- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
bende boşboş geziniyom canım napiyim
ne hazırladın misafirlere cumartesi bende davet alacam fikir olsun
hemen söylüyorum çorba,et sote,pilav yaptım cnm bn bide soğukluklar kavun karpuz tatlı yapmadım sonrasında dondurma verdim ama bnm cok yakın arkadsım olduğundan cok özenmedimbasit bi menüyle geciştirdik
selamm,ben yeni sayılırım bebiş yok amma son zamanlarda pek bi sıkı kk okuyucusu oldum velhasıl sevdim bu topiki:)
hım ben eşimin akrabalarını alcam özenmem lazım
laf etmeyi pek severler heel eleştirmek bayılırlar
bende çorba kavurma pilav salata güveç yada türlü nohut mantı belki dolma
karpuz tatlı düşünüyorum
dahada artabilir menü psikolojime baglı olarak
akraba bide eşin akrabasıysa cok önemli tebicok agır seyler yapma ama ya dha hafif meze türü seyler yapsan dha ii olmaz mı bitane ana yemek olsa yetrr sen bisürü sey düşünmüşsün bide hepsi zor oyalayıcı seyler bebekle nasl yapcan okdr seyi bilemedim
selamm,ben yeni sayılırım bebiş yok amma son zamanlarda pek bi sıkı kk okuyucusu oldum velhasıl sevdim bu topiki:)
sabahtan yapmaya başlarım olmadı annemi çagırırım
bebekle zor evet ama işin ucunda eşimin kıl akrabaları olunca 1 gün zorlanmak zorundayım
haklısın cnmmmm ne zor be kendin gbi davranamamak istediğin seleri diilde onlar nasıl memnun olacaksa öle yapmak pufff..bide kocalar anlasa onlar için nekdr fedakarlık yapıos
offffffff ne sıkıcı bi gün cok sıkılıyorum bgn bn aksamada eşim evde yok arkadslar gelcek kendin pişir kendin ye yapcas ama dha kalkıp evi dahi toparlamadım rahat rahat oturuyorum bi miskinlik var bgnnnnnnn
bebe yok kocada yok ama koca bebeğim var(sevgilim)
ekmek almaya gitti sıpa bende sahuru bekliyorum işte tıkınıyorum
bitanecik sıpam o benimmmmsıpa o da güzel
bitanecik sıpam o benimmmm:103:
amin canım çok sağolRabbim sana bagışlasın sıpanı
hangi ildesin canım bu arada
amin canım çok sağol
ben yurtdışındayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?