• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasına "çocuk istemiyorum" diyemeyen biriyle karşılaştınız mı hiç?

bende hep istemediğimi söylüyorum..
eşim nötr..
bir tanede daha olsun zaman önemli değil modunda..
ama ben istemiyorum istemiyorum dediğim için bana kızıyor..
deme öyle diyor Rabbim bi bela bi husumet verir diyor..

eşim ısrarlı olsa bende çok kızardım çünki tek taraflı olmamalı kolay mı yaa bakmak büyütmek sil baştan..
gönlünüzce olur umarım..

valla arkadasım ısın cok zor allah yardımıcın olsun her tur ınsan var bu dunyada benımkınıde kızım 10 yasındaydı 2 . kızım oldugunda ıymı yaptım hayaır ama bu zamanda hakaten çocuk çok buyuk bır sorumluluk ha ıstıyomuyum bır tane daha onu dahı bılmıyorum ama esımın ıstemıdıgı kesın adam cıldırdıgımı goruyo senınde bır hayatın var dıyo 2 .cıye bıle zor ıkna ettım allahım tüm isteyenler çifter çifter versin inş allah evlatlarımızla bizi imtihan etmesın ama ben bu 2. kızımda çok zorlandım çok zor bir çocuk 2 yaşında şu anada hala uyku poroblemimiz en üst düzeyde senın çocukların cinsiyeti ne belkı illa erkek takıntısı vardı kocanın yok anam benimkine deki 100/100 erkek olacak yok diyo çıkıyo işin içinden benim kocam kadar çocuk ıstemeyen varmı acaba hayatta :1: yani b yandan şanslı sayılırm hiç korunma derdim olmadı kocam düşünsün:18:

konu sahibi arkadaşım benim iki tane çok yakın arkadaşım var seninle benzer durumda olan.biri daha evlenmeden kocasıyla anlaşmıştı çocuk istemiyorum,ileride bana baskı yapma diye.diğer arkadaşımın da bir çocuğu var eşi ikinciyi istiyo,ama arkadaşımın eşiyle sorunları için eşinden gizli korunuyo.yani bence senin durumunda olan çok kadın vardır.

çocuğu doğuracak olan da bakıp büyütecek olan da sensin.istemiyorsan böyle gizlice korunmaya devam edersin.keşke eşin sana karşı daha anlayışlı olsaydı.ama madem ki anlaşamıyorsunuz yapacak bişey yok.kendini kötü hissetme.yine de hakkında hayırlısı olsun tabii...

Son düzenleme:
Back
X