Kocaya cilveli olma yolları (:

yok yok anladım :) ben de diyorum ki yatakta iyiysen, arada da sık sıkıştır adamı, kaçamak öpücükler, erotik içerikli mesajlar, fısıldamalar falan.
ama cilveli olucam diye gerdan kırmaya, göz süzmeye, kikirdemeye, hele de çocuksu davranmaya hiç gerek yok, olmayınca olmuyor çünkü, sakil duruyor. onun yerine dişiliğini, seksapelini öne çıkaran tavırlar sergilesen daha hoşuna gider bence (fazlasıyla açık yazacağım ama yanından geçerken özel bölgelerine dokunmak, kendini değdirmek, kulak memesini uyarmak, beline sarılıp elini içerlere doğru uzatmak falan gibi :KK22:)
Ohoooo tamam ya süper evet evet, nasıııııl teşekkür ederim remen şuan can simidi bulmuş gibiyim :KK8::rolleyes:

Merhabalar,

Konu başlıkta belirttiğim gibi hanımlar:KK53:

3 yıllık evliyim bir kızım var, eskiden çok olaylı zamanlar geçirdik ama 1.5 yıldır çok şükür inanılmaz iyiyiz:nazar:

Ancak şöyle bir durum var kiiiiii;

Yapım gereği erkeksiyimdir biraz yani yatak odası farklı tabii de bahsettiğim normal evin içinde cilve işve bende sıfır :eek: Bunu eşim değil herkes söyler etrafımda :KK14:

Benim canıma artık tak etmiş durumda süslü püslü cilveli kikir kikir olmak istiyorum :KK8:

Lütfen konuyla ilgili yardım istiyorum:halay:
Başlığı okuyunca hemen geldım
eşimle sevgılı ıkenn ınanılmaz cilveli bi hatundum
hatta eşimden önce de
ama sımdı bildiğin odunum

kv ve gorumcem cok cılvelıdırler benım
yaptıkları bır kahveyı bıle eşime iyi satmasını bılırler
ben hödüğün tekıyım
:)))))))))
nasıl değiştim ben de anlamadım
bu elde olan bırsey deıl sanırım

Başlığı okuyunca hemen geldım
eşimle sevgılı ıkenn ınanılmaz cilveli bi hatundum
hatta eşimden önce de
ama sımdı bildiğin odunum

kv ve gorumcem cok cılvelıdırler benım
yaptıkları bır kahveyı bıle eşime iyi satmasını bılırler
ben hödüğün tekıyım
:)))))))))
nasıl değiştim ben de anlamadım
bu elde olan bırsey deıl sanırım
Yapma bacımmm yapmaaaa özüne dööön silkeleeen :)

Benmkide basak siyah seylere bayiliyo bide kirmizi ruj kirmizi oje kirmizininda koyusunu degil boyle acik olanini seviyo bende hic sevmem ruj surmeyi hemen silerim bide ince corabi cok seviyo neyini seviyosa:KK70: dokulduk iyice acilin kizlar anlatın

siyah wamp ve yırtıcı duruyor dıye erkekler sıyah ıstıyor yatakta.. bıgun pembe gıyeyım dedım utanmasa anaokuluna yazdrıcaktı benı.ulan vıctoria secretten almıstım 200 tl ye serefsııızz (dıyemedım)

hanımlar çok hoşsunuz valla iyi güldüm okurken :)) içimden de ne kadınlar var diye geçirdim. bende de ne işve ne cilve var. 1 aydır tık yok bende hatta, adam isyanlarda :))

Yapma bacımmm yapmaaaa özüne dööön silkeleeen :)
valla ye eşim bana eskıden hep çok seksisin
seninle insan yaslanmaz falan derdi
çok güzelsin karıcım falan derdi
yuruyusum bıle havalı ıdı bakısım falan

gecen ben de konu actım
aynı adam sımdı evde benı minnoşum pamugum tontişim diye sevıyor

dönemıyorum ya valla ben de eskıden sevgili iken bıle otelde kaldıgımız zamanlarda hep etkıleyıcı olurdum
şaşırtırdım onu
şimdi evın ıcınde ayıcık gbı gezıyorum.

offff bılemıyorum

hanımlar çok hoşsunuz valla iyi güldüm okurken :)) içimden de ne kadınlar var diye geçirdim. bende de ne işve ne cilve var. 1 aydır tık yok bende hatta, adam isyanlarda :))

işve ayrı istek ayrı..ıstek olmadı mı sakat.zorla kendını napalım kocayı elde tutmak zor ...

Back
X