- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi EstrellaMorente
+1Evet biraz o da var çok haklısınız efem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Evet biraz o da var çok haklısınız efem![]()
Oy yavrum takma kafana. Hamileyken mi öyle denedin?ya böyle kliplerde filmlerde oluyor ya, sevgilisin gömleğini giyip evde fıtı fıtı geziyorlar hani. Ben de özendim, giyeyim dedim. Bana hiç öyle elbise gibi olmadı o gömlek. baya kendi gömleğimi giyer gibi oldum. Adam bi de, 'aa sana tam oldu, al senin olsun bu gömlek' dedi. moralim çok bozuldu :/
Ay yok kız! haniii nerdeeeeee
Asıl akrep için neler duyuyoruz![]()
Hahaha ah işte benim derdimde o ayol! napıcaz biz böyle hatun![]()
Oy yavrum takma kafana. Hamileyken mi öyle denedin?
Başaklar nasılmış başaklarakrepler yatakta iyi, normal hayatta hiç cilveli olmazlar.
O yüzden eşlerini şoka uğratırlarmışşş.
akrepler yatakta iyi, normal hayatta hiç cilveli olmazlar.
O yüzden eşlerini şoka uğratırlarmışşş.
Sende jartiyer giyme mesela ben mini elbise giyerim icinede guzel ic camasiri topklu ayakkabi sacimi yaparm kirmizi bi ruj oh bitti tamam ama cocuk oldu ayda bi anca bulusuyorz yatakta hatta bazen 1 bucuk ayKız işte ben onu yapmaya falan çekiniyorum sorun orda akşam kuru kuru hoşgeldin hoşgittin yaparım utanıyoruuum çekiniyoooruuuumama o işe gelincr başka tabi. Bizimki de o yüzden şaşırıyor zaten
![]()
Fildir fildir hayriyevalla bi bilsem anacım ya o kdr ıtıcı duruyoruz kı yemınle kendımle evlenmezdım ben..hayır yanı az bı oynak ayşe olsak 4/4 'lük evliliğimiz olur..emınım yanı
Hahaya böyle kliplerde filmlerde oluyor ya, sevgilisin gömleğini giyip evde fıtı fıtı geziyorlar hani. Ben de özendim, giyeyim dedim. Bana hiç öyle elbise gibi olmadı o gömlek. baya kendi gömleğimi giyer gibi oldum. Adam bi de, 'aa sana tam oldu, al senin olsun bu gömlek' dedi. moralim çok bozuldu :/
Fildir fildir hayriye![]()
Başaklar nasılmış başaklar![]()
Dur dur şu konuyu açtığımdan beri kıskıs sırıtıyorum ofiste ki itibarım sıfır şuan hahahahaaaaaaaaayyy çıldırıyorumuuuf türkan şoray gibi elimi sıkıyorum gülmemek için
![]()
Hiçte bilemmm düğmelerini ilikledim adam çok zayıf ben napayımKız sen sus! durmadan pasta börek yapıp yersen o gömleklerin düğmesi dahi bağlanmaz![]()
Yok canim birseyler gyin dediysem; hersey gecelik mi yani ? Sexy bi elbise olabilir, hicbirsey de olabilirkadın yatakta usta bırlıgı ama cılve konusunda acemı asker..ondan dert yanıyor..ayy saten gecelık deme vururum senı![]()