Kocasını Bebesini Uyutup Kendini KK ya Atanlar

pişşştttt sahur güzelleri kaybolmuşsunuz hepiniz :103:

bn kv altlı üstlü oturuyorum bna gecen aksam birden annenleri nezaman alcaz yemeğe dedi bnde hiç düşünmediydim farketmez dedim snra görümcemin kv de alçakmış ii onlarla al dedm ağzımdan cıktı birden ama onun elti anne falanda gelcekmiş yanlış yapmışım demi annemlleri ayrı alsaydım dha ii olurda hem bnde yerdik simdi kv yices bayadırda gelmiolardı hoş aksam onlarla gitcem kalçam biraz ama uff bi sıkıntılandım cok takıyorum böle herseyi yaaaaa

biraz fazla kalabalık olmuş canım ya
sen başka zaman annenlere kendi evinde yemek versen olmaz mı

biraz fazla kalabalık olmuş canım ya
sen başka zaman annenlere kendi evinde yemek versen olmaz mı

hiç sorma cnm benimde sonradan dank etti eşime dedim oda olsun kalabalık ii olur dedi bnde ii dedim geçtim adamlar işte rahat yaratıklar ...bida gelmezler ki cok uzak diil yarım saat var arabayla aramızda ama babamı kaldırıp getiremessin bi yemeğe dha sen gel der olan oldu artk inş ii geçer yemekte biter gider .................

anladım canım
bu senede böyle olsun seneye kendi evinde yedirirsin yemeklerini
yada ramazandan sonra başka bigün yemege çagırırsın aileni
rahat rahat başbaşa yersiniz
sorun çıkmaz canım niye stres yapıyosunki
ailenle kv arası kötümü

2 sene önce bi tartışmalar olmuştu gecen seneyede yansıdı gene oldu ama ii kötü toparladılar ynede ozamandan beri gelmiyolar babam soğudu hepsinden kv kp vs ama bnm hatrıma geliolar işte yoksa ayak basmaz babam buraya altlı üstlü olmasak bna gelir ama onları görmemek için gelmiyor 2 yıldır bgn ilk olucak bakalım

o zaman ortamın kalabalık olması daha iyi canım
madem araları soguk kalabalıkta belli etmemeye çalışırlar
birbirlerini üzmezler

o zaman ortamın kalabalık olması daha iyi canım
madem araları soguk kalabalıkta belli etmemeye çalışırlar
birbirlerini üzmezler
haklısın cnm bak içim rahatladı biraz üff ne zormuş hiiiiiiiiiiçç istemezdim bekarken asla derdim kv aynı binada oturmam die ama bak 4 yıldır aynı binada altlı üstlü oturuyoz böle sorunlarda cıkıyo ister istemez siz uzakmısınız cnm

zor tabiki canım gelenini gidenini herşeyi görüyor
herşeyden haberleri oluyor seninde içinden bişey yapasın gelmez
yok canım aramızda bi bina var
hatta sadece kv degil eşimin tüm akrabaları burnumun dibinde

zor tabiki canım gelenini gidenini herşeyi görüyor
herşeyden haberleri oluyor seninde içinden bişey yapasın gelmez
yok canım aramızda bi bina var
hatta sadece kv degil eşimin tüm akrabaları burnumun dibinde

aynen öle cnm yakın olmanın kötü yanları cok fazla sennde pek farkın yokmuş ya bnden bide üstüne diğer akrabalarr varmış sende snada Allah kolaylık versin cnm hoş senn bebikin varmış en azından onla oyalanır pek takılmassın onlara bizde oda yok bide onu takıyolar gidin tedavi olun vs die sinir oluyorum gidios bişi yok diom ama anlamıyolar bna annem sormuyo ama kv maşallah var :))

bebegimle oyanalanıyorum ama hiç laflarıda bitmez canım
iyilikmelegi gelmez gitmez aramaz sormaz
ben onlara bi kere gitsem onlar bana on kere gelirler
kapalıyım ama evde salkım saçak dolaşırım o yüzden habersiz misafiri sevmem
bunlarda habersiz çıkar gelirler
o yüzden kimseye yüz vermemeye çalışıyorum
sende daha çocuk düşünmüyoruz olmadıgından degil de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…