- 18 Aralık 2009
- 327
- 3
- 318
- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
valla erkekler cilveye bayılır canım elinden geleni ardına koma bişe aldırmak isteyincede aynı taktikler işe yarar merak etme
mesela yanına yanaş seksi bi şekilde;
-ımmm sen nekadar yakışıklısın öyle ,de
öp kokla sonra yavaş yavaş sevimli ol ozaman konuya gir canım
galıba eşıne fazla hoşgoru gosterıyosun sende onun gıbı davran bence ben çok uzuldum senın bu kadar çabana rağmen onun hıçbışe yapmamasına zaten anladım kadarıyla sen ne yapsan o anlamıycak bıraz bırak ışveyı cılveyı paspal ol bakalım anlıycakmı?bende eşıme ıstemedıgı bışeyı ışveyle cılveyle yaptıramam bunu bılıyorum çok bakımlı deılım hatta yanı makyaj falan nerdeys ehıç yapmam evd egenelde eşortmanlayım ama bunları eşım pek onemsemez bunuda bılıyorum arada bı yaparım o da yetıyo:)ama eşım ıştahına çok duşkundur bende çok guzel yemekler yaparım o zaman çok mutlu olur sende bıde bu yonden dene yemek yemeyı seven bı eşın varsa tabı.umarım aranız duzelır evde huzur olması çok onemlı.umarım huzurunuz kaçmaz mutlu olursunuz.
Cilveyle ilgili taktikler istiyor olmanızı anlıyorum da,
yanlış amaç için istiyorsunuz bence.
İsteklerinizi yaptırmak için, cilveli olmak gerekmiyor ki,
herkesin değişik istekleri vardır.
Mesela bir erkeğin çok istediği bir yemeği yaparakta istediklerinizi yaptırabilirsiniz.
Ya da her dediğine evet diyerekte istediklerinizi yaptırabilirsiniz.
Cilve ufak oyunlardır demişsiniz katılıyorum.
Ama bu oyun dediğiniz şey renk katmak için vardır,
eşinize istediklerinizi yaptırmak için değil.
orası öyle sizin dediğiniz gibi ama eşim cilveden hoşlanıyo belki ben beceremiyor olabilirim diye düşündüm fakan bir başlıkta erkekler hangi dilden anlar konusunda arkadaşlar bunun etkili olduğundanda bahsetmişler dedim hani olurya denemek lazım ama şuda bir gerçekki ben eşimle fazla iletişim kuramıyorum ha oda erşimden kaynaklanıyoki fazla tartışma konusunda konuşmayı sevmeyen bi insan yani tartışma oluyısa o orda kalır yani konuşarakta olsa halledemeyiz ne biliyim işte farklı bir tip işte
birde son cümlenizdede demişsinizya erkeklerin kölesi falan başka çaren olmayınca bunaların arayışı içinde olmayada mecbur kalıyosun biyerde anlatabildimmi
evet canım öğrenmek istediğim böyle şeylerdi mesela ben bunu hiç yapmadım denesem belki değişir olamazmı
ha yapıyorum ama bukadar değil ama daha seviyeli ama ben seviyesizinide yapmak istiyorum çünkü yapmak isteyim kişi benim kocam ama bunuda beceremiyorum işte ama bu dediğini deniycem sağol canım
evet canım öğrenmek istediğim böyle şeylerdi mesela ben bunu hiç yapmadım denesem belki değişir olamazmı
ha yapıyorum ama bukadar değil ama daha seviyeli ama ben seviyesizinide yapmak istiyorum çünkü yapmak isteyim kişi benim kocam ama bunuda beceremiyorum işte ama bu dediğini deniycem sağol canım
arkadaşlar hepiniz yine beni anlayamayıp yanlış eleştirilerde bulkunmuşsunuz yok gereksiz falan diye
beni anlayamadığınız içinde artık birşey diyemiyecem benim içinde olduğum duruımu anlamanız mümkünb değil zaten durumumda olsaydınız ancak anlardınız
ben sadece sizlere nasıl cilve yapıyosunuz diye soru sormuştum
yapıyımmı yapmıyımmı ve yapınca ne olur diye bişey söylemedim ama görüyorumki hepiniz birden yanlış eleştiri yaparak iyce umutsuzluğa kapılmaamı sağladınız yinede sağolun
Hiç şaşırmadım bu cevabınıza, hatta tahmin ettim kesin bu tarzda bir şeyler söyleyeceğinizi o zaman istediğiniz şekilde cevap vereyim;
YAPMAYIN....(Yani sırf isteklerinizi yaptırmak için cilve yapmayın)
Bakın yanlış anlamanızı istemiyorum asla kötü niyetim yok inanın..
Sadece bilmeniz gereken evlilik tek taraflı bir kurum değildir.. Siz bir yaparken erkeğin 2 yapması gerekir ki evlilik yürüsün!
Erkek sizi elinde tutmaya çalışmalı siz onu değil..
Cilve,naz,küçük aşk oyunlarının taktikleri yoktur.. Kişinin içinden gelenlerdir,erkek de tüm bunlara karşılık verir bir gün kötü,üç gün iyi sürer gider bu iş..
Seven erkek zaten eşim cilveli mi değil mi diye sorgulamaz,ona hayatını adar.. Hiç bir kadın da bu büyük aşkın karşısında boş duramaz..
Burada nickinizden ve kendinizi anlattığınız cümleden rolleri değişmiş gibi görünüyorsunuz.. Bence öncelikle ilgiyi alakayı kendinize gösterin,siz kendinize değer verirseniz zaten kıymetlenirsiniz adamın gözünde..
Ondan sonra cilveleşmek zaten en kolayı...
ya canım söylemeden geçemicem, burda arkadaşları eleştirmişsin umutsuzluğa kapılmamı sağladınız demişsin ama kimse seni burda umutsuzluğa sevkedemez, sen umutsuz olmayı seçersen öyle olursun tabii
bence sen odağını kocandan başka şeylere çevir işte o zaman kocanın odağıda sana çevrilececektir.
mesela işe nickini ve kişisel iletini kocasız bişeylerden seçerek başlayabilirsin...
ama tam olarak anlatmak istediğinide anlamış değilim +18 lik şeylerden bahsediyorsan zaten bu bölümlerde konuşulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?