Kocasında varikosel olup bebek sahibi olan varmı

En az 3 4 gün deniyor, süre uzadıkça sperm kalitesi artıyor diye biliyorum

Merhabalar eşimde varıkosel oldugunu ögrendık hıxı sıfırdı ve doktor üç ay vitamın hormon ilacı verdı ama artan sadece sayısıydı hız hep sıfır ve ameliyat önerdı dr olsak mı olmasak mı ve olduk 3 ay gectı degısen yine bıse yoktu üç ay proxeed plus kullanmıstık, dr bi 3 ay daha bekleyın dedı ve pharmaton zinco kullandık ve hızımız sıfırdan toplam 40 a kadar cıktı bnce varıkoseli hiç bekletmeyın ve hemen ameliyat olun

Merhaba arkadaşlar benim eşimde de varikosel var üç aydır doktor ilaç verdi en son kontrole gittik ameliyat şart dedi gittiğimiz doktor profesör oldukça deneyimli , fakat ameliyatı mikro cerrahi yapmıyormuş ben netten araştırdım herkes mikro cerrahi ile ameliyat Öneriyor biz ne yapsak şaşırdık bu doktora güveniyoruz şimdi yeni bi doktor araştırıp güvenmek zor sizin eşleriniz mikro cerrahi ile mi ameliyat oldu ??

Evet mikrocerrahı en ıyı olan zaten hiç beklemeden olun Rabbım nasıp etsın tez zamanda

Teşekkür ederim çok kararsız kaldık güvenilir doktor bulmak çok zor zaten şehir dışına gidip bu söylediğim doktoru bulduk şimdi netten araştırıyorum en çok İstanbul’da var iyi doktor , İstanbul da çok uzak bakalım artık inşallah iyi birine denk geliriz

Benim esimde de cift tarafli varikosel cikti yeni baslamis dedi sperm sayisi cok iyi çıktı ama 1.5 yildir korunmadik olmuyor ben hsg bile cektirdim 3 ay daha beklicem bakalim

Mikrocerrahı olsun üniversıte hastanelerınden veya özelden de bulabılırsınız bulundugunuz sehırden kolay bı oparasyon

Mikrocerrahı olsun üniversıte hastanelerınden veya özelden de bulabılırsınız bulundugunuz sehırden kolay bı oparasyon
Bulunduğumuz yerde hiç yok biz şehir dışına çıktık bu profesörü önerdiler , şimdi Mersin’den doktor bakıyorum bilen tecrübeli alanında uzman bi doktor bulsak çok güzel olacak inşallah hayırlısıyla denk geliriz

Eşim de bu profesöre güvenmiş buna ameliyat olmak istiyor ben de çok zorlamak istemiyorum çünkü bildiğim çok iyi bi doktor da yok daha iyisini bulsam ben de zorlayacağım başkasına mikrocerrahi yapalım diye de ben de pek bi şey bulamadım nette , Antep’te medicalde bi doktor vardı mikrocerrahi yapıyorum dedi ama adam bize hiç güven vermedi kafam çok karışık

Siz antepte mo bakıyorsunuz mersınde mi mikrocerrahı kesınlıkle tercıh edın

Mikrocerrahı olmayanlarda ameliyatta cok sıkıntılı olan hastalar duydum bn ıstersenız genıs caplı arastırın tabıkıde mılrocerrahı tercıh edılmelı

Canim merhaba benmde eşim de ileri hızlı hareketli + hızlı hareketli toplamı %25 bu şekilde hamile kalamazsn diyolar sen naaptn nasıl hamile kaldım eşin ne yedi

Canim merhaba benmde eşim de ileri hızlı hareketli + hızlı hareketli toplamı %25 bu şekilde hamile kalamazsn diyolar sen naaptn nasıl hamile kaldım eşin ne yedi
Biz pharmaton ve
Zinco kullandık ve ben ovulasyon yaparak maydanoz buharı yapıp beraberlık oldu çok şükür gebeyım

Siz antepte mo bakıyorsunuz mersınde mi mikrocerrahı kesınlıkle tercıh edın
Antep’ten bakmıştık şu an Mersin’den araştırıyorum yakın yerler bunlar çünkü , teşekkür ederim söylediğiniz doktoru araştırırım

Eşim ameliyat oldu varikoselden 10 yıl önce
2 sefer hamile kaldım doğal yoldan
kısmet işi canım biraz Allah ol deyince oluyor

Eşim ameliyat oldu varikoselden 10 yıl önce
2 sefer hamile kaldım doğal yoldan
kısmet işi canım biraz Allah ol deyince oluyor
Sizin eşiniz mikro cerrahi ile mi ameliyat olmuştu ? Elbette kısmet Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…