- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Ahahaha şimdi sen söyleyince bı düşündüm de eşim çok ciddi olaydı o an ayyyy insan kendini kötü hissederdi yahu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha şimdi sen söyleyince bı düşündüm de eşim çok ciddi olaydı o an ayyyy insan kendini kötü hissederdi yahu![]()
Bence olay bir şeyler giymekte bitmiyor. Bence olay [BİR ŞEYLER] giymemekte bitiyor![]()
Çok doğru bir tesbitBence olay bir şeyler giymekte bitmiyor. Bence olay [BİR ŞEYLER] giymemekte bitiyor![]()
Ben bunu taksam artık benimkinin ciddi ve anlamsız bakışlarını düşünemiyorumBi de şu çok etkili.
Not. Kendimden biliyorum
Sadece gözlerini bağlayarak böyle şeylere ufaktan hazırlayabilirsin. Fantazide çeşit çok daha sonra alışır bunlara geçersin . açık mı anlatıyorum bilmiyorum inşallah konu kapanmaz maksat bilgilendirmeBen bunu taksam artık benimkinin ciddi ve anlamsız bakışlarını düşünemiyorum
Şimdi neolacak diye beyin fırtınası yaratırım adamcağızda
Bu me acaba malı ne yüzüne zarar verebilir yıkayıp taksaydın bence bilmediğim şeyi alma güvenilir mi kivereceği tepkiler
Benimkinde bildiğinden değil zaten öyle bir beklentisi var ,aslında kalas gibi bir kadın değilim ama ,çözemedim işte ,zaten hep biz kadınlar çabalarız,bu erkekler bizim için ne yapıyor(Alemsinizya
Benim kocaya da biri öğretse şu cilveleşmeyi
Adam mübarek has kalas![]()
He valla çok haklısın. Hep çabalayan biz uyum sağlamaya çalışan biz.Benimkinde bildiğinden değil zaten öyle bir beklentisi var ,aslında kalas gibi bir kadın değilim ama ,çözemedim işte ,zaten hep biz kadınlar çabalarız,bu erkekler bizim için ne yapıyor(
Azcık saf taklidi yapcan "aaaa ben onu anlamadıaaaam" diyeceksin dudakları büzereksonra arada "hahahahay" diye şuh kahkahalar atacaksın
![]()
Kız migrosta satiliyodu yılbaşında göz maskesi, ama böyle tüylü olanlar varya renkli renkliBi de şu çok etkili.
Not. Kendimden biliyorum
He valla çok haklısın. Hep çabalayan biz uyum sağlamaya çalışan biz.
hohooo benim dolabımı görsen adam alıştı artık sanırım Arık kesmiyor hala cilve diyor ne maskeler kaldı ne kostümler kaldı ))Kız migrosta satiliyodu yılbaşında göz maskesi, ama böyle tüylü olanlar varya renkli renklialışverişe gittiydik eve gelince bi baktım eşim mor bi tane maske almış yılbaşı maskesi, fantezi yaparık diyo
bu maskeler ise yarıyo demekki haklısın
![]()
Bence her şeyi denediyseniz bir de ona sorun ne istediğini. Belki çok daha farklı fantaziler istiyordurhohooo benim dolabımı görsen adam alıştı artık sanırım Arık kesmiyor hala cilve diyor ne maskeler kaldı ne kostümler kaldı ))
Tabi canım. Benimki bana yakında melek kanadı alacakmışKız migrosta satiliyodu yılbaşında göz maskesi, ama böyle tüylü olanlar varya renkli renklialışverişe gittiydik eve gelince bi baktım eşim mor bi tane maske almış yılbaşı maskesi, fantezi yaparık diyo
bu maskeler ise yarıyo demekki haklısın
![]()
Bunlar kendileri için hiç masraftan kaçınmıyor yalnızTabi canım. Benimki bana yakında melek kanadı alacakmış![]()
Aynen hiç kasmıyorlar bu konuda. Beraber bakıyoruz şu güzelmiş diyorum hemen sepete atıyor. Evde akşam dolabı açıp sana şunu seçtim hadi giy diyor. Gece bile onlarla uyumamı istiyor. Uykudayken dokununca falan hemen uyanıyor . bir çamaşırı da iki kereden fazla giymiş bile değilim. Sürekli yenisinin farklısının peşinde. Penti vitrininde falan yeni bi çamaşır görse hemen alır gelirBunlar kendileri için hiç masraftan kaçınmıyor yalnızbenimki de bi dogum yap sonra sinirsiz butceyle seni fanfinifinfon alisverisine goturmem lazim diyo
![]()