Kocasına soylemelimiyim

Carem07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
34
46
3
42
Arkadaşlar ab erkekler bölümünde de konum var esi mi aynı kadınla iki defa yakaladım ve bu kadını geçen sefer uyarmıştım esi ne söylerim diye elimde belgeleri var ve bana attığı mesajlar savciligada verdim zaten kendisini ama içim içimi yiyor bu kadın eşimle aynı İş yerinde canı yansın istiyorum onunda esi ne soylemelimiyim ne yapabilirim akıl verin bu arada boşanma davasında açtım esime

Son düzenleme:
Arkadaşlar ab erkekler bölümünde de konum var esi mi aynı kadınla iki defa yakaladım ve bu kadını geçen sefer uyarmıştım esi ne söylerim diye elimde belgeleri var ve bana attığı mesajlar savciligada verdim zaten kendisini ama içim içimi yiyor bu kadın eşimle aynı İş yerinde canı yansın istiyorum onunda esi ne soylemelimiyim ne yapabilirim akıl verin
Nasıl yani eşin aldatıyor mu seni??
Niye boşanmıyorsun da kendine eziyet ediyorsun.?

Ilk bakış na uyardım beni kıskanç olan ettiler sonra telefon dokümanları yine inkar ettiler sonra whatsap yazılması bu sefer uyardım esi ne söylerim diye eşim yalvardı hak ard vazgeçtim ama devam ettiler eşimin dokumanlarinda çıkmasın diye eşim çağrı yapmış o aramış telefona arama kakaydetme yüklemiştim

Boşanma davası açarsanız onun eşi de öğrenmiş olur zaten, kadına tazminat davası falan açma hakkınız var diye biliyorum. Ha eşinizi affedip kadına sarma niyetiniz varsa yakasından düşün, affettiyseniz kurcalamayın.

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Bir de seni tehdit mi ediyor..hemen soyle kocasina..sen yandin o da yansin.

Söyle ozaman, terbiyesize bak hem suçlu hem güçlü. Allah'tan bulsunlar

Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor

Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor
Sen bu adamı boşamayacaksın dimi

Back
X