• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocasından para saklayan varmı ?

peptyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
360
13
643
kocanızdan benim gibi para saklamak zorun da kalan varmı?ikimizin de geliri olduğu hal de onun hep bitmiş olur parası !maaşımın küçücük bir kısmını söylemiyorum ama yinede cebim de çantamda 1 tl fazla görse hemen hiç param yok diyor .bazen cebimi bile karıştırıyor aslında dışarda bir hayatı yada gereksiz hiç bir harcaması yok .(benim de yok ) çok gücüme gidiyor ama çok benimle aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar ?bilmiyorumkismile

esınız fuzulı harcamaları var ıse kendınıze bı kısım guvence yapmanız bence kotu degıldır cunku her kadının yastık altında bı mıktarı muhakkak olur..
ama esınızden saklamak yerıne kendısıne ben maasımdan heray bukadar bırıktırıyom demenız daha ıyı olur..

neden saklayayım kı tabıkı saklamıyorum başım sıkıştıgında kullanack kadar para hep ayırırım bir yere ama eşim bunu bilirboshayallersmile

arkadaşım biriktirecek kadar hiç olmadı param zaten . artırdığım da eve ve çocukların ihtiyaçlarına yetiyor . benim derdim ,sadece bu sinir bozucu huyları

sende çocuklara harcadığını belirtsen olmaz mı?:1ninca:
yani ben inan anlamadım fuzuli harcaması yok tamam parası o zaman ihtiyaçlara gidiyo bu da tamamCADIARZUsorun param yok demene inanmaması mı ?

sorun onun parası arabası için çektiği krediye gidiyor . ve benim kazancım la ev dönüyor çok bencil ve cimri desem , 20 yıldır değiştiremedim desem .iyi bir insan desem . ama sadece iyilik hiç bir şeyi halletmiyor arkadaşım ,desem kadınlar erkeğe daha çok güvenmek istiyor maddi olarak ama bizim ev de her şey ters yıllardır .

ama sonuçta bu arabayı ikinizde kullanmıyormusunuz sadece eşiniz mi biniyor:1ninca:
yani ikinizin kazancıda bi şekilde sizin ihtiyaçlarınıza gidiyormirmirmirmir
bencilliğini bilemem tatlım ama cimri insan zordur ya tutumlu tamam ama-tatlicadiarzu-
yıllardır mı? nasıl yani hep senin kazancınla mı ev dönüyor:hulya:

ben karı koca arasında para konularının olmasından hoşlanmıyorum. ne ben onun cebinde ne kadar bilirim ne o benim cebimde ne olduğunu bilir. ama o bana harçlığın var mı der. bende insaflıyımdır yok demem varsa. kenarda birikim yapmak güzel bişey aslında ama gizlemek durumu kötü.siz gizlerseniz o huylanır ,o gizlerse siz huylanırsınız. ortak yaşam sürdürürken , her an kaçabilirim bi zulam olsun mantığı ilişkiyi yıpratır..

kocanızdan benim gibi para saklamak zorun da kalan varmı?ikimizin de geliri olduğu hal de onun hep bitmiş olur parası !maaşımın küçücük bir kısmını söylemiyorum ama yinede cebim de çantamda 1 tl fazla görse hemen hiç param yok diyor .bazen cebimi bile karıştırıyor aslında dışarda bir hayatı yada gereksiz hiç bir harcaması yok .(benim de yok ) çok gücüme gidiyor ama çok benimle aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar ?bilmiyorumkismile

bi tanıdıkta da vardı bu durum. sürekli sizden para beklentisi içinde gibi olması ya da fazla bi kuruş bile gördüğünde duygu sömürüsü yapması sinir bozucu elbette. bence eşlerin ortak ve ayrı ayrı hesapları olabilir. bu birinin para biriktirip kaçacağı anlamına gelmez. hem kendi içinde özgür hem evlilikte özgür olmak lazım. tabi birbirinden haberi olmalı eşlerin. gizlice biriktirdiğinizi bi gün anladığında nasıl davranır sizce? buna göre hareket edin.

sürekli çabucak parasının bitme sebebi ne olabilir. neden para konusunda böyle önce ana sebebi bulun.
sonuçta o evde yaşayan kocanızı tanıyan geçinen sizsiniz. size ne mantıklı ve doğru geliyorsa onu yapın.

bende hiç sakalamam oda saklamaz zaten maaş günü kim boştaysa o çeker ödemeler yaplır ...sadece bir kere eşimden habersiz anneme para yolladım ama sonra dayanamayıp söyledim...

bir kadın kocasından para saklıyosa ben evlilikte bişeylerin ters gittiği kanısına varırım..mutlaka bi maraz vardır o ilişkide!

Bence kadın her zaman bi miktar para ayırmalı kendisine olsun yada çocuklarına bence çok iyi yapıosun. Biriktirebildğin kadar biriktir.. Eşinde bencillik yapmasın daha çok para kazanmaya baksın. Erkeklere hiç bizamn güven olmaz, kadının ihityaçlarındanda anlamaaz, o yüzden yaptığın iyi bişey bile bence

Kocamdan para saklamam zaten hesabımız benim adıma.Evlenmeden önceki hesabıma yatırırız hala kenara ayırdıklarımızı.ıhtiyacı olsa yine bu hesaptan gönderirim onaAnnem hep kenara koy sen yine de ayrı hesaba der ama ben yapmam bunu.Malum annelerimiz çalışmadığı için çok çekmişler zamanında ama bu bana ters geliyor.

Son düzenleme:
evet annem babamdan saklar.. saklamak zorunda kalır.. çünkü maşallah dünyanın en pinti babasına sahibiz.. ben de babamdan saklarım.. mesela öğrenim kredisi aldiğimi bilmiyordu bilseydi isterdi.. durumu da iyidir ama para harcamaktan nefret eder.. annem saçına boya almak istediğinde kıyametler kopar..anneannemin verdiği parayla alacak dahi olsa babam kıyametleri koparır.. annemde saklar o yüzden.. ben de saklarım aldiğim parayı anneme veririm.. yoksa aldiğimiz her sey gözüne batar..çok zor bir durum.. allah böyle pinti bir koca verecekse evde kalmayı tercih ederim..

erkek sonuçta ne yapacağı belli olmaz siz en doğrusunu yapıyorsunuz ileride mal mülk edineceğiniz zaman da ortak olsun.ne sevgiler sevdalar var sonu kötü bitip erkeğin kadını mağdur ettiği.gözünüzü kapatmayın açık olsun ama erkek kapalı sansın.

ben saklamıyorum ama dogrusu saklanmalımı orasından emin değilim belkide saklamak gerek cevremde cok var çünkü saklayan ve sakladıklarınla altın alan arkadaslar bilmiyorumkismile

Back
X