Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba yazınızı okuduğumda çok şaşırdım çünkü bu aralar aynı psikoloji içinde kafayı yiyeceğim.evet zamanında inanılmaz sorunlar yaşadık ama çocuktu düzendi derken boşanmadık.ama sanıyorum doğru yapmadık.en azından kendi adıma çünkü eşim benimle mutlu.asla başka bir kadını eş yapmam kendime diyor.kendime güvenim var buna inanıyorumda ama.önemli olan bu değil benim tüm bunlara rağmen artık hiçbirşeyden zevk alamıyor olmam.bazı şeyleri yaşarken nasıl bir güçle karşı koymuş ve savaşmışımki.kendi ruh sağlığımı ikinci plana atmışım.acısı yıllar sonra çıkıyor. şimdi ozaman bana çokda katlanılmaz gelmeyen durumlar hep gözümün önünde.niye affettim.niye böyle yapmadım.diye kendimi sorgulamaktan kurtulamıyorum.çünkü o zamanlar doğru olan.çocuğum için doğru olanmış benim için değil.kocaman bir isteksizlik güvensizlik yani anlıycanız.erkeğin birçok şey yaşayıp yeni yeni durulduğu bu evlilikte.artık kadın olan taraf yani ben çok arıza yaratacağa benziyorum.allah artık ona sabır versin.kötükedihüso
8 ay önceki konuyu sandıktan mı bulup çıkardınız anlamadım valla.şakkıdı
bence konu yazıldıktan sonra köprüün altından çok başka sular da akmıştır..
hayır.. Bulunduğum durum şuanla ilgili değil.
Evet eşim beni üzecek bişeyler yaptı çok şeyler yaptı.. Ama ben onu affettim
Evliliğim için çocuğum için affettim.ama unutamıyorum işte.acaba şimdi yine birşeyler yapıyomu diye düşünüyorum.kafamdan atamıyorum bu düşünceleri.bu halimi de ona yansıtmak istemiyorum çünkü biliyorum çok yanlış bi durum.madem affettim bu konuyu kapatmam lazım ama olmuyo işte.içim içimi yiyo..
Erkegin aldatmasının kadınla ilgisi yok ki.kendi ahlaksızlıgı ile ilgisi var.Tek esli hayat surememesiyle,iradesizligiyle,kendine guvensizligiyle,karaktersizligiyle...liste daha uzayıp gider.Gururun incinmiş.Aldatılmanın ne demek oldugunu bilen biri olarak seni çok iyi anladıgımı ifade etmek isterim.Severken ayrılık kararı vermenin de cok zor oldugunu.Elinin kolunun baglı olmasının ne demek oldugunu......affettim diyorsun ama af etmemişsin.sen etmişsin ama gönlün etmemiş.İçin içini yiyor.Sonucta ondan ayrılacaksın.bu boyle gitmeyecek bal gibi biliyorsun.Sana karsı iyi olmasının artık bir önemi yok.Kalp kırıldı mı,paramparca edildi mi yürek bir daha dogrulmuyor üzene karsı.evladının yüzü suyu hürmetine katlanmak seninkisi.asırı sekilde kızgınsın esine.Uzerinde tepinmek istiyorsun.Her gun dunyanın lafını etmek istiyorsun biliyorum.kendine yakıstıramadıgından,kendi iyiliginden,huzur bozulmasın dediginden yapamıyorsun.onun yaptıklarının iki özür dilemeyle yanına kar kalması seni cileden cıkarıyor.Gururun kırılmıs bir kere.ask da gurur ancak iki kişi arasında yaşanıyorsa birşeyler olmuyor ama sevdiginin araya 3 cü 4 cü kişileri soktugunu ögrendikten sonra gurur giriyor devreye ki girmelide.Ben bu dönemi yasadım.Evlilik bambaşka birşey ama sadece bir hata kalmıs onu bırakıp gitmene.Onurun pusuda bekliyor ve rahatsız ediyor seni icten ice.Ornegin ben;Allah korkusuyla yaşayan ben,kimseye kıyıp kötü söz söyleyemeyen ben gun boyu beddua eder oldum.İcimden surekli küfür ediyorum,surekli en fena bedduaları ediyorum.durduramıyorum kendimi.İçimde onunla sanki karsımdaymıs gibi kavga ediyorum.Geceleri beni aldattıgı, aldatmıs olma ihtimali olan kadınların isimlerini sayıklayarak uyanıyorum.Sonra aglıyorum.Yasadıklarımın hiç birini hak etmedigimi biliyorum.İşte buna dayanamıyorum.O 5 para etmez kadınlarla yaşadıklarını sindiremiyorum.Bana bunu yapmasını hazmedemiyorum.Onun icin yaptıklarımı,fedakarlıklarımı,bu ask icin cektiklerimi dusunuyorum.Niye ben acı cekiyorum da o kendi icinde mutlu ve beni uzmus olmasına ragmen aynı sekilde davranmaya devam edebilmiş,bana kıyıp nasıl yalanlar soyleyebilmiş,kendi yazdıgı senaryolara inandırabilmiş,bana nasıl kıymıs diyorum.icimde biri bas bas bagırıyor.Seni cok iyi anlıyorum.:teselli: