- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
allah yardımcınız olsun kızlar..kv ve tayfasıyla aynı ortamda olmak kötü olsa gerek
ben her iki tarafada uzağım.Kafam rahat
bebegimle oyanalanıyorum ama hiç laflarıda bitmez canım
iyilikmelegi gelmez gitmez aramaz sormaz
ben onlara bi kere gitsem onlar bana on kere gelirler
kapalıyım ama evde salkım saçak dolaşırım o yüzden habersiz misafiri sevmem
bunlarda habersiz çıkar gelirler
o yüzden kimseye yüz vermemeye çalışıyorum
sende daha çocuk düşünmüyoruz olmadıgından degil de
en akıllımız sen çıktın oh ne güzel uzak olmak bnde hep onun hayalini kuruyorum bigün giderim dieallah yardımcınız olsun kızlar..kv ve tayfasıyla aynı ortamda olmak kötü olsa gerek
ben her iki tarafada uzağım.Kafam rahat
sorma canım ya
bıktırdı valla
kaçacak yer arıyorum
sen en iyisini yapmışsın
kv aran nasıl bakalım
çok sık görüşmüyoruz senede 3 defa en fazla..
bazen sinir bozucu lafları oluyor ama lafımı esirgemiyorum, yoksa önünü alamıyorum çok üstüme geliyorlar
çok sık görüşmüyoruz senede 3 defa en fazla..
bazen sinir bozucu lafları oluyor ama lafımı esirgemiyorum, yoksa önünü alamıyorum çok üstüme geliyorlar
en akıllımız sen çıktın oh ne güzel uzak olmak bnde hep onun hayalini kuruyorum bigün giderim dieama kimi kv uzakta olsanda seni sinir etmek için ynede yeterler inş senn kide onlardan değildir cnm..
heh işte uzak olsan ne yakın olsan ne illa kayınvalideliklerini yapacaklar allam bizde mi böle olcas yaaaaaa
gülec senin kv aran nasıl
gerçi yakın olupta iyi olmak ne mümkün dimi
valla cnm bn de bilmiyorum inan cok dengesizler bizimkilerbigün cok iyiler kızım cnm falan bigün yüzüne bakmazlar kp hep laf sokar bn gec kalkarım yada kalkarkalkmaz cama balkona çıkmam 4 te bile çıksam bni görünce günaydın der herseferinde sinir olurum bnde ii olmaya çalışıyoruz cnm ya eşimin hatrına eşim olmasa 5 dk birlkte oluncak insanlar diiller
Pek olmadı uzaktan uğraşları ama gidince edilen laflarla bir senelik kotayı dolduruyorlar zaten :)
kv bn evlenşrken bnm kv bna cok çektirdi sna bn öle yapmm el üstünde tutcam dedm ama bikere bile el üstüne almadıolmayız herhalde :)))
dengesiz insanlarla ugraşması zor olur ya
kp de ilginçmiş sanane diyecen olacak işte
kaçta kalkarsan kalkarsın dimi
eşin ailesinin ne oldugunu biliyosa sorun yok ama bilmiyosa yandın demektir
kv bn evlenşrken bnm kv bna cok çektirdi sna bn öle yapmm el üstünde tutcam dedm ama bikere bile el üstüne almadıkv farklı bi duygu sanırım bide bizimki tek erkk pek kıymetli oglu ama görünürde olduğunu hissediyorum niese ...
hem ne ilginç görsen ama eşim babasının biraz dengesiz olduğunu biliyo ama annesi bitane cok güzel birbirlerinin gözlerini boyuyolar onlar anlamıyorum bn
annesine düşkün mü eşin
efkar bastı
perfonmasları iyi o zaman
bak bnu sordun bittim bnde gönder bnada bitane iftar sonrası içelimmevet cok düşkün laf söletmez yanlış bisi yapacağına inanmaz bazen öle hataları oluyo ki annesinin ozamanlar gözüne soktuğumda haklısın der ama ynede annem der alıştım artkk ama bazen kendi kişiliğimden ödün veriyorum bn bu insanlarla geçinmek için o zoruma gidiyo işteee
ayrı bi konu altında kv dertli arkadslar gelin anlatın die açsaydık kk akın ederdi sanırım kızlar bizim topigeeetrend topik olurmuyduuuuuukkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?