• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasına "çocuk istemiyorum" diyemeyen biriyle karşılaştınız mı hiç?

Yahu, Anlamıyor Bu Erkekler..:57:
Bende Şimdilik İstemiyorum..:50:
Ama Suratı Düşüyor Söyleyince..
Ya da İkna Etme Çabasına Giriyor..
O Üstüme Geldikçe Ben Deliriyorum.. :41:

Böyle Devam Ediyor İşte..

Ben İstiyorum ki; Ben İstediğimde Olsun..
Aşk Çocuğu Olsun..:17:
İstenilerek Yapılan Bir Bebek Olsun..:17:

Ama Eşim Buna da Çare Bulmuş..:57:
Cümle Aynen Şu Bakınız KK Hanımları;

- O Senin Evladın Olacak, Kaza İle Hamile Kalanlar Bile Doğurduktan Sonra İyi ki Olmuş Diyor..:40:
Eşim Bir Çok Kez Doğum Yaptığı İçin Bunları İyi Bilir.. :1::57:

Allah Hepimize SAbır ve Hayırlı Evlatlar Nasip Etsin..

eşiniz jinekoloğa gidelim, muayene ol diye tutturursa nolucak peki? baskın bir eşiniz var herhalde.yakında canına tak edip illa doktora gidicez diyebilir.o zaman foyanız ortaya çıkar....

güzel bir konuya değindin :)
ama minareyi çalan kılıfını hazırlar demiş ya atalarımız; bende hazırladım.
Netten online soru sordum bir uzman özelden cevapladı.
Doğum kontrol hapı kullandığın kendin açıklamadığın sürece ortaya çıkmaz diyor.
Çatlatma matlatma iğnesi vs verse bile vurulmuş gibi yapıcam zaten vurdurmuycam.yalandan kim ölmüş.

aranizda iletisim eksilikligi oldugu kesin
doguracak olan sizsiniz bakacak olan sizsiniz ve karari veren esiniz !

bu aralar bizimde gundemimizde surekli 2. cocuk mevzusu var
esim 34 yasinda ben 27
ve oglum tam bir bucuk yasinda
esim yasim geciyor diyor
kardes kardes buyusunler diyor
nerdeyse 6 aydir ikinci bebegi cok ciddi bir sekilde istiyor
ama ne kavgaya donusuyor nede tartismaya bu mevzu
sadece o 2. bebegin + larindan bahsediyor ben - lerinden
ve orta yolu bulduk
oglum 2 yasina girince korunmayi birakicam allah nasip ederse olur 2. bir bebegimiz daha ..
bu konuda anlayisli olamalari gerekiyor
dogum zor bi surec
lohusalik oyle .. bebek bakimi hakeza
birde evde iki tane daha cocugunuz var
sizi dusunmesi gerekiyor

icinizi rahatlatmak icin bi ornek veriyim
en yakin arkadaslarimdan birisi ayni sizin yaptiginiz gibi esinden gizli korunuyor
adam 4 senedir cocuk diye kivraniyor ama arkadasim kesinlikle 4. cocugu istemiyor
2 oglu 1 kizi var
arkadasim 37 yasinda en buyuk ogluda 17
asla doguramam bu yastan sonra diyor ama kocasi asiri sekilde baskici davraniyormus
hatta arkadasim jinekologa gidiyor gibi yapiyor sanki tedavi oluyormus gibi ..
acik acik konus bu yastan sonra doguramam de
ne yalan soyluyorsun bosuna dedim
bilmiyorsun huyunu dedi
aylarca tavir yapar beni canimdan bezdirir o cocugu bana dogurtturur dedi ..
gercekten hayatlar cok farkli ..

güzel bir konuya değindin :)
ama minareyi çalan kılıfını hazırlar demiş ya atalarımız; bende hazırladım.
Netten online soru sordum bir uzman özelden cevapladı.
Doğum kontrol hapı kullandığın kendin açıklamadığın sürece ortaya çıkmaz diyor.
Çatlatma matlatma iğnesi vs verse bile vurulmuş gibi yapıcam zaten vurdurmuycam.yalandan kim ölmüş.

iyi o zaman sen önlemini almışsın.bu zamanda zor valla.benim 4,5 yaşında oğlum var ama 2.yi ne zaman düşünürüm onu bile bilmiyorum.eşim de ikisiyle birlikte kafayı yersin diyor:1: yine de allah aratmasın diyeyim ben....

- O Senin Evladın Olacak, Kaza İle Hamile Kalanlar Bile Doğurduktan Sonra İyi ki Olmuş Diyor..:40:
Eşim Bir Çok Kez Doğum Yaptığı İçin Bunları İyi Bilir.. :1::57:

evet gerçekten de iyiki olmuş deniyor tatlı şirin bişey çıkarsa meydana...
ama onu büyütene kadar "ben ne halt ettimde doğurum" diye binlerce kez içinden söylendikten sonra.
çok zor ya, ben gayet iyi biliyorum.ayrıca büyüyünce de zor.

bu arada benim eşimin soyu hz.muhammede kadar gidiyormuş.Şıhlardan deniyor.
Ne biliyim bir dua eder de tutarsa allahın işine karışılmaz.İlişkiye bile girmeden hamile kalabilirim.
Bunları bile düşünüyorum bazen, her önlemimi fazlasıyla alıyorum :21:
spiralim varken bile hapı kullanıyordum muntazam şekilde.
şimdi spirali çıkarttırdı.

aranizda iletisim eksilikligi oldugu kesin
doguracak olan sizsiniz bakacak olan sizsiniz ve karari veren esiniz !

bu aralar bizimde gundemimizde surekli 2. cocuk mevzusu var
esim 34 yasinda ben 27
ve oglum tam bir bucuk yasinda
esim yasim geciyor diyor
kardes kardes buyusunler diyor
nerdeyse 6 aydir ikinci bebegi cok ciddi bir sekilde istiyor
ama ne kavgaya donusuyor nede tartismaya bu mevzu
sadece o 2. bebegin + larindan bahsediyor ben - lerinden
ve orta yolu bulduk
oglum 2 yasina girince korunmayi birakicam allah nasip ederse olur 2. bir bebegimiz daha ..
bu konuda anlayisli olamalari gerekiyor
dogum zor bi surec
lohusalik oyle .. bebek bakimi hakeza
birde evde iki tane daha cocugunuz var
sizi dusunmesi gerekiyor

icinizi rahatlatmak icin bi ornek veriyim
en yakin arkadaslarimdan birisi ayni sizin yaptiginiz gibi esinden gizli korunuyor
adam 4 senedir cocuk diye kivraniyor ama arkadasim kesinlikle 4. cocugu istemiyor
2 oglu 1 kizi var
arkadasim 37 yasinda en buyuk ogluda 17
asla doguramam bu yastan sonra diyor ama kocasi asiri sekilde baskici davraniyormus
hatta arkadasim jinekologa gidiyor gibi yapiyor sanki tedavi oluyormus gibi ..
acik acik konus bu yastan sonra doguramam de
ne yalan soyluyorsun bosuna dedim
bilmiyorsun huyunu dedi
aylarca tavir yapar beni canimdan bezdirir o cocugu bana dogurtturur dedi ..
gercekten hayatlar cok farkli ..

Oh Allahıma şükürler, aynı benim gibi birisi daha varmış.ağlamak istiyorum.
keşke buraya da üye olsa...

Canım bizim 3.çocuk konusu Haluk'la Meltem'in tatlı tatlı atışmaları şeklinde olsa neyse.
Öyle olmaz ben biliyorum huyunu -arkadaşının dediği gibi-
Muhakkak taş fırının dediği olur bizde...ya da dırdırıyla, baskısıyla bunalıma sokar beni, daha fena olurum.

iyi o zaman sen önlemini almışsın.bu zamanda zor valla.benim 4,5 yaşında oğlum var ama 2.yi ne zaman düşünürüm onu bile bilmiyorum.eşim de ikisiyle birlikte kafayı yersin diyor:1: yine de allah aratmasın diyeyim ben....

benim küçük 5 yaşında oldu.
O'na hamileyken karar verdim böyle davranmaya. Çünkü yapmamaya o zaman karar vermiştim.
Bazı davranışlarından da eşimin geriye adım atmayacağı kesinleştiği için, yalan söylemek evimizin huzuru için şart haline geldi.

öncelikle ben kınamıyorum yadırgamıyorum.foya gözüyle de bakmıyorum.çocuk bakmak dünyanın en zor işi ve siz bunu iki defa atlatmışsınız.,tebrikler.şimdi de üçüncü siz hiç hayat yaşamayacak mısınız?eşiniz anlayışsız biri ki bu yola başvurmuşsunuz.mesela benim bir oğlum var.ikinciyi ikimiz de istiyoruz ama 3-5 yıl sonra.yalnız ben istemeseydim eşim de beni ikna için baya uğraşırdı.

yaşınızı ve çocuklarınızın yaşını merak ettim şimdi ben :26:

benim küçük 5 yaşında oldu.
O'na hamileyken karar verdim böyle davranmaya. Çünkü yapmamaya o zaman karar vermiştim.
Bazı davranışlarından da eşimin geriye adım atmayacağı kesinleştiği için, yalan söylemek evimizin huzuru için şart haline geldi.

eşin baskı yapıyorsa yapacak başka birşeyin yok canım...ben ne zaman düşüneceğim bakalım.hakkımızda hayırlısı olsun....

yaşınızı ve çocuklarınızın yaşını merak ettim şimdi ben :26:

ben 33
büyüğü 9,5 yaşında
küçüğü 5 yaşında cnm.

bu arada ikisi arasında bu kadar yaş farkı olması da benim sayemde oldu.
O sırada da eşimi oyalamak için bayağı uğraştım.
bitirdi beni anlayacağınız, artık uğraşamıyorum
"hamile kalamıyorum" deyip aradan çıkıyorum

benimde soyle bir durumum var..

Ben normalde yarin 12 haftalik hamile olacaktim ama bebegin kalbi durmus 8. haftasinda.. ama hala almadilar yurtdisinda oldugum icin burda tercih etmiolar.. eger kendiliginden kanama olmazsa doktor hapla kanama saglayacak neyse.. doktorun dedigi en az 3 defa adet gormem gerekiyormus sonra eger kendini hazir hissedersen yaparsin tekrar dedi.. esim diyorki hemen baslariz 3 ay sonra calismalara.. ama ben oyle bir durumdayimki.. bebek hala icimde, hamilelik hormonum yavas yavas dustugunden hala normal olamadim, ayni sureci gecirmek o kadar buyuyorki su anda gozumde..yok bebek calismalari,, testler.. ogrendikten sonrasi daha da stres falan.. ben hazir hissetmiyorum kendimi.. kocacim da yazik cunku o cok hazirlamisti kendini bu bebege hemen istiyor.. ona soyledim boyle boyle diye 3 aya degisir fikrin diyor hayirlisi.. bende cok zorlamiyorum.. cunku tam korunmayi birakma zamanimiz ilk bahara geliyor ve genelde o aylarda turkiye ziyaretimiz oluyor.. yani yine bir kac ayi bulacak gibi gozukuyor.. nasip..

size gelince de bilmiyorum esinizle acik acik konussaniz ne der.. yine sizi bunaltacak derecede baski yapmaya devam ederse bilemedim:26::26:

yap bitane daha ne olcak canim cocuk berekettir evin neselenir bakimi zor olsada halledersin birsekilde.kocanin dediklerini yaparsan sende mutlu huzurlu olursun yoksa aranizda hep boyle bir bariyere rastlarsin allah korusun aldatilabilirsin bile

yap bitane daha ne olcak canim cocuk berekettir evin neselenir bakimi zor olsada halledersin birsekilde.kocanin dediklerini yaparsan sende mutlu huzurlu olursun yoksa aranizda hep boyle bir bariyere rastlarsin allah korusun aldatilabilirsin bile
:53::53:

gerçi kadınlar en çok hamilelik ve lohusalık döneminde aldatılıyor ama...:1:

arkadaşım sen var ya tam işleri bitirmiş biraz rahat edecek zamandasın 1-2 seneye küçük de okula gider azıcık vakit kalır sana da.bazı erkekler de kadınların eli boş kalmasın,gezmesin,eve bağımlı olsun diye çocuk istiyor.bence bir çocuğu özellikle de böyle 3.yü 4.yü isteyenlerin amacı bu.bebek sevgisi olduğunu hiç sanmıyorum ki kaldı ki diğerlerini sevebilir.

aman canım ya tam bir nefes alacan hadi bir daha doğur 40'a kadar evde hapis ol.boşver sen bildiğinden şaşma ne şekilde olursa olsun.

En büyük karar annenin olmalı bu konuda..
Çok zor bir hamilelik geçirdim..Sürekli hastanede yattım..1,5 yaşında ikizlerim var..En başından beri akraba vs den en ufak yardım almadan kendi başıma baktım..Çok zor oldu ama yemek uyku düzenimizi çok iyi oturttum..Akşam 9,5 oldu mu uyurlar..Hep kendi odalarında kendi yataklarında hiç ayakta sallanmadan uyumaya alıştırdım..Bu sene 3.için uğraşıcam ve sayfayı kapatıcam...
Benim yaşım da 39 bu arada ;-)

Allah herkesin dağına göre kar verir..Maddi manevi bakabilecek durumda olanların ve gerçekten isteyenlerin kucakları boş kalmasın ....

erkekleri anlamak çok zor ne kadar kolay geliyor hamilelik doğum çocuk bakımı onlara:23:eşini en iyi sen tanıyorsun canım eşin çok baskı yapar dünyayı sana dar eder diye düşünüyorsan haklısın bu şekilde devam et bazı erkekler dürüstlüğü haketmiyor demek ki:19:benim 3 çocuğum var eşimde bazen 4.yü yapalım diyor ona kesinlikle istemediğimi söyledim.benimki ısrarcı değil Allahtan ama ısrar da etseydi kararım net değişmezdi zaten:31:

Canım ben "yapayım mı yapmayım mı" kararsızlığı falan yaşamıyorum.
Ben kesin kararımı zaten verdim ve o defteri kapattım.
Benim gibi -istemeden- dalavere çevirmek zorunda bırakılan var mı diye soruyorum.
Allahaşkına özelden de olsa yazın

Son düzenleme:
bende söyleyemedim.sonuç şuan hamileyim.ha ben hazır olup olmadığımdan emin değildim.korkuyordum ilk gebeliğim bu.hatta ondan habersizde korundum bi süre.hem evliliğimi tartnak amaçlı hemde biraz rahat edelim amaçlı korundum.ama eşim herkese bizim çocuğumuz olmuo vss demeye başladı.ilk başta istemediğimi söyledim tabi ama o kabul etmedi işte beni terkmi edeceksin benden memnun değilmisin sevmiyormusun vss vss zırvaladı.çok istemiş demekki daha korunma zamanı olmasına rağmen hamile kaldım.ama anladım hazır ve istiyormuşum meğer:))) yda annelik böle bişi başa gelmeden hazır olunmuo:)

çocuk büyütmenin bu kadar zor olduğunu bilen on kere düşünür canım.

isteyenin olmuyor istemeyenin oluyor bu bir imtihan dünyası
benim çocuğum yok ve olması için tedaivlerle uğraşıyorz 5 senedir
Allahım bütün isteyenlere arasında bizede verir inşallah hayırlı evlatlar
sizinde evlatlarınıza hayırlı ömürler versin

Back
X