- 13 Ağustos 2023
- 79
- 166
- 13
- 28
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
Kavga ettik evden git diyom adam ısrarla yapışmış gitmiyor birbirimize zaman tanıyalım diyorum adam anlamiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır onun babasininEv babanızın mi?![]()
Kavga ettik evden git diyom adam ısrarla yapışmış gitmiyor birbirimize zaman tanıyalım diyorum adam anlamiyor
Ahahshb çok tatlısın yaHayır onun babasinin
Annesine gider o bakar basının çaresine cok uyanık varyaaa beni yemiş bitirmisNereye gidecek adam? Gitse karım beni evden attı diye boşanma davası açsa napacaksın? Öyle kavga edince koca evden gönderilir mi?
Sürekli kavga ediyoruz kudüs hastaneye gidecem boşuna hazırlanma kartimida vermem hastaneye goturmembdedi bende senin vicdanına gire yasayamamdan başladı kavgaAhahshb çok tatlısın yaacaba kavga sebebi nedir? Detaylı anlatırsan fikir verebiliriz
![]()
Sabah hastaneye gidecem klavye hatasiSürekli kavga ediyoruz kudüs hastaneye gidecem boşuna hazırlanma kartimida vermem hastaneye goturmembdedi bende senin vicdanına gire yasayamamdan başladı kavga
Eeee sen git o zaman? Zaman ver adama? Ortak yaşadığınız evden adamı hem de adamın babasının evinden ne hakla kovuyorsun?Hayır onun babasinin
Niye goturmezmiş veya kartını vermezmişSürekli kavga ediyoruz kudüs hastaneye gidecem boşuna hazırlanma kartimida vermem hastaneye goturmembdedi bende senin vicdanına gire yasayamamdan başladı kavga