonez turu makarnalar yapıp alıstırdım,yaprak dolmasını sımsıkı kalem gibi yaparsam hosuna gidiyo onu da oyle yıyebiliyo ,boyle devam yanikaydirigubbakcemile3 Sende sevdigi yemeklere cok yakın seyleri dene ama sana burun kıvırması hos degil senin mis gibi yemeklerini begenmiyosa dısardan siparıs versin bi kac hafta bakalım can dayancak mı:enbuyukkk: Bana bir kac kez oyle kotu olmus dedi kızdıgımı ve kırıldıgımı ıfade ettim,simdi daha dikkatli,benim yemeklerimi begenir,herkesin yemegini de yemez ama arada burun kıvırabiliyo tabi ,yani yaptıgımız yemek kotu olsa anlarım herkes yiyo bi o begenmiyosa sorun onlardadır tatlım takma kafana eminim yemeklerin sahanedir.Kizlar benim esim acayip yemek seçiyor. Ne yapsam begendiremiyorum. Begendigi yemek oluncada eh iste diyor yada ses çikarmiyor.
Benim yaptigim yemegin benzerini disarda yada baska birinin evinde yiyince ove ove bitiremiyor. kotu bir asçida degilim herkes yemegimi sever begenir.
Internetten degisik tarifler bak diyor. Bakincada internet tarifçisi oldun çiktin basima diyor. He birde sebze yemeklerinden nefret eder et tavuk falan sever.
AFF Allah'im neydi gunahimmmmm
Bana tavsiyeleriniz nelerdir canlarim??:1no2:
canım benim eşim de çok yemek seçer ... bu konu da acayip kıl bir adam ...
kolay kolay beğenmez bişeyi ve yemezde ,yemek konusunda çok ta ön yargılıdır...
dönüp dolaşıp aynı yemekleri tekrar yapmaktan ben sıkılıyorum o sıkılmıyor ama vitamin içinde gerekli sevmediği yada az sevdiklerini de yapıyorum yine yemesi gerekli ,bir çocuk gibi ona ye hadi vitamin almalısın vs diyorum ya... zor yani işin bilirim..
Ayy ınanmıyorum,ısın zor tatlım ya,senın esin telefonu eline alınca sende kos mutfaktan merdaneyi kap.Buyuk konusmayım ama benımkı oyle yapsa sanırım cıngar cıkarır,kafasındakı uc bes tuyu de yolarım,cok kızdım esine,ısın zor canım,allah kolaylık versinkafamçokkarıştı.Kayınvaliden de ıyıymıs,oglum evınde ye bole olmaz,sofra onemlidir,esşn uzulur dıcegıne gel oglum diyodur allah bılıray kizlar ya alemsiniz valla benim buyul bir sorunum var ki oda kayinvalidem 5 durak otede oturuyor. Benim yemeklerimi begenmezse telefon açip anne evde ne yemek var??? hemen gidip orda yer
yanii zor bu isler napcamki bilmem
internetten degisik tarifler bak diyo bakiyorumm sonrada internet tarifçisi oldun diyo kiziyo adama bak yaa :umursamaz:
off ya bu benimde derdim malesef
pırasa,sarımsak,maydonoz,karnıbahar,tavuk,yumuşak olmayan peynir,havuç,barbunya,bulgur pilavı
vs.vs okadar varki daha su saatte aklıma gelmiyo ama bunları öldür allah ağzına sürmüyo kocaman adam 30 yaşına girdi ya deliricem o yemiyo diye bende yiyemiyorum evde tavuk pişse dışardan yemek alıyo hayatta o kokuya bile tahammülü yok
eşimde öyle annesi temizliğie dalmış temizlikle kafayı yemiş bunun önüne sürekli kahvaltılık hazırlamış kesinlikle et yemez yersede sadece kebap ,birde kayınvalide ev hanımı çalışmış olsa anlayış göstereceğim benim annem babam da çalışırdı ama:sinifsinif:
her gün sıcak yemekten hiç mahrum kalmadık
Nasıl erkek anneler var ya ?
ancak oğlanların parası yemeyi iyi becermişler :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?