Kocaya cilveli olma yolları (:

Utancak ne var yavrum kocan o senin rahat ol :KK66: mesela giy seksi kıyafet topuklu ayakkabilar güzel bir makyaj kapıyı öyle aç. Daha doğrusu ben şöyle yapardim açardım kapıyı ama kapının arkasında saklanirdim içeri girince hobaaaa; ) emin ol bi kere yap sonra utanmicaksin. Ben aşırı utangacimdir Normalde. Mesela eşimin yaninda kalkıp da bi düğünde oynamisligim yoktur. Aşırı utanirim ama yatak odası böyle :KK66:
Ya işten zaten benden önce geliyor eve bazen fazladan işi çıkarsa nadiren benden sonra geliyor. Kıyafet giymesine giyiyorumda sonra elimi kolumu nereye koysam bilemiyorum :D sonra kendimr kızıp hevesimde kaçıyo:KK14:

Ben baştan yaratın beni demedim zaten farkındaysanız. Tavsiye istedim ancak bir tavsiyeniz yok ise teşekkürler bana bir şey katmayan yorumunuz için :KK54:
Yorumun size bir şey katma gibi bir mecburiyeti mi var? :KK54:
Yapınız değilse öyle davranmanız çok komik görünür

Tv8 deki programını sürekli takip ediyorum yakaladıkça o sebepten :KK70:
Aynen yani sevmem kendini ama kadın işveli. Sen de hiç bi şey yapamazsan koku sürün, saçların yumuşacık olsun bi de yasemin yağı öneririm saçlar çok güzel kokar, çırılçıplak gir yatağa yorganı ört girince o farketsin çıplak olduğunu.

Aynen yani sevmem kendini ama kadın işveli. Sen de hiç bi şey yapamazsan koku sürün, saçların yumuşacık olsun bi de yasemin yağı öneririm saçlar çok güzel kokar, çırılçıplak gir yatağa yorganı ört girince o farketsin çıplak olduğunu.
Yatak odasında sorun yok. Ben normalde çok öküzüm :D

Back
X