Biz Perşembe gidcez 4. Gün oluyor Perşembe günü herhangi bir sknı olurmu illa tam 4 gün mü olcakYani 4 gün cinsel ilişki, boşalma yaşanmayacak demek. Sperm kalitesi o şekilde daha yüksek oluyor.
Evet mikrocerrahı en ıyı olan zaten hiç beklemeden olun Rabbım nasıp etsın tez zamandaMerhaba arkadaşlar benim eşimde de varikosel var üç aydır doktor ilaç verdi en son kontrole gittik ameliyat şart dedi gittiğimiz doktor profesör oldukça deneyimli , fakat ameliyatı mikro cerrahi yapmıyormuş ben netten araştırdım herkes mikro cerrahi ile ameliyat Öneriyor biz ne yapsak şaşırdık bu doktora güveniyoruz şimdi yeni bi doktor araştırıp güvenmek zor sizin eşleriniz mikro cerrahi ile mi ameliyat oldu ??
Bnce baska bi doktor arastırın mikrocerrahı yapan olsun dgerinde sıkıntı olabılıyorEvet mikrocerrahı en ıyı olan zaten hiç beklemeden olun Rabbım nasıp etsın tez zamanda
Mikrocerrahı olsun üniversıte hastanelerınden veya özelden de bulabılırsınız bulundugunuz sehırden kolay bı oparasyonTeşekkür ederim çok kararsız kaldık güvenilir doktor bulmak çok zor zaten şehir dışına gidip bu söylediğim doktoru bulduk şimdi netten araştırıyorum en çok İstanbul’da var iyi doktor , İstanbul da çok uzak bakalım artık inşallah iyi birine denk geliriz
Bulunduğumuz yerde hiç yok biz şehir dışına çıktık bu profesörü önerdiler , şimdi Mersin’den doktor bakıyorum bilen tecrübeli alanında uzman bi doktor bulsak çok güzel olacak inşallah hayırlısıyla denk gelirizMikrocerrahı olsun üniversıte hastanelerınden veya özelden de bulabılırsınız bulundugunuz sehırden kolay bı oparasyon
Eşim de bu profesöre güvenmiş buna ameliyat olmak istiyor ben de çok zorlamak istemiyorum çünkü bildiğim çok iyi bi doktor da yok daha iyisini bulsam ben de zorlayacağım başkasına mikrocerrahi yapalım diye de ben de pek bi şey bulamadım nette , Antep’te medicalde bi doktor vardı mikrocerrahi yapıyorum dedi ama adam bize hiç güven vermedi kafam çok karışıkMikrocerrahı olsun üniversıte hastanelerınden veya özelden de bulabılırsınız bulundugunuz sehırden kolay bı oparasyon
Siz antepte mo bakıyorsunuz mersınde mi mikrocerrahı kesınlıkle tercıh edınEşim de bu profesöre güvenmiş buna ameliyat olmak istiyor ben de çok zorlamak istemiyorum çünkü bildiğim çok iyi bi doktor da yok daha iyisini bulsam ben de zorlayacağım başkasına mikrocerrahi yapalım diye de ben de pek bi şey bulamadım nette , Antep’te medicalde bi doktor vardı mikrocerrahi yapıyorum dedi ama adam bize hiç güven vermedi kafam çok karışık
Mikrocerrahı olmayanlarda ameliyatta cok sıkıntılı olan hastalar duydum bn ıstersenız genıs caplı arastırın tabıkıde mılrocerrahı tercıh edılmelıEşim de bu profesöre güvenmiş buna ameliyat olmak istiyor ben de çok zorlamak istemiyorum çünkü bildiğim çok iyi bi doktor da yok daha iyisini bulsam ben de zorlayacağım başkasına mikrocerrahi yapalım diye de ben de pek bi şey bulamadım nette , Antep’te medicalde bi doktor vardı mikrocerrahi yapıyorum dedi ama adam bize hiç güven vermedi kafam çok karışık
Mersınde selahattın çayan carmış bi arastırın istersenızMikrocerrahı olmayanlarda ameliyatta cok sıkıntılı olan hastalar duydum bn ıstersenız genıs caplı arastırın tabıkıde mılrocerrahı tercıh edılmelı
Merhaba canım,
Benim eşimin İleri hareket eden sperm sayısı düşükdü yaklaşık 1 yıl önce falan. Doktor vitamin verdi gönderdi. Eşim bayağı kullandı ama sonuç alamadık. Bu sefer devlet hastanesinden randevu aldık. 5 ay önce falandı. Ameliyat dediler şok olduk. Eşim olmak istemedi, ben de biraz daha deneyelim dedim. Ondan bir ay sonra adet görünce ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim ve yumurtlama günü ilişki yaşadık. Sonuç hamileyim.:)
Bebeğimizin cinsiyeti de erkek. Yumurtlama günü ilişki yaşanınca erkek olma ihtimali yükseliyormuş.
Eşinin ileri hareketli spermi varsa ovulasyon la doğru günde ilişki deneyin. Allah sağlıklı evlat versin
Biz pharmaton veCanim merhaba benmde eşim de ileri hızlı hareketli + hızlı hareketli toplamı %25 bu şekilde hamile kalamazsn diyolar sen naaptn nasıl hamile kaldım eşin ne yedi
Antep’ten bakmıştık şu an Mersin’den araştırıyorum yakın yerler bunlar çünkü , teşekkür ederim söylediğiniz doktoru araştırırımSiz antepte mo bakıyorsunuz mersınde mi mikrocerrahı kesınlıkle tercıh edın
Sizin eşiniz mikro cerrahi ile mi ameliyat olmuştu ? Elbette kısmet Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin .Eşim ameliyat oldu varikoselden 10 yıl önce
2 sefer hamile kaldım doğal yoldan
kısmet işi canım biraz Allah ol deyince oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?