- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu bende okudum ama sevmeyen erkeke zaten fedakarlık yapmıyor. kaybetme korkusu yok . kadın iyi olduğu sürece çıkarları uyduğu sürece ilişki devam ediyor. kadın bıraktığı anda ilişki biter, devam etmesi için motivasyon yok . seven erkek kaybetmemek için fedakarlık yapıyor.Bir yerde dinlemiştim, diyordu ki bize gelen, danışan erkekler hep der ki ben onun için ne fedakarlıklar yaptım, nelerden vazgeçtim o ise bıraktı gitti, hiç kendisi için fedakarlık yapan kadının ardından ağlayanı, o benim için şunu yaptı bunu yaptı kıymetini bilmedim diyenini görmedim diyordu.
Eşinizi sevin ama kendinizi daha çok sevin.
Hahaha bu ve önceki yoruma bayıldımRica ederiiiim, sağlıkla kavuşun bebişinize, dilerim verdiğiniz değerin tam karşılığını aldığınız bir ömür beklesin siziBakın mesela ıspanaklar normal buzdolabı dondurucusuna sığmamış, elinde geldi yanıma, sığmıyor aşkım dedi, diğerine dene dedim, homurdandı giderken sanki-hayırdır homurdanıyorsun galiba dedim-ne haddime majesteleri diyor
Şeytan azapta gerek
![]()
Taktikleri inanmıyorum... eşin nasıl bir insan olduğuna bağlı bence
Taktik değil kiHayatı bu kadar taktikle yaşamak zor olmuyor mu?
Çocuklarla olan ilişki farklı, karşımızdaki yetişkin değil. Yetişkinler arasındaki ilişki başka. Eşiniz ile olan ilişkinizde kendiniz olduğunu düşünüyorsanız sorun yok. Mutluluklar dilerim.Taktik değil kiyani bir çocuk büyütürken sabrınız taşınca bağırasınız, geç şuraya cezalısın diyesiniz gelir. Ama doğru iletişimi bilip, sakin kalıp doğru dili kullanmanız gerekir, doğru olan budur. Şimdi biz, ya çocuk büyütürken taktiklerle yorulmayalım diyp langır lungur çocuk mu büyüteceğiz? Hayır tabi ki, gerekli kitapları okuyup, sonsuz destek ve sevgi vermeye çalışacağız. Bir öğretmen olarak sürekli yapıyorum bunu ve ailelere öğretiyorum. Olması gerek bu.
Demem o ki evlilik de çocuk büyütmekten farksız, bu dediklerim taktik değil olması gereken. Ben de hiç zorlanmadan içimden gelerek yapıyorum, başta zorlansam da( çünkü tam tersi eleştiri rekabet dolu bir ailede büyüdüm). Sadece eşime değil tüm öğrencilerime ve ileride çocuklarıma da aynı sonsuz sevgi olumlama destek dolu ilişkiyi vermeye çalışıyorum ve çalışacağım.
Sonuçta 2 senede tüm özgüvensiz öğrencilerim dışadönük mutlu özgüvenli Zeki çocuklara dönüşüyor, veliler benim sınıfıma yazdırmak için sıraya giriyor. Eşimle de her şey çok güzel.
Ama dediğim gibi herkes için geçerli değil, çocuklar masum, eşim iyi niyetli. Kötü niyetli bir insana ne yapsan boş
Bu bendede var merhamet aynen annesini küçük yaşta kaybetmiş her şeyi buna yordum travması var dedim merhamet ettim ama merhametten maraz doğar diye boşuna dememişlerAnnesini çok küçük yaşta kaybetmiş. Sanırım o nedenle hassasım ona karşı biraz. Belki dedim canının çektiği bir şeyler olmuştur da kimseye diyememiştir. Biraz gereksiz bir merhamete sahibimdir. Çevremdekiler de hep söyler. Kendi hobilerim var bu arada. İşim gücüm var. Arkadaşlarım da var, onlara da vakit ayırıyorum. Bu hengamede bir de ona vakit ayırıyorum. O boş vaktini bile bana ayırmıyor. Sıkıldım, o nedenle artık değişmek istiyorum :)
Çocuklarla olan ilişki farklı, karşımızdaki yetişkin değil. Yetişkinler arasındaki ilişki başka. Eşiniz ile olan ilişkinizde kendiniz olduğunu düşünüyorsanız sorun yok. Mutluluklar dilerim.