Kocaya cilve???

Popiş dışarı göbek içeri göğüs dışarı dolan dur evin içnde :D
Bir ara şalvar giyip gırgır yapma muhabbeti vardı :53:

Bi de şu çok etkili.

Not. Kendimden biliyorum

Eklentiler

• Capture+_2018-02-20-00-15-48.webp
    Capture+_2018-02-20-00-15-48.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 372
Acaba karşısında oynaman mı lazım sevgili konu sahibi :KK51: buda bi fikir. İki salla bi gıvırt belki öyledir cilve :confused:

Tüylü bi şeylerle ufak dokunuşlar falan. Ya da foto atıp bana şu çamaşırı alır mısın diyebilirsin

Bi de şu çok etkili.

Not. Kendimden biliyorum
Ben bunu taksam artık benimkinin ciddi ve anlamsız bakışlarını düşünemiyorum:KK70::KK70:
Şimdi neolacak diye beyin fırtınası yaratırım adamcağızda :rolleyes:
Bu me acaba malı ne yüzüne zarar verebilir yıkayıp taksaydın bence bilmediğim şeyi alma güvenilir mi ki:KK70::KK70::KK70: vereceği tepkiler

Ben bunu taksam artık benimkinin ciddi ve anlamsız bakışlarını düşünemiyorum:KK70::KK70:
Şimdi neolacak diye beyin fırtınası yaratırım adamcağızda :rolleyes:
Bu me acaba malı ne yüzüne zarar verebilir yıkayıp taksaydın bence bilmediğim şeyi alma güvenilir mi ki:KK70::KK70::KK70: vereceği tepkiler
Sadece gözlerini bağlayarak böyle şeylere ufaktan hazırlayabilirsin. Fantazide çeşit çok daha sonra alışır bunlara geçersin . açık mı anlatıyorum bilmiyorum inşallah konu kapanmaz maksat bilgilendirme

:KK70:Alemsinizya
Benim kocaya da biri öğretse şu cilveleşmeyi :işsiz:
Adam mübarek has kalas:KK200:
Benimkinde bildiğinden değil zaten öyle bir beklentisi var ,aslında kalas gibi bir kadın değilim ama ,çözemedim işte ,zaten hep biz kadınlar çabalarız,bu erkekler bizim için ne yapıyor(

Benimkinde bildiğinden değil zaten öyle bir beklentisi var ,aslında kalas gibi bir kadın değilim ama ,çözemedim işte ,zaten hep biz kadınlar çabalarız,bu erkekler bizim için ne yapıyor(
He valla çok haklısın. Hep çabalayan biz uyum sağlamaya çalışan biz.

Bi de şu çok etkili.

Not. Kendimden biliyorum
Kız migrosta satiliyodu yılbaşında göz maskesi, ama böyle tüylü olanlar varya renkli renkli :KK70: alışverişe gittiydik eve gelince bi baktım eşim mor bi tane maske almış yılbaşı maskesi, fantezi yaparık diyo :KK53: bu maskeler ise yarıyo demekki haklısın :KK45:

He valla çok haklısın. Hep çabalayan biz uyum sağlamaya çalışan biz.
Kız migrosta satiliyodu yılbaşında göz maskesi, ama böyle tüylü olanlar varya renkli renkli :KK70: alışverişe gittiydik eve gelince bi baktım eşim mor bi tane maske almış yılbaşı maskesi, fantezi yaparık diyo :KK53: bu maskeler ise yarıyo demekki haklısın :KK45:
hohooo benim dolabımı görsen adam alıştı artık sanırım Arık kesmiyor hala cilve diyor ne maskeler kaldı ne kostümler kaldı ))

Tabi canım. Benimki bana yakında melek kanadı alacakmış :KK48::rolleyes:

Bunlar kendileri için hiç masraftan kaçınmıyor yalnız:KK70: benimki de bi dogum yap sonra sinirsiz butceyle seni fanfinifinfon alisverisine goturmem lazim diyo :KK53:
Aynen hiç kasmıyorlar bu konuda. Beraber bakıyoruz şu güzelmiş diyorum hemen sepete atıyor. Evde akşam dolabı açıp sana şunu seçtim hadi giy diyor. Gece bile onlarla uyumamı istiyor. Uykudayken dokununca falan hemen uyanıyor . bir çamaşırı da iki kereden fazla giymiş bile değilim. Sürekli yenisinin farklısının peşinde. Penti vitrininde falan yeni bi çamaşır görse hemen alır gelir:KK53:

Back
X