Arkadaşlar eşim sağlık raporu için üroloji doktoruna gitti doktor sende varikosel olabilir demiş sperm testi yaptırmasını tekrar yanıma gel demiş doktor ben 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum dua edinde herşey normal cksın bu hafta cuma gidcez test için kocasında varikosel olup hamile kalam varmı
Gerçekten mi Perşembe günü bizde sperm testi yaptrcaz dur bakalım snra yine tekrar ürolojiye gidcez hayat bize ne göstercekEşimde vardı ameliyat oldu ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım
Gerçekten mi Perşembe günü bizde sperm testi yaptrcaz dur bakalım snra yine tekrar ürolojiye gidcez hayat bize ne göstercek
Sperm sayısı çok düşük mü cktısol tarafta vardı eşimin spermleride etkiliyordu bız normal yolla bebek sahıbı olamadık ancak tüp bebekle ilk denememizde oldu
ml de 5 milyon a kadar düşmüştü hareketlilikte keza %10 larda falandı halbuki ilk verdiğimiz testte bu kadar düşük değildi ama 6 ay içinde yerlere indi sonra otlar içti keçiboynuzu pekmezi vs biraz arttı oda 15 20 milyon falan oldu tüp bebekle de bebek sahıbı olduk.inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsınızSperm sayısı çok düşük mü cktı
Merhaba canım,Arkadaşlar eşim sağlık raporu için üroloji doktoruna gitti doktor sende varikosel olabilir demiş sperm testi yaptırmasını tekrar yanıma gel demiş doktor ben 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum dua edinde herşey normal cksın bu hafta cuma gidcez test için kocasında varikosel olup hamile kalam varmı
Arkadaşlar eşim sağlık raporu için üroloji doktoruna gitti doktor sende varikosel olabilir demiş sperm testi yaptırmasını tekrar yanıma gel demiş doktor ben 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum dua edinde herşey normal cksın bu hafta cuma gidcez test için kocasında varikosel olup hamile kalam varmı
Denedık gün aşırı ilişki denedik 21.gün testede yumurtam çatlamış progesteron testim çok iyi cktı sonuçu ama sonuç olarak hamile değilim dur bakalım sperm testi ne ckcak inşallh iyi ckar dua edin adınıza çok sevindim darısı banaMerhaba canım,
Benim eşimin İleri hareket eden sperm sayısı düşükdü yaklaşık 1 yıl önce falan. Doktor vitamin verdi gönderdi. Eşim bayağı kullandı ama sonuç alamadık. Bu sefer devlet hastanesinden randevu aldık. 5 ay önce falandı. Ameliyat dediler şok olduk. Eşim olmak istemedi, ben de biraz daha deneyelim dedim. Ondan bir ay sonra adet görünce ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim ve yumurtlama günü ilişki yaşadık. Sonuç hamileyim.:)
Bebeğimizin cinsiyeti de erkek. Yumurtlama günü ilişki yaşanınca erkek olma ihtimali yükseliyormuş.
Eşinin ileri hareketli spermi varsa ovulasyon la doğru günde ilişki deneyin. Allah sağlıklı evlat versin
İnşallh sizede Rabbim hayrlı evlat nasip ederMerhabalar benim esimde de varikosel vardi .
Ameliyat oldu cok sukur degerleri iyiye gitti
Ama hamile kalamadim .simdi asilama denedik beklemedeyiz❤
Ameliyat cok basit bi ameliyat . Korkulacak bisey degil . Sonucta daha iyi daha kaliteli spermler oluyor ameliyattan sonra.
Insallah kisa surede hamile kalirsiniz .❤
İnşallh Perşembe yaptrcaz bizde sperm testiml de 5 milyon a kadar düşmüştü hareketlilikte keza %10 larda falandı halbuki ilk verdiğimiz testte bu kadar düşük değildi ama 6 ay içinde yerlere indi sonra otlar içti keçiboynuzu pekmezi vs biraz arttı oda 15 20 milyon falan oldu tüp bebekle de bebek sahıbı olduk.inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsınız
İnşallh darısı bana bu ayda olamadım hamileBen eşimde çift taraflı varikosel vardı bi taraf 2.derece bitaraf 3 amilyat oldu nisan ayında 20 gün sonra hamile kaldım ama 7 haftalık çift kese aldırdım boş gebelikten tekrar test verdik sonucları nerdeyse 2 3 katı artmış doktor beklicez dedi bekliyoruz bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bende 1,5 yıldır deniyoruz bizde de olmadı hiç hemen hamile kalmışsnz ne güzel çok sevindimBiz 1 bucuk sene denedik olmadi varikosel cikti esim ameliyat oldu ve 15 gun sonra hamile kaldim elhamdulillah
Sperm sayısı ve hareketi düşükse gün aşırı ilişki önerilmiyor. En az 4 gün cinsel perhizle deneyin demişti doktorumuz.Denedık gün aşırı ilişki denedik 21.gün testede yumurtam çatlamış progesteron testim çok iyi cktı sonuçu ama sonuç olarak hamile değilim dur bakalım sperm testi ne ckcak inşallh iyi ckar dua edin adınıza çok sevindim darısı bana
İnşallh perhiz ne demek bilmiyorum sabırla yarın bekliyorumSperm sayısı ve hareketi düşükse gün aşırı ilişki önerilmiyor. En az 4 gün cinsel perhizle deneyin demişti doktorumuz.
Dualarımda olacaksın, umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
Yani 4 gün cinsel ilişki, boşalma yaşanmayacak demek. Sperm kalitesi o şekilde daha yüksek oluyor.İnşallh perhiz ne demek bilmiyorum sabırla yarın bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?