• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasini gun boyu ovenler...

Valla ben bırak övmeyı ya nazar olur Yada karsımdakı ne nıyetlı bılemedıgımden senın esın su konuda ıyı bıle deseler yok yaaa dısardan öyle gözüküyor dıyorum :D

Selam kizlar guya kafa dagitmak adina hobi kursuna gidiyorum ama ucuncu haftamiz delirmek uzereyim her kadin kocasini övuyor ,ornekliyor , paylasiyor ben de evliyim ama nedir bu yani yeri gelmedikce her haltta ben kocami neden detaylandirayim. Kendimi zor tutuyorum ne yapayim aaaayy ne guzel kocan var mi dememi bekliyorlar ? Herkesin kocasi bulunmaz hint kumasi altin suyuna bandirilmis sekilde anlatiliyor :) ne demem gerek boyle anlarda gecimsiz insan oldum .s inanin bir degil iki degil daha kadinin ismini bilmiyorum kocasinin isini biliyorum bir sohbet iki dk akmiyor hemen kocaya baglaniyor kocamla haftasonu ,kocam sunu hic sevmez ,kocam bunu sever ay benimki boyle ay benimki soyle ... evde durmasam iyi olacak dedim ama kadinlarla aramda ortak hicbir sey bulamadim kurstan sogudum :KK43: gitmesem birsuru malzeme aldim zarar ziyan :KK43:
Bende hep çok söylerim eşimi ama ne kadar çok seviyorsun maşallah derler.

geçen sene ben de ilk kez hanımlara özel bi el işi kursuna gittim. resmen iq'um düştü, on beş yıllık feministliğimden oluyordum az kaldı... sizi çok iyi anlıyorum. eğitim düzeyi nispeten düşükse aynen o dediğiniz muhabbetler oluyor. ya koca övülüyor, daha yaşlanmış olan da oğul övüp duruyor. elimiz bir saniye durmadığı halde çeneler sürekli" evde o oldu", "kocem bunu dedi", "ay benim kocam çook eyidir", "ay bugün kocemle bi kahvaltı yaptık muhlama neyin yaptım bi yidi bi yidi", ya da "oğlum şöyle osurdu dağları titretti" bilmemne. zaten evliliğe yanaşmıyordum, iyice soğudum.

bi daha töbeler olsun ismekte elişine gidersem. bilgisayar tamir kursuna yazıldım amcalarla takılcam artık.

böyle tabirleri sevmem ama kezban diye tabir edilen varoş zihniyete sahip 3 nişanlı kızla aynı odada çalışıyordum. Devamlı '2018 gelinlerinin sohbet topiği' modunda 3 nişanlı kız artı ben
Bir odada...
Bitmeyen çeyiz muhabbetleri, nişanlı sidiği yarıştırmalar, erkek tarafı-kiz tarafi-bohça- altın...
Sonuç olarak deneme süresinde işten ayrıldım.
Cidden yaşamayan bilmez, cooook sinir bozucu

Böyle insanlar sahiden var mı ya :) nebiliyim bdv de hep tersine denk geliyoruz hep kocalar kötü koca pis :) hani ben de seviyorum iyiyiz güzeliz ama bazen geliyorlar benim heyheyler saglam sövüyorum da. Sürekli her an her saniye mükemmel erkek var mı? Yada abartıyor mu bu kadınlar.
cevap burada:D
O kocalarını öven kadınlar burada nick ile gizlenip bdv'de kocalarından şikayet etmiyorsa ben de Marshmellow değilim :KK70:

geçen sene ben de ilk kez hanımlara özel bi el işi kursuna gittim. resmen iq'um düştü, on beş yıllık feministliğimden oluyordum az kaldı... sizi çok iyi anlıyorum. eğitim düzeyi nispeten düşükse aynen o dediğiniz muhabbetler oluyor. ya koca övülüyor, daha yaşlanmış olan da oğul övüp duruyor. elimiz bir saniye durmadığı halde çeneler sürekli" evde o oldu", "kocem bunu dedi", "ay benim kocam çook eyidir", "ay bugün kocemle bi kahvaltı yaptık muhlama neyin yaptım bi yidi bi yidi", ya da "oğlum şöyle osurdu dağları titretti" bilmemne. zaten evliliğe yanaşmıyordum, iyice soğudum.

bi daha töbeler olsun ismekte elişine gidersem. bilgisayar tamir kursuna yazıldım amcalarla takılcam artık.
:D :D bende amcalarla maket kursuna kaydolmuştum bu zevzeklikler yüzünden ama,ıı ıh sarmadı:-)

niye söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz merak ediyorum? ben de annemi çok severim ama söylemek aklıma bile gelmez.
Yeri geldikçe anlatıyorum böyle yapar böyle düşünür diye ben bilinçli yapmıyorum insan sevdiğini konuşur anlatır heralde

Yeri geldikçe anlatıyorum böyle yapar böyle düşünür diye ben bilinçli yapmıyorum insan sevdiğini konuşur anlatır heralde
neyse bu konu vesilesiyle öğrenmiş oldunuz, bazen sıkıcı olabiliyor :)

E insanın başka konuşacak konusu yoksa demek...
Eşimle çevremdeki bir çok kişiden iyiyiz şükür rabbime.Fakat neden konuşayım ya,eşimsiz ben bir hiçmiyim?
Ben ondan önce de vardım,ailem,zevklerim,düşünce ve duygularımla.Eşim eşimdir,herşeyim olamaz,hayatımı kaplayamaz.Kaplamamalı.Ters mantıkla o giderse ben yok mu olacağım?
Fakat böyle muhabbetleri ben de duyuyorum,aa kocam bana hiç kıyamaaaaz,geldiği saatte uyurum,gittiği saatte uyurum,hiç rahatsız etmez beni aaaşşşkıımmmm:D
Ama bilmiyor ki eşinden daha bir kaç gün önce yediği tokadı ben biliyorum:kahve:

neyse bu konu vesilesiyle öğrenmiş oldunuz, bazen sıkıcı olabiliyor :)
Yani sıkıcı bulan olsa yüz ifadesinden falan anlarım heralde gayet gülümseyerek sevgimin ne kadar çok olduğunu söylüyorlar.

Konuşacak konunuzun olmaması güzel bir şey mi de sağolsun diyoruz :deli:
Neyse, ondan.
Nasıl bir cevap bekliyordunuz aşağılama karşılığında kışkırtıcı birşey mi neden yapayım ne güzel sizin konuşacak konularınız var işte maşallah iyi günler

Yani sıkıcı bulan olsa yüz ifadesinden falan anlarım heralde gayet gülümseyerek sevgimin ne kadar çok olduğunu söylüyorlar.
Yoo,bende olsam gayet gülümseyerek dinlerim,içimdende .....mişin kocası olmuş derim:D
Aldanmayın yani;)

Eşimle çevremdeki bir çok kişiden iyiyiz şükür rabbime.Fakat neden konuşayım ya,eşimsiz ben bir hiçmiyim?
Ben ondan önce de vardım,ailem,zevklerim,düşünce ve duygularımla.Eşim eşimdir,herşeyim olamaz,hayatımı kaplayamaz.Kaplamamalı.Ters mantıkla o giderse ben yok mu olacağım?
Fakat böyle muhabbetleri ben de duyuyorum,aa kocam bana hiç kıyamaaaaz,geldiği saatte uyurum,gittiği saatte uyurum,hiç rahatsız etmez beni aaaşşşkıımmmm:KK70:
Ama bilmiyor ki eşinden daha bir kaç gün önce yediği tokadı ben biliyorum:kahve:
İşte eğitim seviyesi belli, sosyal statü, sosyal çevre belli..
Çok üzülüyorum aslında da işte.
İnsan neyden noksansa o diline vururmuş. Onlarınki de o hesap demek ki :KK51:

Back
X