- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
- #61
Rahatsız oluyorsan arkadaşlığını kesebilirsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de ayy kocam izin vermez, oraya gelemem bunu yapamam diyen tipler geriyor. sanki gecelere akalim bar bar gezelim dedik. gunduz vakti bi kahve icecez sunun surasinda .
Aynen ya ben bile izin alıp bişeyler yapabiliyorsam bilemiyorum artık. Fazla abartıyorlar. Yazık ya acıyorum.beni de ayy kocam izin vermez, oraya gelemem bunu yapamam diyen tipler geriyor. sanki gecelere akalim bar bar gezelim dedik. gunduz vakti bi kahve icecez sunun surasinda .
Itiraf ediyorum, o kiz benimHahaha elune biliyor musun bu kız kocasından hep kociş diye bahsediyor.Facede her resimde kocişim de kocişim
![]()
Süpersiniz ya ne kadar güzel yorumlar geliyor. Şimdi kızlar bu kızın babasının aslında tutucu olduğu söyleniyor karısı tarafından; ama bu kız bekarken de bikini giyen, şortla gezen, mini elbiseler giyip kışın bile yüksek topuklu leopar bot giyen bi kızdı. Adam istemezdi kızının öyle giyinmesini belki ama sonuç olarak giyiyordu. Fakat evlenince bi rahatladığını kendini daha özgür hissettiğini düşünüyorum. Ama o ne kadar kısıtlayıcı bi kocası olduğu ile övünmeye çalışıyor.
Katılıyorum kocasının aldığı her hediyeyi evinin en güzel köşesinde fotoğraflayıp bakın kocam bana neler alıyor mesajını verirken bir yandan da ne müthiş bir evde oturduğunu göstermeye çalışıyor.valla şimdi bana kızcanız ama ben aile içinde faceden sevgi gösterilerine bi anlam veremiyorum ya, hadi illa yapacan, özel mesaj diye bi şey var, duvarı yatak odasına çevirenler var yaw![]()
Ha tamam o zaman parasi icin evlenmesini kamufle etmeye calisiyordur. Bakin kocam beni ne cok seviyor, ben de onun icin ne eziyetlere katlaniyorum yani ben de onu seviyorum. Parasizligindan da dem vuruyor ki kocasinin zengin oldugu anlasilmasin, kimse 'kocasiyla parasi icin evlendi.' demesin. :)Kendisi kocasını acayip kıskanıyor. Kızlar bu kız hep zengin kocam olsun isterdi ve öyle de oldu. Çocuk yakışıklı falan değil, şişman göbekli bi çocuk. Ama şirin Allah için.Sonuçta tamam iç güzellik önemli falan filan ama bu kız çocukla asıl parası için evlendi gibime geliyor.
Benim listede var boyle biri, ev icinden yer bildirimi yapiyor.valla şimdi bana kızcanız ama ben aile içinde faceden sevgi gösterilerine bi anlam veremiyorum ya, hadi illa yapacan, özel mesaj diye bi şey var, duvarı yatak odasına çevirenler var yaw![]()
adam zenginmiş siz neyi düşünüyonuz..ister çirkin ister kel göbekli olsun her türlü potansiyel tehlike arz ediyo konu sahibinin arkadaşıda parayla gelen bu popülarite ihtimalini minimize etmeye çalışıyor aklınca işteHic bu yonden dusunmemistim, ama yok ya kadin o kadar fesat da degildir. Gerci boyle kadinlar da yok degil, tum kadinlar kocalarini ayartma pesinde saniyorlar.
Bi de, kocasının facesinden girip kendine iltifat eden, kocası etmiş gibi, bilirsin ki adam öyle bi tip değil, valla kadın milletinden korkulur![]()
Benim listede var boyle biri, ev icinden yer bildirimi yapiyor.
"Kocisimle mutfakta yayik yayma keyfi"
"Kocisimle salonda Kurtlar Vadisi keyfi"
"Kocisimle yatak odasina ..." level'ine ne zaman gelecek merakla bekliyorum.
Kız Allah da seni güldürsün. Aynı bu kız da öyle. Utanmasa o şahane tuvaletlerinin de fotosunu atacak.Benim listede var boyle biri, ev icinden yer bildirimi yapiyor.
"Kocisimle mutfakta yayik yayma keyfi"
"Kocisimle salonda Kurtlar Vadisi keyfi"
"Kocisimle yatak odasina ..." level'ine ne zaman gelecek merakla bekliyorum.
hakkatten ha kociş diyosa kesin kk lıÜrktüm bir an. Hakkında konu açtığımı bilmesini istemem.
sex keyfi demesine gerek yok fotolarda üstüne tırmanıyo zaten, alıyoz yani mesajı, ne keyfiymişBenim listede var boyle biri, ev icinden yer bildirimi yapiyor.
"Kocisimle mutfakta yayik yayma keyfi"
"Kocisimle salonda Kurtlar Vadisi keyfi"
"Kocisimle yatak odasina ..." level'ine ne zaman gelecek merakla bekliyorum.
Kuzum sen psikolojik danışman falan mısın, ne güzel tespitlerin var.Ha tamam o zaman parasi icin evlenmesini kamufle etmeye calisiyordur. Bakin kocam beni ne cok seviyor, ben de onun icin ne eziyetlere katlaniyorum yani ben de onu seviyorum. Parasizligindan da dem vuruyor ki kocasinin zengin oldugu anlasilmasin, kimse 'kocasiyla parasi icin evlendi.' demesin. :)
genelde böyle olur değil mi:))kocasınında umrunda değildir ha, kendi kendine tribe girme ihtimalleri yüksek
hımm bu da güzel tespit.Ha tamam o zaman parasi icin evlenmesini kamufle etmeye calisiyordur. Bakin kocam beni ne cok seviyor, ben de onun icin ne eziyetlere katlaniyorum yani ben de onu seviyorum. Parasizligindan da dem vuruyor ki kocasinin zengin oldugu anlasilmasin, kimse 'kocasiyla parasi icin evlendi.' demesin. :)