Genelde aramız iyidir eşimle. ara ara saçma sapan kavgalarımız olur. kavga sırasında asla susmam, mutlaka onun 1 lafına karşılık 10 tane söylerim. oda bundan çok rahatsız, çalışıp eve para getirdiğim için bu kadar laf söylediğimi düşünüyor. ama eşim kendiside çalıştığı için eşit olduğumuzu benim bu kadar üste çıkmamım başka nedenleri olduğunu düşünmüş ki son zamanlarda ev işlerine merak sardı, yemek yapmaya yerleri süpürmeye başladı. başka bir şeyden dolayı kavga ettiğimizde neden sesin çıkıyor bende ev işlerini yapıyorum eşitiz dedi. hatta geçen kavgamızdan sonra dolapta ütülü tüm gömleklerini yerlere saçtı. bundan sonra ütüsünü o yapacakmış, tek yapmadığı ev işi oymuş ve ben ütü yaptığım için kendimi üstün görüyormuşum ondan.
Hay allahım yaaa ,,bulsun o zaman ailesini seveni..Bunlara bahane çok
Benimki de sevgilisine keşke ölse de kurtulsam yazmış msn de...
Şimdi ben hayattayken kurtuluyor .
Boşuyorum onu
Genelde aramız iyidir eşimle. ara ara saçma sapan kavgalarımız olur. kavga sırasında asla susmam, mutlaka onun 1 lafına karşılık 10 tane söylerim. oda bundan çok rahatsız, çalışıp eve para getirdiğim için bu kadar laf söylediğimi düşünüyor. ama eşim kendiside çalıştığı için eşit olduğumuzu benim bu kadar üste çıkmamım başka nedenleri olduğunu düşünmüş ki son zamanlarda ev işlerine merak sardı, yemek yapmaya yerleri süpürmeye başladı. başka bir şeyden dolayı kavga ettiğimizde neden sesin çıkıyor bende ev işlerini yapıyorum eşitiz dedi. hatta geçen kavgamızdan sonra dolapta ütülü tüm gömleklerini yerlere saçtı. bundan sonra ütüsünü o yapacakmış, tek yapmadığı ev işi oymuş ve ben ütü yaptığım için kendimi üstün görüyormuşum ondan.
Merhaba ben 24 yillik evliyim evlendim evleneli esimi kapida karsilar operim ,tatli dil ,guler yuz,cilve anlicaniz ne ararsan var ama en ufak bir konuda sen bana saygi gostermiyorsun ben para kazaniyorum diyor ve ben cileden cikiyorum bu saygi nasil bir sey ben cozemedim.Cozebilenler varsa benimle paylasirlarsa sevinirim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?