Kocaya cilveli olma yolları (:

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Merhabalar,

Konu başlıkta belirttiğim gibi hanımlar:KK53:

3 yıllık evliyim bir kızım var, eskiden çok olaylı zamanlar geçirdik ama 1.5 yıldır çok şükür inanılmaz iyiyiz:nazar:

Ancak şöyle bir durum var kiiiiii;

Yapım gereği erkeksiyimdir biraz yani yatak odası farklı tabii de bahsettiğim normal evin içinde cilve işve bende sıfır :eek: Bunu eşim değil herkes söyler etrafımda :KK14:

Benim canıma artık tak etmiş durumda süslü püslü cilveli kikir kikir olmak istiyorum :KK8:

Lütfen konuyla ilgili yardım istiyorum:halay:

Eşimde der eskiden ansızın gelir sarılır öperdin. adama acıdım vallah esimi öperken bile bi gozüm oğlumda çünkü beni cok kiskaniyor o an görünce uzerimize yuruyor kerata (14aylik) yada oynarken bizi oyle gorunce sasiriyor düsecek gibi oluyor yani rahat yok bize :D birazda benden kaynakli sanirsam eşime özen gostermeliyim. bende takipteyim

kulağına ayıplı şeyler fısılda :KK70:

takipteyim,bakalım ne dahi fikirler çıkacak
Yahu yapamıyorum ya cidden :D aşırı beceriksizim. İkimizde çalışıyoruz, bir kaç kere mesaj attım işte:KK23: kimilerinden hoşnut kaldı kimilerinden kendisininde utandığını söyledi:rolleyes: bende bir daha mesaj atmadım :D

Eşimde der eskiden ansızın gelir sarılır öperdin. adama acıdım vallah esimi öperken bile bi gozüm oğlumda çünkü beni cok kiskaniyor o an görünce uzerimize yuruyor kerata (14aylik) yada oynarken bizi oyle gorunce sasiriyor düsecek gibi oluyor yani rahat yok bize :KK70: birazda benden kaynakli sanirsam eşime özen gostermeliyim. bende takipteyim
Hahahaha bizde öyle problem yok ama ben çok odunum:olamaz:

Taşıma suyla değirmen döner mi ayol? Yapın neyse odur, zorla nasıl cilveli olunur ki?
Ben baştan yaratın beni demedim zaten farkındaysanız. Tavsiye istedim ancak bir tavsiyeniz yok ise teşekkürler bana bir şey katmayan yorumunuz için :KK54:

Merhabalar,

Konu başlıkta belirttiğim gibi hanımlar:KK53:

3 yıllık evliyim bir kızım var, eskiden çok olaylı zamanlar geçirdik ama 1.5 yıldır çok şükür inanılmaz iyiyiz:nazar:

Ancak şöyle bir durum var kiiiiii;

Yapım gereği erkeksiyimdir biraz yani yatak odası farklı tabii de bahsettiğim normal evin içinde cilve işve bende sıfır :eek: Bunu eşim değil herkes söyler etrafımda :KK14:

Benim canıma artık tak etmiş durumda süslü püslü cilveli kikir kikir olmak istiyorum :KK8:

Lütfen konuyla ilgili yardım istiyorum:halay:
Yapım öyle diyorsun hayatım yapsan uğraşsanda emanet durur yakışmaz yanlış anlaşılmıyım ama olmayınca olmuyo bende öyle işveli falan değilim nasıl yapılırda bilmem yapsam elime yüzüme bulaştırırım heralde bazen eşim cilve yapma kız der ama ben cilve yapamam ki ne olduğunu bile bilmem derim öyle arada doğaçlama yapıyomuşum meğer takma yani kafana eşin yatakta mutluysa seni seviyo ve bunu biliyorsan boşveerrr

Hahahaha xanim ya :KK66: valla bebek olana kadar ben fenaydim. Durduk yere giyer gelirdim jartiyerleri. Ama kendim istediğim için. Çocuk olunca ah ki ne vah yani bildiğin kardeş olduk :KK66:
Kız işte ben onu yapmaya falan çekiniyorum sorun orda akşam kuru kuru hoşgeldin hoşgittin yaparım utanıyoruuum çekiniyoooruuuum:KK23: ama o işe gelincr başka tabi. Bizimki de o yüzden şaşırıyor zaten:D

Yapım öyle diyorsun hayatım yapsan uğraşsanda emanet durur yakışmaz yanlış anlaşılmıyım ama olmayınca olmuyo bende öyle işveli falan değilim nasıl yapılırda bilmem yapsam elime yüzüme bulaştırırım heralde bazen eşim cilve yapma kız der ama ben cilve yapamam ki ne olduğunu bile bilmem derim öyle arada doğaçlama yapıyomuşum meğer takma yani kafana eşin yatakta mutluysa seni seviyo ve bunu biliyorsan boşveerrr
Yok yaa yatakta memnun :D
Ama etrafımda çalıştığım şirkette ki arkadaşlarım bile artık tam bir erkek fatmasın diyorlar gına geldi :ukala:

Kız işte ben onu yapmaya falan çekiniyorum sorun orda akşam kuru kuru hoşgeldin hoşgittin yaparım utanıyoruuum çekiniyoooruuuum:KK23: ama o işe gelincr başka tabi. Bizimki de o yüzden şaşırıyor zaten:KK70:
Utancak ne var yavrum kocan o senin rahat ol ;) mesela giy seksi kıyafet topuklu ayakkabilar güzel bir makyaj kapıyı öyle aç. Daha doğrusu ben şöyle yapardim açardım kapıyı ama kapının arkasında saklanirdim içeri girince hobaaaa; ) emin ol bi kere yap sonra utanmicaksin. Ben aşırı utangacimdir Normalde. Mesela eşimin yaninda kalkıp da bi düğünde oynamisligim yoktur. Aşırı utanirim ama yatak odası böyle ;)

mesajda acik acik yazmaktansa ima etmek en guzeli :) acaba gercekten onu mu demek istedi diyip heycanlandirin gun icinde canimmm :)
cocuksu davranin biraz zaten cilveli goruneceksiniz, eve geldiginde sarilin cok ozlemissiniz gibi, evde esofman giymeyin, tv izlerken dibinden ayrilmayin arada ona bakin, slow bi muzik duydugunuzda hemen kaldirin dans edin sarmas dolass :)
en onemlisi de gulmek bence, surati asik yada yorgun gorunmeyin yeter :KK37:
yatak odasi kismina girmiyorum evli degilim :confused::KK48:

Back
X