• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasını aldatan komşu sorunu

Karışmaman gerekir.Adamı evine alacak kadar samimiyeti ilerletmişse illaki yakalanır zaten.Ama sebebi sen olma.

Ben de ayni seye takildim,konu sahibi evin kizi gibi yazmis her seyi.

Acaba duvardan bardakla dinlemek yetmedi de delik falan mi actilar :KK45:

Sordum konu sahibine ama cevap vermedi komşunun kızına whatsapp tan" bana yaz nerede olduğunu foto at" filan dediğini nerden biliyor?
Madem komşuyla görüşmüyor nasıl bilebilir bunları?))
Konu sahibi üç harflilere mi karıştın acaba?)))

Sordum konu sahibine ama cevap vermedi komşunun kızına whatsapp tan" bana yaz nerede olduğunu foto at" filan dediğini nerden biliyor?

Konu sahibi hayatini yasamak yerine kendini komsunun hayatini izlemeye adamış valla baska ne gibi yöntemler deniyor merak ettim. Sherlock halt etmiş yaninda:KK70:

Benzer bi durumu arkdşım yaşadı. Yani üvey anneleri odaya kitliyormuş çocukken. Kadın kayboluyomuş. Komşular bi bahaneyle kocasını çağırmışlar. Hani işte sizin banyo akıtıyo vs gibi bahaneyle. Adam gelip görünce iş ortaya çıkıyor.
Ama siz öyle yapsanız adam karısını arar tlfn kullanımı çok yaygın artık. Yani siz söylemeyin ama bi şekilde adama çaktırın.
Yani laf arasında abi senin kardeşin gelip gidiyo bu ara hayırdır ya bi meselemi var. Falan deseniz. Ne bileyim zor bişy.
Adamın tepkisini kestiremiyorum. Ama siz direk dahil olursanız suçlusunuz yasal olarak.

Ben okudukça ümitsizleştim yorumları. Yapılan ahlaksızlıklara göz yuma yuma bu hale gelindi zaten. Konu komşusunun içine sevgilisini alan evli ( çocuklu) bir kadına madslya takıcaz kulüp olarak. Arkadaşlar ahlaksızlıklar karşısında sessiz kalırsak buhün niz yaşamasak yarın çoluğumuz çocuğumuz yaşayacak. Bizim oğlumuzun karısı onunla evliylen böyle yapsa bu kadar olgunmu olacağız, özel hayatlarımı diyeceğiz

biz 13 yıllık alt üst komşuyuz,samimiyetimin olmaması komşuluk ilişkilerine sahip bir kişi olmaması.Değilse en üst daireye bu uzun süre zarfında çok kişi geldi gitti komşuluğumuz oldu,halen görüşürüz onlardan bazılarıyla.
Yaşam şekilleri öyle ki,oturduğunuz kattan aynı evin içinde gibi herşeylerine ortaksınız.
Bunu bilemiyorum sadece böyle insanlarla muhattap olmuş kişiler varsa anlıyor ve konumu anlayıp yorum yapmış çoğu.
Ben elimde steteskop dinlemiyorum ki onları,zaten duyuyoruz.
En üsttekide duyuyor bunu benim kadar,şu söylediklerim aynen onunda işittikleri.
En üsttekiler yeni taşındı merhaba,merhaba şimdilik. Ne kadın bana bişey diyebilir ne ben ona şu durumda,konuda malum yani. Dediğim gibi bu konu üç kişilik ailemiz arasında yani,kimseye denilecek birşey değil.
Tamam da karisssan sanane dicek. Karismasan icin rahat degil. Bende rahatsiz olurum ama somimi degilsen uyaramam. Tepkisini bilmiyoruz sonucta. Sjmdi siz gidip esine deseniz kadina bir sey yapar yada uyduruyor der. Oyoe seyler giruyoruzki sanane diyen bile cikabilir.

apartman boşluğunda giderken arkasından sesleniyor kızının,bana yola çıkınca mesaj yaz haber ver,yoldan resimler at özletme kendini diyerek.bunu bağıra bağıra apartman boşluğunda konuşuyor duyuluyor bu gayet rahat. Bunun için kulaklarımıda kapatmalımıyım.
Bunu yapan kişiye hoşgörü varda,bu konudan rahatsızlık duyan bize bu hakaretler neden anlamış değilim.

zaten karışmadık,ancak bu bahsettiğim kişi rahat rahat kendi yapıp başkasına iftirasını atabilecek rahatlıkta biri. Normal o yolun yolcusu değil sadece.
Onu bırakın boyunu geçik iki kızı var,neler izliyoruz televizyonlarda.
Sadece zararı kendine olsa keşke,ozaman ne hali varsa görsün

bu yazdiklariniz bana öyle tanidik geldiki. bizim bi akrabanin basindada böyle bir is var. ayni dediginiz gibi kadin 40li yaslarda iki kizi var...
o mu diye düsünüyorum. evleride dediginiz gibi alti dükkan. büyük kizin adi C harfi ile basliyor kücügünki E

bütün sülale biliyor ama bir türlü ispat edemedik. adam tehdit ediyor zorla eve gelmeye calisiyor diye kandiriyor bizimki kocayi.
kizlarinda haberi var anneyi koruyorlar.
benim korkum ileride kizlarida kendisi gibi yapacak veya daha kötüsü.
kocasinida görseniz melek gibi bi adam ailesinin bir dedigini iki etmez agzindan bir kötü söz duyan olmamistir simdiye kadar evden ise isten eve ne ickisi var ne sigarasi kahveye bile gitmez ailesiyle zaman gecirir

Ben okudukça ümitsizleştim yorumları. Yapılan ahlaksızlıklara göz yuma yuma bu hale gelindi zaten. Konu komşusunun içine sevgilisini alan evli ( çocuklu) bir kadına madslya takıcaz kulüp olarak. Arkadaşlar ahlaksızlıklar karşısında sessiz kalırsak buhün niz yaşamasak yarın çoluğumuz çocuğumuz yaşayacak. Bizim oğlumuzun karısı onunla evliylen böyle yapsa bu kadar olgunmu olacağız, özel hayatlarımı diyeceğiz
Dogruda bu kadin evde yapmasa oteldede yapar isterse havada karada kimse tutamaz.

Tavsiyem şu karışma. Karı koca ne yaparlarsa yapsınlar. Ben üç kişi biliyorum. Karılarını aldatıyorlar. Söylesem ben kötü olurum. Çünkü kadınlar bilse bile durum değişmeyecek.

Burda kadında aldatsa olan size olur. Kendinizi düşünün ve susun. Adam eninde sonunda yakalar zaten.

Mesela en basitinden benimde bir konum var , komşumuz karısını aldatıp, aldattığı kadınla da evlenmişti ve yine bizim bina da oturmaya devam etmişlerdi .
Yeni gelen kadın benimle komşuluk kurmak istedi bende konu açtım ne yapmalıyım diye ? Beni ilgilendirmez diyip görüşeyim mi yoksa kadına tavır mi koyayım. Ve bütün kk bana görüşme dedi . 1 tane bile o konu seni ilgilendirmez olan olmuş karışma onların arasın da diyen olmadı .
Evet bu durumda bende görüşmezdim... konuyu okusaydım size de görüşmeyin diyenlerden biri olurdum :))

evet dediğiniz gibi kendi başlarına gelince konu farklı olur. Benim aile içim olmasada üzücü bir durum malesef,ve çok kişinin başına geldiği için paylaşmak istedim

Of hala dram yapıyorsunuz.
Kimse kadına aferin demiyor.Okuduğunuzu ısrarla mı anlamak istemiyorsunuz,bilemiyorum gerçekten.
Konu sahibi hikayenin içinde bile yok,kısacası yorum hakkı yok.Oğlumuzun karısı vs. ee bir zahmet oğlunuzu uyarın öyle bir durumda.Ama bu hikayenin verdiğiniz örnekle ucundan bile alakası yok,ısrarla konuyu çekiyorsunuz farklı taraflara.Konu sahibi hiçbir samimiyetim yok diye yazmış sayfalar önce.

Neden ? Evli kocasıyla birlikte olunca ses daha mı az gidiyor aşağı ?
Yorumlarınız çoooooooooooook çelişki dolu.Buradan görünen de ''ahlak bekçisi'' gibi davrandığınız.Lütfen kendi hayatınıza dönün.
Kocadan tatmin olmuyorsa kadın demek ses cıkmıyırdur töbe Est.:D
Ben ce konu sahibi evli değilim yazmış ya,demis arkadaş biz elimizde çekirdek komsuyu dinleyelim ,kadın iki taneyi götürsün:D Bence derdi o:D

Anlamıyorsunuz sanırım. Komşu dış kapının dış mandalı diyoruz. Kendi çocuğunun başına gelse elbette başka olcak cevaplar da tepki de.

Nerden alıp nereye çektiniz konuyu.

Ayrıca 1 yorum gösterir misiniz aldatan kadına madalya takalım diyen ya da savunan.

Yahu diyoruz ki kadın hatalıdır evet ama bundan komşuya ne diyoruz. Adama dese adam da sanane kardesım ben biliyorum sen kimsin dese ne yapcak? Bazı şeylere banane benim hayatımı etkiliyor mu demeyi öğrenmek lazım. Yoksa çıkar bir gün biri sanane der.

Anlamamakta çok ısrarcısınız. Kim neden kadına, kocasını aldatıyor diye madalya taksın?

Şu sitede kimse aldatmayı hoş görmez zaten.

Aldatma konusunda boşan diyen kadınlarız biz.
Bir yapan tekrar yapar.
Çocuklar aldatan anne babayı örnek alır. Boşanmazsan çocuklar bunu normalleştirir diyoruz.

Fakat bu konu aldatan-aldatılan tarafla ilgili değil.

3. Bir kişinin sınır tanımazlığı.

O koca bu aldatmayı biliyordur.net

Sizlerin istediği ne?

Adam gelsin kadını dövsün, öldürsün, sokakta yerde süründürsün mü?

O zaman rahat edecek misiniz?

Burada aldatılan kadınlara bir kereden bir şey olmaz, yuvanı yıkma diyenler yok mu?

Yuvana kocana sahip çık git yol o kadını diyen yok mu?

Hiç görmedik adamı şöyle rezil edelim böyle linç edelim diyeni.

Konu sahibi, kadının canı yansın istiyor.

Namus namus diye kendini paralayanları çok gördü bu gözler.
Söyleyecek çok şey var da neyse...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X