Kocasını Bebesini Uyutup Kendini KK ya Atanlar

bende boşboş geziniyom canım napiyim
ne hazırladın misafirlere cumartesi bende davet alacam fikir olsun

hemen söylüyorum çorba,et sote,pilav yaptım cnm bn bide soğukluklar kavun karpuz tatlı yapmadım sonrasında dondurma verdim ama bnm cok yakın arkadsım olduğundan cok özenmedim basit bi menüyle geciştirdik

hemen söylüyorum çorba,et sote,pilav yaptım cnm bn bide soğukluklar kavun karpuz tatlı yapmadım sonrasında dondurma verdim ama bnm cok yakın arkadsım olduğundan cok özenmedim basit bi menüyle geciştirdik

hım ben eşimin akrabalarını alcam özenmem lazım
laf etmeyi pek severler heel eleştirmek bayılırlar
bende çorba kavurma pilav salata güveç yada türlü nohut mantı belki dolma
karpuz tatlı düşünüyorum
dahada artabilir menü psikolojime baglı olarak

selamm,ben yeni sayılırım bebiş yok amma son zamanlarda pek bi sıkı kk okuyucusu oldum velhasıl sevdim bu topiki:)

akraba bide eşin akrabasıysa cok önemli tebi cok agır seyler yapma ama ya dha hafif meze türü seyler yapsan dha ii olmaz mı bitane ana yemek olsa yetrr sen bisürü sey düşünmüşsün bide hepsi zor oyalayıcı seyler bebekle nasl yapcan okdr seyi bilemedim

sabahtan yapmaya başlarım olmadı annemi çagırırım
bebekle zor evet ama işin ucunda eşimin kıl akrabaları olunca 1 gün zorlanmak zorundayım

sabahtan yapmaya başlarım olmadı annemi çagırırım
bebekle zor evet ama işin ucunda eşimin kıl akrabaları olunca 1 gün zorlanmak zorundayım

haklısın cnmmmm ne zor be kendin gbi davranamamak istediğin seleri diilde onlar nasıl memnun olacaksa öle yapmak pufff..bide kocalar anlasa onlar için nekdr fedakarlık yapıos

offffffff ne sıkıcı bi gün cok sıkılıyorum bgn bn aksamada eşim evde yok arkadslar gelcek kendin pişir kendin ye yapcas ama dha kalkıp evi dahi toparlamadım rahat rahat oturuyorum bi miskinlik var bgnnnnnnn

offffffff ne sıkıcı bi gün cok sıkılıyorum bgn bn aksamada eşim evde yok arkadslar gelcek kendin pişir kendin ye yapcas ama dha kalkıp evi dahi toparlamadım rahat rahat oturuyorum bi miskinlik var bgnnnnnnn

ne güzel işte arkadaşların gelecek
neden sıkılıyorsun ki

huuuuuu hanımlar nerelerdesiniz eşleri bebeleri uyutamadınız mı hala yoksa sizde mi onlarla birlikte uyudunuzzzzzzzzzzzzz

bebe yok kocada yok ama koca bebeğim var(sevgilim)
ekmek almaya gitti sıpa bende sahuru bekliyorum işte tıkınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…