- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Yoo. Bunu düşündüğünüzde hiç üzülüp üzülmediğinizi, harekete geçme isteğiniz olup olmadığını merak ediyorum. Umurunuzda bile değil ama. İyyyyygeceler.Nasıl bir cevap bekliyordunuz aşağılama karşılığında kışkırtıcı birşey mi neden yapayım ne güzel sizin konuşacak konularınız var işte maşallah iyi günler
Neden üzüleyim ya gözümün içine bakan bir kocam var çok şükür sizede iyi geceler:)Yoo. Bunu düşündüğünüzde hiç üzülüp üzülmediğinizi, harekete geçme isteğiniz olup olmadığını merak ediyorum. Umurunuzda bile değil ama. İyyyyygeceler.
Hayatta her şey koca değil desem, yarın yok olsa muhtaç biri olacaksınız desem bir anlam ifade etmeyeceği için susuyorum.Neden üzüleyim ya gözümün içine bakan bir kocam var çok şükür sizede iyi geceler:)
Hehe tamamHayatta her şey koca değil desem, yarın yok olsa muhtaç biri olacaksınız desem bir anlam ifade etmeyeceği için susuyorum.
Gece gece kikirdettin beni
"kocem bunu dedi", "ay benim kocam çook eyidir", "ay bugün kocemle bi kahvaltı yaptık muhlama neyin yaptım bi yidi bi yidi", ya da "oğlum şöyle osurdu dağları titretti" bilmemne. zaten evliliğe yanaşmıyordum, iyice soğudum.
Sürekli kocasını öven kadınların mutsuz olduklarını düşünüyorum nedense. Ya da hayatları sadece eşleri olmuş. İş sosyalleşme gibi özlemlerini böyle kapatıyorlar gibi geliyor
Üniversite mezunu cahiller var onlar ne olacakBirsey soylicemde cok yanlis anlasilacak.Herkes icin boyledir demiyorum minik capli bir gozlem diyelim ama sosyal ve ekonomik acidan bakinca kocissss kocisss diye tutturup her konuda, her yerde devamli devamli övenlere soyle bir bakinca ortaokul, lise mezunu, mesleksiz, esleri asgari ucretle calisan insanlar gordum, akside vardir mutlaka ama cidden şu durumda baska anlatcak seyleri olmayabilir. Kocasi bir yapiyorsa ustune on katip anlatarak mutlu oluyordur.
Çokta sey yapmamak lazım. Kocasiyla mutlu olan, seven herkes kocisci tavirlarinda olmuyor cunku.
Mükemmel tespitÖvünecek başka bir şeyleri olmadığından öyleler.
Hayatları boyunca kazandıkları tek başarı bir adamın karısı olmak. Tatminsizlik çenelerine vuruyor. Bence öyle.
O kocalarını öven kadınlar burada nick ile gizlenip bdv'de kocalarından şikayet etmiyorsa ben de Marshmellow değilim
Bence zaten normal hayatta mutsuz olanlar bol bol öyle foto paylaşıyor.aa bakın ben nasılda mutluyum diyorlar.çok şükür gayet iyi bir evliliğim var ama ne eşimi överim nede foto paylaşırım.zaten eşimde bende sosyal medya kullanmıyoruz.whatsapta durum bile çok çok nadir paylaşırım.Esler arasındaki gerçek sevgi ilgi alaka bırbırlerını takdir etmeleri ne onay nede bskaalarının duymasını gerektirir.bence en mahrem seydır.bir erkeğin bska erkeklerın yanında eşini ovduğunu gordunuzmu.soyle takdir edebılır o ayrı sey .ama esim bana soyle davrnıyor benı soyle seviyor denırmı.neden ınsanlar madem cok mutlu başkası duymayınca catlıyormu.illa ıspatmı gerekiyor.esın bilsin sen bil.yok ılla göze sokulacak.cocuk edinmek ıcın çabalayan ınsanların yanında evlat sevgisinden bahsederler.karsıdakını düşünmeden.adamın evı yoktur kıradadır .ev ozlemı ceker karsıdakı evini over.evlenememıstır otekı esini over.elimize ne geçiyor.Allah askına.sonrada nazar oldu derler.benım cok cok yakınen tanıdığım var valla esiyle kavgasız gunu yok oyle böyle değil.sosyal paylaşımında görünce resmen sasırıyorum.:))) gören leyla ıle mecnun sanabilir.ama kımı kandırıyor.bilenlerin onunde nasıl bir konuma düşüyor duşunun.hatta esinden şiddet bile goruyor.ama ben böyle mutluyum diyor.ne diyeceksiniz.aAllah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?