Ben de aynı fikirdeyim.Kim olursa olsun ben karışmam ben olsam.. Zaten eşi er ya da geç anlayacaktır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı fikirdeyim.Kim olursa olsun ben karışmam ben olsam.. Zaten eşi er ya da geç anlayacaktır..
Olun. Siz bilirsiniz. Oturduğunuz yerden istediğiniz şeye istediğiniz kadar rahatsız olun ama KARIŞMAYIN. Kendinize saklayın rahatsızlıklarınızı.Bén de banane modundayim fakat rahatsız da oldum yani.
Merhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .
Peki öğretmenim!Size kadar ulaşıldıysa, kocasına da gitmiştir o bilgiler. Gönderen herkese gönderebilir değil mi? Kocasına, anasına, babasına değil de niye size? Gönderene "Yanlış adrese gönderdin, kocası anası ben değilim" diyecek, engeli basacak, işinize bakacaksınız.
Azarlamıyorum. Demek istediğim sadece ya iftiraysa? Asla biliyorum, gerçek diyemezsiniz! Vebale girersiniz. Yerinizde olsam bana milletin dedikodusunu yapanla da ilişkimi keserdim.Valla canım olduğu gibi kendi nosunndan yazışmalar vs yani çok da detay vermeme gerek yok.Azarlar gibi konuşman da çirkin ayrıca. Ama tanıyorum dediğin ve beklemediğin birini bu şekilde görmek uzuyor.Hepsi bu.
O zaman bu site hayasız dolu.Uslubunuz çirkin, paylaşıp sordum kimseyi ifsalamadim.Hayret bir şey cemkirmeye yer geziyorsunuz.Neden başkalarının hayatlarına burun sokuyorsunuz anlamış değilim... Sanane elalemin derdi ya haddin değil hukukun değil ne edepsiz insanlar olduk biz... Kadının kocası er yada geç anlar ona göre yol alır... Lütfen Kendimize gelelim.... Kadın Edepsiz hayasız Kadının Derdine düşen ondan daha Hayasız...
Peki öğretmenim!
Takipçilerine rastgele atıyorlarsa bir size gelmemiştir. Kısa sürede öğrenmeyen kalmaz zaten dert edeceğiniz bir şey yok gibiMerhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .
Sen meraklı olmasaydın araştırmasaydın bilgi edinmezdin. Benim uslubum sadece çirkin düzeltilebilir ama senin Ahlakın iğrenç arkadaşım...O zaman bu site hayasız dolu.Uslubunuz çirkin, paylaşıp sordum kimseyi ifsalamadim.Hayret bir şey cemkirmeye yer geziyorsunuz.
Kadının dedikosunu yapmadık ya vay nasıl olur diye ona mı atarlanıyor acaba"Napmalıyım sizce" diye ne soruyorsun o zaman, atar gider yapacaksan?
Kadının dedikosunu yapmadık ya vay nasıl olur diye ona mı atarlanıyor acaba
Kimse böyle bir işe karışmaz ki normal hayatta
Bu kadar dile düşmüş bir kadinin kocasi bilmiyor olabilir mi sizce?? Karisini herkesten iyi taniyordur eminim..Yorum yapanlar sizi kocanız aldatsa ve bunu bilenler sussa ne derdiniz çok merak ediyorum şuan
Çok kişiye atıldıysa kocasıda illaki duyacaktır karışmayın derimOnun sayfasındaki çok kişiye atılmış sadece bana değil.
Size bu haberi ve kanıtlarını getiren kişiyle hemen irtibatı kesin bence. Kadının eşine sadakati, eşiyle kendi arasindaki sorun. Ama size bunu böyle hevesle taşıyanlar emin olun sizden de neler neler taşırlar. Böyle insanlarla hiç muhattap olmayin.Merhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .
Merhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .