Kocaya cilve???

:kızgın::kızgın:
Bence her şeyi denediyseniz bir de ona sorun ne istediğini. Belki çok daha farklı fantaziler istiyordur
Yok canım ya fantezi falan istemiyor ben renkli şeyler denerim Koç zaten ateş burcu ,hep benim ataklarım çabalarmla yol alırız,bazende birşey yapmayınca ,ilgi bekliyor ya beyfendi “aşkım iki cilve yap “””diye başlıyor buda beni sinir ediyor ,herşeyi yap yap durunca cilvesiz ol ,çözemedim daha cilve anlayışını,geçenlerde çok şık bir saten şortlu takım giydim iyi bir para verip aldım,ne dese iyi gülerek “aşkım şalvar giyseydin”dedi ,has odun ,bide cilve bekler ,zaten şu bebek meselesi olmasa kendi halline salıcam ama şuan bişey diyemiyorum

Cilve bence seksi olmak değil ya.
Ben kendimi cilveli buluyorum ama seksi değilim ki :deli:
Bazen saf ayağına yatıyorum, bazen yoruldum diye dudak büzüyorum, bazen yanağımı öp diye uzatıyorum kafamı. Böyle şapşik şeyler çok hoşuna gidiyor beyimin :deli:

Cilve bence seksi olmak değil ya.
Ben kendimi cilveli buluyorum ama seksi değilim ki :deli:
Bazen saf ayağına yatıyorum, bazen yoruldum diye dudak büzüyorum, bazen yanağımı öp diye uzatıyorum kafamı. Böyle şapşik şeyler çok hoşuna gidiyor beyimin :deli:
Aslında sanırım belli bir kalıp Yok herkesin cilveye bakışı farklı,belkide benimkinin cilveden kastı ilgi göstermem olabilir:110:

Back
X