Selam kizlar guya kafa dagitmak adina hobi kursuna gidiyorum ama ucuncu haftamiz delirmek uzereyim her kadin kocasini övuyor ,ornekliyor , paylasiyor ben de evliyim ama nedir bu yani yeri gelmedikce her haltta ben kocami neden detaylandirayim. Kendimi zor tutuyorum ne yapayim aaaayy ne guzel kocan var mi dememi bekliyorlar ? Herkesin kocasi bulunmaz hint kumasi altin suyuna bandirilmis sekilde anlatiliyor :) ne demem gerek boyle anlarda gecimsiz insan oldum .s inanin bir degil iki degil daha kadinin ismini bilmiyorum kocasinin isini biliyorum bir sohbet iki dk akmiyor hemen kocaya baglaniyor kocamla haftasonu ,kocam sunu hic sevmez ,kocam bunu sever ay benimki boyle ay benimki soyle ... evde durmasam iyi olacak dedim ama kadinlarla aramda ortak hicbir sey bulamadim kurstan sogudumgitmesem birsuru malzeme aldim zarar ziyan
kocami ovmek yapacagim en son sey hele oyle anne babasi varkenSelam kizlar guya kafa dagitmak adina hobi kursuna gidiyorum ama ucuncu haftamiz delirmek uzereyim her kadin kocasini övuyor ,ornekliyor , paylasiyor ben de evliyim ama nedir bu yani yeri gelmedikce her haltta ben kocami neden detaylandirayim. Kendimi zor tutuyorum ne yapayim aaaayy ne guzel kocan var mi dememi bekliyorlar ? Herkesin kocasi bulunmaz hint kumasi altin suyuna bandirilmis sekilde anlatiliyor :) ne demem gerek boyle anlarda gecimsiz insan oldum .s inanin bir degil iki degil daha kadinin ismini bilmiyorum kocasinin isini biliyorum bir sohbet iki dk akmiyor hemen kocaya baglaniyor kocamla haftasonu ,kocam sunu hic sevmez ,kocam bunu sever ay benimki boyle ay benimki soyle ... evde durmasam iyi olacak dedim ama kadinlarla aramda ortak hicbir sey bulamadim kurstan sogudumgitmesem birsuru malzeme aldim zarar ziyan
Kalitesiz, buldumcuk, evlendikten sonra kendisini kontes sanan kadinlarin arasinda kalmissiniz. Sizin yerinizde olsam birakirdim. Sanirim "koca" konusunda sidik yaristirma ortamina dusmussunuz:)) var burda da oyleleri. Simdi size "kiskanc " diyenler cikabilir hazirlikli olun
yıllardır giderim hobi kurslarına,sanat atölyelerine hiç böyle muhabbetlere şahit olmadım...genellikle boyalardan,desenlerden,çizimlerimizden ve birbirimize yardımlarımızdan konuşuruz...kocalara sıra nerde gelecek...işlerimizi yetiştirme derdinden bazı günler yemeğe bile çıkamıyoruz...kime ne milletin kocasından...ilginçmiş kurs arkadaşlarınız...bu sene torun bakıyorum çok özledim atölye çalışmalarını....
Kursa git canım. Benim çok nazarımdeğer de. Birşeyi beğenince hemen bozulur de.
komşuyu beğendim öldü, evini beğendim yandı de kocan iyi gibi geldi bana de sanırım sana küser
Böyle insanlar sahiden var mı ya :) nebiliyim bdv de hep tersine denk geliyoruz hep kocalar kötü koca pis :) hani ben de seviyorum iyiyiz güzeliz ama bazen geliyorlar benim heyheyler saglam sövüyorum da. Sürekli her an her saniye mükemmel erkek var mı? Yada abartıyor mu bu kadınlar.Kalitesiz, buldumcuk, evlendikten sonra kendisini kontes sanan kadinlarin arasinda kalmissiniz. Sizin yerinizde olsam birakirdim. Sanirim "koca" konusunda sidik yaristirma ortamina dusmussunuz:)) var burda da oyleleri. Simdi size "kiskanc " diyenler cikabilir hazirlikli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?