Kocaya cilveli olma yolları (:

ya böyle kliplerde filmlerde oluyor ya, sevgilisin gömleğini giyip evde fıtı fıtı geziyorlar hani. Ben de özendim, giyeyim dedim. Bana hiç öyle elbise gibi olmadı o gömlek. baya kendi gömleğimi giyer gibi oldum. Adam bi de, 'aa sana tam oldu, al senin olsun bu gömlek' dedi. moralim çok bozuldu :/
Oy yavrum takma kafana. Hamileyken mi öyle denedin?

Kız işte ben onu yapmaya falan çekiniyorum sorun orda akşam kuru kuru hoşgeldin hoşgittin yaparım utanıyoruuum çekiniyoooruuuum:KK23: ama o işe gelincr başka tabi. Bizimki de o yüzden şaşırıyor zaten:KK70:
Sende jartiyer giyme mesela ben mini elbise giyerim icinede guzel ic camasiri topklu ayakkabi sacimi yaparm kirmizi bi ruj oh bitti tamam ama cocuk oldu ayda bi anca bulusuyorz yatakta hatta bazen 1 bucuk ay :D

ya böyle kliplerde filmlerde oluyor ya, sevgilisin gömleğini giyip evde fıtı fıtı geziyorlar hani. Ben de özendim, giyeyim dedim. Bana hiç öyle elbise gibi olmadı o gömlek. baya kendi gömleğimi giyer gibi oldum. Adam bi de, 'aa sana tam oldu, al senin olsun bu gömlek' dedi. moralim çok bozuldu :/
Haha :D aynen onu bende denedm ama benm esim zyf belki sisko oolsa buyuk gelir o 65 kilo ben 57 nasl elbise gbi olsn

kızlar sıze ıtıraf:

sımdı benım koca kova burcu ve böyle deri sıyah danteli vs. seylere bayılır tamam mı;? siyah şart ama
neyse ben bı gun bıldıgın kedı kadın olmuşum ama nasıl seksiyim anlatamam..aynaya bakıp deliha gibi 'oha lan cok guzelım 'dedm:işsiz:..ayy benımkı bunu duymasın mı:KK57:? ben rezıllll ben şoooooook..:KK57:dusunun orda bıle batırıyorum kendımı.:oops:.. vallahi beledıye toplasın benı.ilaçlatsın o derece topluma sıkıntıyım:mad:

Back
X