Merhaba arkadaslar. Bu konumu (Beni aldatıyor mu?) yine güncelemek istiyorum ve fikrinize ihtiyacim var. Bu konunun üstüne kocamin eski sosyal medyada hesabini buldum, bu hesabi biliyorum cünkü kendim inaktif hale getirmistim. Bu olaylardan sonra orayada bakmak istedim ve hesabin arsivini indirdim. Kocam 20 30 kisiyi aramis, bundan yüzde 85 kiz gerisi erkek diyebiliriz ve üstelik bi kiza arkadas istegi yollamis. Bana diyor ki eski hesabim ve bu kisileri önceden isten ve okuldan taniyorum bende merak ettim simdi nasillar ne yapiyorlar aradim ve fark ettiysen sadece kizlara bakmadim diyor. Cildirdim dedim neden peki o kiza arkadaslik yolladin, sana ne elalemin kadinlarinin simdiki halinden falan, bana sacma sapan bahaneyle geliyo, yok vay efendim hatirlamiyorum da üstünden bi sene gecmis ne biliyim falan filan. Resmen keriz yerine koyuyor beni.
Bende simdi onu test etsem mi diye düsünüyorum. Salak kafam keske ona gitmeden fake hesap acip test etseydim birsey anlamazdi. Simdi sosyal medya dan fake hesapla ona yazarsam hemen anlar, cok uyanik. O yüzden bende düsündüm acaba kendime kontörlü kart alip buna whatsapp dan mi yazsam? yada baska nasil test edebilirim anlamadan fikirleriniz var mi? yoksa birak kalsin ugrasma mi dersiniz?
Bende simdi onu test etsem mi diye düsünüyorum. Salak kafam keske ona gitmeden fake hesap acip test etseydim birsey anlamazdi. Simdi sosyal medya dan fake hesapla ona yazarsam hemen anlar, cok uyanik. O yüzden bende düsündüm acaba kendime kontörlü kart alip buna whatsapp dan mi yazsam? yada baska nasil test edebilirim anlamadan fikirleriniz var mi? yoksa birak kalsin ugrasma mi dersiniz?