Kocasının yaptığı rezillikleri unutamayanlar.. Gelin dertleşelim..

yapıp sonra pişman olup sonra tekrar aynı seyleri yaptığı sürece yaralar kabuk bağlamaz senağlama bende geçmişi unutamıyorum cünkü hep gündeme getiriyo,tazeliyo :çok üzgünüm: allah hepimizin yardımcısı olsun

ya seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım üstelik ben 2.ye hamileyken öğrendim .bu erkek milleti ne zayıf mahluklar. ben çocuklarım adına bir şans verdim ama sindiremiyorum .

sabah işe gelirken,yolda yürürken,otururken kalkarken heran aklımda
unutmak istiyorum artık.. ama olmuyo :1no2:
bugün sabah ya hiçbişe yok yani işe geliyorum birden aklıma bana söylediği sözler hakaretler geldi..dedimki kendi kendime nasıl durdum ben ya o kadar ağır hakarete nasıl katlandım neden katlandım.. işte hep böyle içimde kendimle savaşıyorum..
ona birşey söylesem çok büyütüyo abartıyo olacam ama ben iyi değilim .. :çok üzgünüm:

merhaba yazınızı okuduğumda çok şaşırdım çünkü bu aralar aynı psikoloji içinde kafayı yiyeceğim.evet zamanında inanılmaz sorunlar yaşadık ama çocuktu düzendi derken boşanmadık.ama sanıyorum doğru yapmadık.en azından kendi adıma çünkü eşim benimle mutlu.asla başka bir kadını eş yapmam kendime diyor.kendime güvenim var buna inanıyorumda ama.önemli olan bu değil benim tüm bunlara rağmen artık hiçbirşeyden zevk alamıyor olmam.bazı şeyleri yaşarken nasıl bir güçle karşı koymuş ve savaşmışımki.kendi ruh sağlığımı ikinci plana atmışım.acısı yıllar sonra çıkıyor. şimdi ozaman bana çokda katlanılmaz gelmeyen durumlar hep gözümün önünde.niye affettim.niye böyle yapmadım.diye kendimi sorgulamaktan kurtulamıyorum.çünkü o zamanlar doğru olan.çocuğum için doğru olanmış benim için değil.kocaman bir isteksizlik güvensizlik yani anlıycanız.erkeğin birçok şey yaşayıp yeni yeni durulduğu bu evlilikte.artık kadın olan taraf yani ben çok arıza yaratacağa benziyorum.allah artık ona sabır versin.kötükedihüso

merhaba yazınızı okuduğumda çok şaşırdım çünkü bu aralar aynı psikoloji içinde kafayı yiyeceğim.evet zamanında inanılmaz sorunlar yaşadık ama çocuktu düzendi derken boşanmadık.ama sanıyorum doğru yapmadık.en azından kendi adıma çünkü eşim benimle mutlu.asla başka bir kadını eş yapmam kendime diyor.kendime güvenim var buna inanıyorumda ama.önemli olan bu değil benim tüm bunlara rağmen artık hiçbirşeyden zevk alamıyor olmam.bazı şeyleri yaşarken nasıl bir güçle karşı koymuş ve savaşmışımki.kendi ruh sağlığımı ikinci plana atmışım.acısı yıllar sonra çıkıyor. şimdi ozaman bana çokda katlanılmaz gelmeyen durumlar hep gözümün önünde.niye affettim.niye böyle yapmadım.diye kendimi sorgulamaktan kurtulamıyorum.çünkü o zamanlar doğru olan.çocuğum için doğru olanmış benim için değil.kocaman bir isteksizlik güvensizlik yani anlıycanız.erkeğin birçok şey yaşayıp yeni yeni durulduğu bu evlilikte.artık kadın olan taraf yani ben çok arıza yaratacağa benziyorum.allah artık ona sabır versin.kötükedihüso

arkadaşım çok güzel yazmışsın..
işte yaşayan biliyo anlıyo.. ne yapacaz peki artık..
bi eşşeklik ettik affettik bunları peki bundan sonra ne olacak?
affettik diye hiçbişe olmamış gibi davranamayız onlar bunu beklesede bizden :kızgın:
böyle de içimiz içimizi yiyo :çok üzgünüm: ne yapacz yaa :delphin:

ben size bşey söyleymmi erkeklerin burnundan getirmeden olmaz kafasına kakcaksınız o size nasıl hakaret ettiyse sizde ona edeceksiniz sürekli yazıklar olsun weya helal olsun sana diyeceksnz bak köpek gibi nasıl ayaklarınıza kapanıyolar

Ya bende bunu anlamıyorum...
aldatılmıssınız hemde bir kaç kez veee ayrılmamıssınız...
tamam haklı nedenleriniz olabilir çocuktu sevgiydi suydu buydu buna bi zsözüm yok...
eee ozaman bu ne bunu bu formda belki kaç kez söledim yine sölicem....
eğer af ettiyseniz pasa pasa oturup kabul edeceksiniz....
ama yok ben unutamıyorum kaldıramıyorum dicekseniz bosanacak ve yolunaza bakacaksınız...
ama af edip simdi mutsuzum demenin bir anlamı yok bu kendinize zarar vermekten baska hiç birseye yaramaz.....

8 ay önceki konuyu sandıktan mı bulup çıkardınız anlamadım valla.şakkıdı
bence konu yazıldıktan sonra köprüün altından çok başka sular da akmıştır..

canım çok üzüldüm evliliğinizin bu noktaya gelmesine ama burda bir karar verecek olan sensin iyi düşün eksilerini ve artılarını bu evliliğin.ve hayat çok kısa mutsuz olmayı seçme bence.

anlıyorum canım bi yanın iyi olalımderken bi yanında yaralarını unutmayıp içimdekileri döksem diyorr anlıyorumm

hayır.. Bulunduğum durum şuanla ilgili değil.
Evet eşim beni üzecek bişeyler yaptı çok şeyler yaptı.. Ama ben onu affettim :delphin:
Evliliğim için çocuğum için affettim.ama unutamıyorum işte.acaba şimdi yine birşeyler yapıyomu diye düşünüyorum.kafamdan atamıyorum bu düşünceleri.bu halimi de ona yansıtmak istemiyorum çünkü biliyorum çok yanlış bi durum.madem affettim bu konuyu kapatmam lazım ama olmuyo işte.içim içimi yiyo..

bence yapıyodur bende ınanmıyordum ama oldu ıyı koca roluoynarlar

Erkegin aldatmasının kadınla ilgisi yok ki.kendi ahlaksızlıgı ile ilgisi var.Tek esli hayat surememesiyle,iradesizligiyle,kendine guvensizligiyle,karaktersizligiyle...liste daha uzayıp gider.Gururun incinmiş.Aldatılmanın ne demek oldugunu bilen biri olarak seni çok iyi anladıgımı ifade etmek isterim.Severken ayrılık kararı vermenin de cok zor oldugunu.Elinin kolunun baglı olmasının ne demek oldugunu......affettim diyorsun ama af etmemişsin.sen etmişsin ama gönlün etmemiş.İçin içini yiyor.Sonucta ondan ayrılacaksın.bu boyle gitmeyecek bal gibi biliyorsun.Sana karsı iyi olmasının artık bir önemi yok.Kalp kırıldı mı,paramparca edildi mi yürek bir daha dogrulmuyor üzene karsı.evladının yüzü suyu hürmetine katlanmak seninkisi.asırı sekilde kızgınsın esine.Uzerinde tepinmek istiyorsun.Her gun dunyanın lafını etmek istiyorsun biliyorum.kendine yakıstıramadıgından,kendi iyiliginden,huzur bozulmasın dediginden yapamıyorsun.onun yaptıklarının iki özür dilemeyle yanına kar kalması seni cileden cıkarıyor.Gururun kırılmıs bir kere.ask da gurur ancak iki kişi arasında yaşanıyorsa birşeyler olmuyor ama sevdiginin araya 3 cü 4 cü kişileri soktugunu ögrendikten sonra gurur giriyor devreye ki girmelide.Ben bu dönemi yasadım.Evlilik bambaşka birşey ama sadece bir hata kalmıs onu bırakıp gitmene.Onurun pusuda bekliyor ve rahatsız ediyor seni icten ice.Ornegin ben;Allah korkusuyla yaşayan ben,kimseye kıyıp kötü söz söyleyemeyen ben gun boyu beddua eder oldum.İcimden surekli küfür ediyorum,surekli en fena bedduaları ediyorum.durduramıyorum kendimi.İçimde onunla sanki karsımdaymıs gibi kavga ediyorum.Geceleri beni aldattıgı, aldatmıs olma ihtimali olan kadınların isimlerini sayıklayarak uyanıyorum.Sonra aglıyorum.Yasadıklarımın hiç birini hak etmedigimi biliyorum.İşte buna dayanamıyorum.O 5 para etmez kadınlarla yaşadıklarını sindiremiyorum.Bana bunu yapmasını hazmedemiyorum.Onun icin yaptıklarımı,fedakarlıklarımı,bu ask icin cektiklerimi dusunuyorum.Niye ben acı cekiyorum da o kendi icinde mutlu ve beni uzmus olmasına ragmen aynı sekilde davranmaya devam edebilmiş,bana kıyıp nasıl yalanlar soyleyebilmiş,kendi yazdıgı senaryolara inandırabilmiş,bana nasıl kıymıs diyorum.icimde biri bas bas bagırıyor.Seni cok iyi anlıyorum.:teselli:

:çok üzgünüm:

Bi arkadas cevap yazınca konu güncellenmiş,kilitlenebılır aslında :kahve:

hala evlı yazdıgına göre unutmuştur yaşananları

ayıkken söleyemediğim bazı seylerı sarhoş olup dökuyorum..
buda benı rahatlatıyo..

bende snein gibiyim..ben beni hayrete düşüren yanlışlarını unutmuyorum..aldatmak falan değil..gizli başka şeyler..sonradan duyduklarım,gördüklerim..ne yapsa faydası yok.çok çırpındı aslında ama dil yarası varya..insanın yüreğini kesik kesik yapıyo...yaralar hiç kabuk bağlamıyo hep kanlar akıyo..hep içim sızlıyo...
bu aralar bitmesinin vakti geldimi acaba diye düşünüyorum..
ben ne yaparım nasıl bi hayat kurabilirim diye düşünüyorum..bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda..
ama biliyomusun sadece laf da kalıyo affetmek..
kalbimiz,ruhumuz affetmiyo aslında..sadece gitmiyoruz hayatlarında..
aslında ruhen,kalben gideli çok oluyo

Back
X