Kocasını Kıskanç Göstermeye Çalışan Kadınlar???

Adama zorla yazdiranlar da var. Kimileri zorla fotosunu begendiriyor Facebook'tan sevgililerine/kocalarina. Bunun icin tartisana sahit oldum otobuste.
-Mahmut neden hic fotograflarimi begenmiyorsun. Herkes begendi Berkecan,Kaan,HayriyeSu
-Askim gormedim
-MelehatNaz'ın ''KaNkALariMla KaHvE KeYfI'' durumunu begenmissin ama
:KK70::KK70::KK70:
(Tamam tamam diyologa hayal gucumden bir seyler kattigim dogrudur, ama ana tema tam da buydu)
Resmen sesli gülüyorum ve gözümden yaş geldi şu an.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Adama zorla yazdiranlar da var. Kimileri zorla fotosunu begendiriyor Facebook'tan sevgililerine/kocalarina. Bunun icin tartisana sahit oldum otobuste.
-Mahmut neden hic fotograflarimi begenmiyorsun. Herkes begendi Berkecan,Kaan,HayriyeSu
-Askim gormedim
-MelehatNaz'ın ''KaNkALariMla KaHvE KeYfI'' durumunu begenmissin ama
:KK70::KK70::KK70:
(Tamam tamam diyologa hayal gucumden bir seyler kattigim dogrudur, ama ana tema tam da buydu)
HayriyeSu ve Melahatnaz a da ayrı güldüm. Çok yaşa e mi. Hayal gücüne hayran kaldım.

iş yerindeki hanım arkadaşa facebookta yaptığı bir paylaşımdan ötürü derdin ne var demişliğim karşılığında yorum at ordan cevap vereyim cevabını almışlığım var:KK53:

iş yerindeki hanım arkadaşa facebookta yaptığı bir paylaşımdan ötürü derdin ne var demişliğim karşılığında yorum at ordan cevap vereyim cevabını almışlığım var:KK53:
Resmen bağımlı olmuş insanlar ya..

Bir de resimler de hiç doğal değil zaten.

Hele Eda Taşpınar denen kadına gıcık olduğum kadar sosyal medyada kimseye gıcık olmuyorum. Sanatsal poz vereceğim diye ayna karşısında kaç saat harcıyor acaba?

Bak kocam beni nekadar sahipleniyor gözünden bile sakınıyor imajı veriyor işte...
Kocaları tarafından kıskanılan hatunlara özeniyordur..

Hayatın hiçbir gizemi kalmadı ki.

Önceden öğretmenlerimiz bizim için çok gizemli ve ulaşılmazdı. Şimdi kızımın öğretmeni whatsA. Ta neler yazıyor neler, bazen çocuksu, bazen irrite edici, bu da bence saygınlığı etkiliyor. Bir gün önce tanıştığın iş bağlantılı biri seni pat diye ekliyor ve tüm özel hayatı, yazışmaları gözler önünde..

Ne kadar çekici geliyor insanlara.

Cok guzel tespit. Mesela ogretmenlerimin genelini cok severdim. Onlar hep benim gozumde cok saygin, cok edepli insanlardi. Oyle ayip seyler yapmazlardi.Simdi mesela bu forumda cinsellik topiclerinde falan ogretmenler arkadaslar da yeri geliyor bel alti saka yapiyorlar, yeri geliyor cinsel hayatlarini anlatiyorlar. Hani elbette yapacaklar cok normal herkes yapiyor, yargiladigimdan degil. Ama iste o an ben boyle oluyorum: Neeeey, ogretmenler sevisiyor muu?:KK57::KK57: Onlar da mı oyle ayipli seyler yapiyorlar.:KK12::KK12:O an aklima ilkokuldaki hocalarim geliyor, boyle bir acayip oluyor icim.:KK48:
:KK53::KK53:Sacma ama oyle iste. Bir de o face'de cilvelesen insanlarin cocuklari okuyacak bir gun oralari o da cok korkunc ya,anne babayi oyle gormek.

Cok guzel tespit. Mesela ogretmenlerimin genelini cok severdim. Onlar hep benim gozumde cok saygin, cok edepli insanlardi. Oyle ayip seyler yapmazlardi.Simdi mesela bu forumda cinsellik topiclerinde falan ogretmenler arkadaslar da yeri geliyor bel alti saka yapiyorlar, yeri geliyor cinsel hayatlarini anlatiyorlar. Hani elbette yapacaklar cok normal herkes yapiyor, yargiladigimdan degil. Ama iste o an ben boyle oluyorum: Neeeey, ogretmenler sevisiyor muu?:KK57::KK57: Onlar da mı oyle ayipli seyler yapiyorlar.:KK12::KK12:O an aklima ilkokuldaki hocalarim geliyor, boyle bir acayip oluyor icim.:KK48:
:KK53::KK53:Sacma ama oyle iste. Bir de o face'de cilvelesen insanlarin cocuklari okuyacak bir gun oralari o da cok korkunc ya,anne babayi oyle gormek.
Bizim zamanımızda eğitim çok daha despottu belki. Hele bir beden eğitimi öğretmenimiz vardı Allah’ım ne diyeyim Allah’ından bulmuştur sanırım. Kız öğrenci demez tekme tokat girişirdi.

Resmen girişirdi ama onun gibi o kadar çok vardı ki..

Ya da sakin ama sözü geçen öğretmen tablosu vardı.

Ben FB kullanmıyorum eşimden bakıyorum kızımın öğretmenine resim falan koyuyor sınıftan da. Velilerin yorumları “canımlı,cicimli, işte bir takım gereksiz bana göre espriler”

Bilemiyorum normal olabilir ama ben biraz gizemden yanayım. Hayatların bu kadar iç içe olması bana hiç normal gelmiyor.

Back
X