Kocasında varikosel olup bebek sahibi olan varmı

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Arkadaşlar eşim sağlık raporu için üroloji doktoruna gitti doktor sende varikosel olabilir demiş sperm testi yaptırmasını tekrar yanıma gel demiş doktor ben 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum dua edinde herşey normal cksın bu hafta cuma gidcez test için kocasında varikosel olup hamile kalam varmı

sol tarafta vardı eşimin spermleride etkiliyordu bız normal yolla bebek sahıbı olamadık ancak tüp bebekle ilk denememizde oldu

Eşimde vardı ameliyat oldu ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım

Gerçekten mi Perşembe günü bizde sperm testi yaptrcaz dur bakalım snra yine tekrar ürolojiye gidcez hayat bize ne göstercek

Evet canım bizim de toplam 1 sene olmadı çocuğumuz tabiki buna bağlamıyorum nasip ten öte birşey yok ama kontrolleri yaptırmak çok önemli çok basit bir ameliyat 1 günde kendine geliyor stres yapma o yüzden inşallah bir sıkıntı çıkmaz birde benim eşim iki taraflı olmuştu yani baya ileri seviyedeydi

Ameliyatından Uzun bir süre sonra nçbir tüpbebek ve birdedoğal yolla gebe kaldım

Sperm sayısı çok düşük mü cktı
ml de 5 milyon a kadar düşmüştü hareketlilikte keza %10 larda falandı halbuki ilk verdiğimiz testte bu kadar düşük değildi ama 6 ay içinde yerlere indi sonra otlar içti keçiboynuzu pekmezi vs biraz arttı oda 15 20 milyon falan oldu tüp bebekle de bebek sahıbı olduk.inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsınız

Merhaba canım,

Benim eşimin İleri hareket eden sperm sayısı düşükdü yaklaşık 1 yıl önce falan. Doktor vitamin verdi gönderdi. Eşim bayağı kullandı ama sonuç alamadık. Bu sefer devlet hastanesinden randevu aldık. 5 ay önce falandı. Ameliyat dediler şok olduk. Eşim olmak istemedi, ben de biraz daha deneyelim dedim. Ondan bir ay sonra adet görünce ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim ve yumurtlama günü ilişki yaşadık. Sonuç hamileyim.:)

Bebeğimizin cinsiyeti de erkek. Yumurtlama günü ilişki yaşanınca erkek olma ihtimali yükseliyormuş.

Eşinin ileri hareketli spermi varsa ovulasyon la doğru günde ilişki deneyin. Allah sağlıklı evlat versin

Ben eşimde çift taraflı varikosel vardı bi taraf 2.derece bitaraf 3 amilyat oldu nisan ayında 20 gün sonra hamile kaldım ama 7 haftalık çift kese aldırdım boş gebelikten tekrar test verdik sonucları nerdeyse 2 3 katı artmış doktor beklicez dedi bekliyoruz bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Merhabalar benim esimde de varikosel vardi .
Ameliyat oldu cok sukur degerleri iyiye gitti
Ama hamile kalamadim .simdi asilama denedik beklemedeyiz
Ameliyat cok basit bi ameliyat . Korkulacak bisey degil . Sonucta daha iyi daha kaliteli spermler oluyor ameliyattan sonra.
Insallah kisa surede hamile kalirsiniz .❤

Denedık gün aşırı ilişki denedik 21.gün testede yumurtam çatlamış progesteron testim çok iyi cktı sonuçu ama sonuç olarak hamile değilim dur bakalım sperm testi ne ckcak inşallh iyi ckar dua edin adınıza çok sevindim darısı bana

İnşallh sizede Rabbim hayrlı evlat nasip eder

İnşallh Perşembe yaptrcaz bizde sperm testi

İnşallh darısı bana bu ayda olamadım hamile üzgünüm

Sperm sayısı ve hareketi düşükse gün aşırı ilişki önerilmiyor. En az 4 gün cinsel perhizle deneyin demişti doktorumuz.

Dualarımda olacaksın, umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

İnşallh perhiz ne demek bilmiyorum sabırla yarın bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…