Kocaya kahvalti

derya288

sarmasik kokulu cennet gozlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
263
108
53
35
Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..

Ben de kalkıp 2 tane ekmek arası hazırlıyorum yada börek poaca kızartma gibi hamur işleri. 7 de evden çıkıyor ve o saatte canı istemiyor çünkü. gönderiyorum okulda yiyor.

kendisi de alıp yiyebilir ama ben zaten çalışmıyorum evdeyim neden yapmayayım ki zor gelmiyor, seve seve yapıyorum.
ha kıymetim bilinir bilinmez o da onun sorunu ben üzerime düşeni yapayım da.

Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
1 aylik kizim kucagimda emiyor. uykuya dalsin da esimin kahvaltisini hazirlayayim diye bakiyorum.adamcagiz.aksama kadar ekmek paramizin pesinde kosacak ben bir cay bir dilim ekmek koymusum onune cok mu? su an dogum iznindeyim ama calisirken de nw kahvaltisiz ne aksam yemeksiz.birakirdim. bence sen de bu sekilde devam et arkadasim. esine merhamet etmeyen merhamet gormez.

En doğrusunu yapıyorsun canim bana da çok söylediler çok kere de tersledim. Bu benim görevim değil ama içimden geliyor onu kahvaltisiz gönderdiğim zaman aklım onda kalıyor. Annemden öyle gördüm ayrıca. Eşimi kapıda ugurlicam iyi dileklerde bulunacam işe mutlu gidecek. Çalışıyor olsaydım durum değişirdi belki bilmiyorum. .. kimseyi takma canım

Calısmıyorum ve her sabah 06:00 da uyaniyorum kahvalti hazirliyorum

Bunu mecburiyetten yapmıyorum istedigim icin yapıyorum.

Her sabah evde kaynayan su, demlenen cay kokusu, atistirdigimiz bir parca kahvalti,15_20dk masa muhabbetini brunchlara degismem

Benim esimi cok etkiliyo gercekten,moralli gidince isine ayni moralle geri dönuyor,
yapmayanlarda nasil bir iliski var anlamiyorum acikcasi..

ikimizde çalışıyoruz böyle olunca ikimizde kahvaltısz çıkıyoruz dışardan alıyoruz
evde olsaydım da bazen hazırlardım.
hergün kalkamazdım kızım var gece uyutmuyor baazen.
ama hazırlamak gerek tabi iyi yapıyosun

en güzelini yapıyorsun bence de.
bir ev hanımının eşine kahvaltı hazırlayıp göndermesi güzel bir davranış.
ben çalıştığım halde hazırlıyorum.şu halimle bile oğlumdan ve eşimden önce kalkıp tostlarını yumurtalarını kahvaltı tabaklarını hazır ederim.geçmiş yıllarda yapmadığım dönemler de oldu o zamanlar eşim istemiyordu.ama şimdi alıştı.
şimdi gelirler mecbur değilsinciler gerçi.:KK53:
ama hayatta her davranışımız mecburiyetle açıklanamaz.
bazen de sevgi,ilgi hürmet gereği iyi ve güzel davranırız eşimize, evladımıza değil mi.
zaten zorla hazırlayacaksan hazırlama,adamın boğazına dizilir.
ama içinden gelerek hazırlıyorsan da asla zor gelmeyeceğini düşünüyorum.
biz çalışanlar hazırlıyorsak sizler haydi haydi yapmalısınız.

Of benim esim kahvalti konusunda cok titiz. Ara sira bende uyanamiyorum o zaman soyleniyor bana. Illaki kahvalti hazirlanacak ve mutlaka hergun ya yumurta ya kizartma bisiler olacak sofrada. Sonra hadi canim hadi cicim sabah oldu bilmem ne diye diye 10 dk pispisliycam, kahvalti yaparken yemememe ragmen mutlaka sofrada olucam, sabah haberleri acik olacak, opup ugurluycam.... bu da bizim her sabahki halimiz. Bir gun kahvalti hazirlamasam, aksama kadar sirtimda tasisam da asla memnun edemem. O kadar onemli kahvalti.

çayı demle bende patatesli börek var. kız domatesin var mı yoksa getireyim boregin yanında seviyorum ben.

:mad: neden benim doğru düzgün komşum yok kiii böyle kahvaltı edelim birbirimizde

Evettt yaaaa benim vardi oyle karsi komsum tasindiii.((
Soyle cayli borekli gidip gelseekkkk nolurkiii

Esim nöbet usulü calisiyir
2 hafta gececi, 1 hafta gunduze
Uyku düzeni bu durumda alt üst olduğu için gündüze geçtiğinde çok zor uyaniyor
Kahvalti yapmak için istahi olmuyor
Ama ben mutlaka poğaça börek hazirlarim o bir haftada.
İse götürür orada yer.
Ki orada hep beraber yiyorlarmis aslında
Ama benim için rahat etmiyor koyuyorum.
Yani bende kahvalti hazırlayanlardim ;)

Boşver kaynayan ne yapıyor baskalari hazirliyor mu. Senin içinden hazırlamak.geliyormus hazirla tabi.

ev hanımıysam yapardım ama çalışırken zor, hem çalışıp hem kahvaltı hazırlıyorsan bravo sana ...çocuk olursa yanmışım diyorum :)

Back
X