- 18 Aralık 2009
- 327
- 3
- 318
- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
ben cilve değilde daha çok nabza göre şerbet veliyorum diye bilirim ,eşini tanımakla ilgili yani ,söylediğim şeye ortalama ne cevap vereceğini biliyorum ,istediğim şeyi ona söyletiyorum ,yada duygu sömürüsü yapıyorum yani şu an hamileyim mesela bol bol yardım ediyo evi süpürdü bugün :))başta isteksizdi ama bi kısmında yardım ederim dedi ,bende tamam dedim ,sonra b, baktım bütün evi süpürmüş toz alıyo :)) canım aşkım benim :)))
canım şimdi herkesin bi yapısı vardır erkeklerin dünyası bambaşka sanırım biz kadınlar gibi çok çok ince düşünüp duygusal romantik olmalarını herzaman bekleyemeyiz....
tabiki bu biraz da bizim elimizde.....
sen eşini dinlersin oda seni ......
sen onu seversin oda seni.....
naz işve cilve kimine sökmez ama kimisi de anlar sever ki geneli işveli cilveli bayan tercih edermiş.....
benim eşimde cilvemi işvemi anlar saolsun ama bunu nasıl anlatayım ki hani derler ya anlaıtlmaz yasanır ......
umarım seninde eşinle aran cok iyi olur mutluluklar sizinle olsun bitanem benimmopuyorumnanaktan
Maalesef bu iş eşinle alakalı canım işve cilve bir işi yapmıcak adama işi yaptırmaz yapıcak adamı daha gönüllü hale getirir bence..
İletişim problemi eğer cok ciddi boyutta ise rahatsız oluyorsan çözmek için belki bir uzmandan yardım alabilirsin
sağol canım teşekkür ederim iy dileklerin için ama malesef benim işim çok zor ama ben belki öyrenirsem daha iysine yaparsam yola gelir diye düşünmüştüm işte derlerye bir ümit işte ama benimki umutsuz vaka işte offff
ama bölede düşünme canım neden yapamayasın ki yani süslen püslen ne bilim kalbinden gecmeye bak bi şekilde dikkatini cek giyin kuşan daha ne sölimkiii canım neden ümitsiz olasınki yapanlardan ne eksigin var eşini madem cok seviyosun sende elinden geleni yap bi bakalım nolucak tatlım benimmmyerimseniben -tatlicadiarzu-
uzman derken mesala kim yada neresi tarif edebilirmisin
Cilve yaparak isteklerinizi kabul ettirmeye çalışmak size de acizce gelmiyor mu ?
Ben mi feministçe yaklaşıyorum ?
Cilveli olmak huydur, sahibine yakışır, sahibi olmayanın üstünde eğreti durur.
inan bu dediklerinin alasını yapıyorum çok bakımlı bir kadınımdır giyim kuşam dersem gündüz başka eşim gelene yakın başka yatakta başka kıyafetle dururum makyaj dersen temizlik dersen yine aynı ama dedimya herşey yine aynı aynı
elimden geleni değil fazlasını yapıyorum ama yok onun bildiği doğrular doğrudur senin fikrin önemli değildir onun için oyüzden dedimya işim çok zor diye
İlişki ve aile terapisi üzerine yoğunlaşan Psikiyatri uzmanı doktorlar mesela canım bulunduğun bölgede mutlaka vardır. Eğer gidecek durumun varsa git hem baska sıkıntıların varsa da rahatlamıs olursun hem sana daha doğru tavsiyeler vermiş olur.Yanlış anlama seni ttanımadıgım icin itham etmiyorum ama ornek olarak cevremdeki ilişkilere bakıyorum biz kadınlar hep kendimizi haklı görüyoruz bazen bizde de yanlışlar olabiliyor. Bir uzman bunu daha iyi yorumlar diye dusunuyorum.
Canım o zaman bol bol dua edicez sen tavrını dogrulugunu bozma kendinden ödün verme.. eşin mutlaka yanlış yaptıgını bir noktada anlayacaktır.. Ama önemli olan sensin sakın moralini bozup kendini daha cok mutsuzluga ıtme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?