Kocasini gun boyu ovenler...

sibelmuc

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
370
367
18
Selam kizlar guya kafa dagitmak adina hobi kursuna gidiyorum ama ucuncu haftamiz delirmek uzereyim her kadin kocasini övuyor ,ornekliyor , paylasiyor ben de evliyim ama nedir bu yani yeri gelmedikce her haltta ben kocami neden detaylandirayim. Kendimi zor tutuyorum ne yapayim aaaayy ne guzel kocan var mi dememi bekliyorlar ? Herkesin kocasi bulunmaz hint kumasi altin suyuna bandirilmis sekilde anlatiliyor :) ne demem gerek boyle anlarda gecimsiz insan oldum .s inanin bir degil iki degil daha kadinin ismini bilmiyorum kocasinin isini biliyorum bir sohbet iki dk akmiyor hemen kocaya baglaniyor kocamla haftasonu ,kocam sunu hic sevmez ,kocam bunu sever ay benimki boyle ay benimki soyle ... evde durmasam iyi olacak dedim ama kadinlarla aramda ortak hicbir sey bulamadim kurstan sogudum gitmesem birsuru malzeme aldim zarar ziyan

Övünecek başka bir şeyleri olmadığından öyleler.
Hayatları boyunca kazandıkları tek başarı bir adamın karısı olmak. Tatminsizlik çenelerine vuruyor. Bence öyle.

Buldumcuk sendromu
Olabiliyosa kulaklık tak müzik dinleyerek devam et hobine.
Veya "bu kadar övünme bacım nazar değer büyü bozulur sonra karışmam ha" de gözlerini süzerek. Tırsarlar belki

yıllardır giderim hobi kurslarına,sanat atölyelerine hiç böyle muhabbetlere şahit olmadım...genellikle boyalardan,desenlerden,çizimlerimizden ve birbirimize yardımlarımızdan konuşuruz...kocalara sıra nerde gelecek...işlerimizi yetiştirme derdinden bazı günler yemeğe bile çıkamıyoruz...kime ne milletin kocasından...ilginçmiş kurs arkadaşlarınız...bu sene torun bakıyorum çok özledim atölye çalışmalarını....

kocami ovmek yapacagim en son sey hele oyle anne babasi varken

Kalitesiz, buldumcuk, evlendikten sonra kendisini kontes sanan kadinlarin arasinda kalmissiniz. Sizin yerinizde olsam birakirdim. Sanirim "koca" konusunda sidik yaristirma ortamina dusmussunuz:)) var burda da oyleleri. Simdi size "kiskanc " diyenler cikabilir hazirlikli olun

Haha aynen gercekten cok kiskaniyorum canim hafta icini iple cekiyorum :))))

Konuşabilirler, kendi aralarinda bu muhabbet hoşlarina gidiyor olsbilir.
Size övüyorlarsa dinlemeyin, baska seyle uğraşın. Umursamayinca size anlatmazlar.

Sizinki nezihmis anlasilan ben ilk defa gidiyorum eli iste onunde cep telefonlari hepsinin kocalariyla iletisim gun boyu cocuk gibiler ben de seviyorum kursumu ama ne cevap verecegimi ne diyecegimi bilememekten dinle dinle yoruldum. Bir defa bir sey dedim haliyle tersledim olarak algilandi kotu oldum sonrada sogudum zaten bir ugrasim olsun derken geriliyorum simdi :)

Pessss.
Ovulecek yer var,ovulecek yer var
Kursa gidicem kendime bir meşgale bulayım diye , sonra bütün gün kocami övecem hahaha şaka gibi
Birde ne kadar iyi kocan var ay benimkide öyle olsa keşke falan desen senden kötüsü olmaz heralde Kocam da gözün mu var diye adını çıkarır oyleleri aman aman yaklaşma. Öyle bir muhabbett açıldığı zaman ilgilenme cevap verme. Takılsin kendi kendine

Böyle insanlar sahiden var mı ya :) nebiliyim bdv de hep tersine denk geliyoruz hep kocalar kötü koca pis :) hani ben de seviyorum iyiyiz güzeliz ama bazen geliyorlar benim heyheyler saglam sövüyorum da. Sürekli her an her saniye mükemmel erkek var mı? Yada abartıyor mu bu kadınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…