Kocayi test etmek?!

Elimde kesin bi delil olmasini istiyorum. Eger o delile ulasabilirsem kapinin önüne koyacagim kendisini. Tamam kizlari aramis ve arkadaslik yollamis ama ben daha güclü deliler istiyorum ki onu rezil rusva edeyim, cok sinirliyim
E adam niyeti bozmuş zaten. Kızları aratmış, bir tanesine arkadaşlık isteği de yollamış. Şimdi bu yolla olmadıysa ilerde başka şekilde yine olur demek benim için bu. İlla buluşurken veya yatakta basmak aldatmak değil benim için.

Niye bulun bi ajanstan manken figuran falan :KK66: gercekci olsun
Test dedigin boyle olur.
ha bu arada ben boyle denemelere de karsiyim. Sadece siz bu yola girdiniz nasilsa diye onerdim
Ajanslarda ki figüranlar aldatma olayına bulaşmak istemeyebilir ama malum tarzda kadınlar parada anlaşılırsa bu işi yapar bence

Ajanslarda ki figüranlar aldatma olayına bulaşmak istemeyebilir ama malum tarzda kadınlar parada anlaşılırsa bu işi yapar bence
ben öyle kadinlari falan nerden buluyim burda. yurt disindayim ben, anlamam etmem öyle seyleri. benim icin bi yazisma, seninle tanismak istiyorum evli degilim gibi cümleler yeterli. amacim bu ama nasil yapacagimi iste bilemedim, anlamasini istemiyorum.

ben öyle kadinlari falan nerden buluyim burda. yurt disindayim ben, anlamam etmem öyle seyleri. benim icin bi yazisma, seninle tanismak istiyorum evli degilim gibi cümleler yeterli. amacim bu ama nasil yapacagimi iste bilemedim, anlamasini istemiyorum.
Baştan belli etmeyecektin niyetini kocana,şimdi ne yazsan sen olduğunu anlayacak

Böyle ömür geçmez. Erkenden yaşlanırsın
bende iste emin olabilmek icin böyle test etmeyi düsünüyorum. tamam yaptigi kötü bisey ama ben kesin delil istiyorum, ben bekarim seninle tanismak bulusmak istiyorum vb cümleleri görmek istiyorum ki onu rezil edip bosayim diye. oysa onunla ne severek evlenmistim. 12 yillimi verdim ona

ohoo ne var ki. avrupa da bir çok ülkede açıktan yapılıyor bu işler.

Merhaba arkadaslar. Bu konumu (Beni aldatıyor mu?) yine güncelemek istiyorum ve fikrinize ihtiyacim var. Bu konunun üstüne kocamin eski sosyal medyada hesabini buldum, bu hesabi biliyorum cünkü kendim inaktif hale getirmistim. Bu olaylardan sonra orayada bakmak istedim ve hesabin arsivini indirdim. Kocam 20 30 kisiyi aramis, bundan yüzde 85 kiz gerisi erkek diyebiliriz ve üstelik bi kiza arkadas istegi yollamis. Bana diyor ki eski hesabim ve bu kisileri önceden isten ve okuldan taniyorum bende merak ettim simdi nasillar ne yapiyorlar aradim ve fark ettiysen sadece kizlara bakmadim diyor. Cildirdim dedim neden peki o kiza arkadaslik yolladin, sana ne elalemin kadinlarinin simdiki halinden falan, bana sacma sapan bahaneyle geliyo, yok vay efendim hatirlamiyorum da üstünden bi sene gecmis ne biliyim falan filan. Resmen keriz yerine koyuyor beni.

Bende simdi onu test etsem mi diye düsünüyorum. Salak kafam keske ona gitmeden fake hesap acip test etseydim birsey anlamazdi. Simdi sosyal medya dan fake hesapla ona yazarsam hemen anlar, cok uyanik. O yüzden bende düsündüm acaba kendime kontörlü kart alip buna whatsapp dan mi yazsam? yada baska nasil test edebilirim anlamadan fikirleriniz var mi? yoksa birak kalsin ugrasma mi dersiniz?
E adam görüntülü görüşelim derse napıcaksınız, karsısına cıkıp bosanalım mı diceksin iz? Elimde Delil olsun diyorsanız yapın

Bu süphe cok kötü birsey
Büyük konusmak istemiyorum ama icine eger öyle bir süphe düsseydi o an bitmistir benim icin. Herkez kendi yoluna

Bu süphe cok kötü birsey
Büyük konusmak istemiyorum ama icine eger öyle bir süphe düsseydi o an bitmistir benim icin. Herkez kendi yoluna
bende hep öyle diyordum ama dedigim gibi bu olaylari bir sene önce yapmis ve ondan beri biseyini bulamadim o yüzden yüzde yüz emin olmak istiyorum.

E adam görüntülü görüşelim derse napıcaksınız, karsısına cıkıp bosanalım mı diceksin iz? Elimde Delil olsun diyorsanız yapın
zaten o kisma gelmeden ben amacima ulasayim ondan sonra görür gününü. benim endisem anlar mi diye. ters tepmesinden korkuyorum.

Ben normal de hemen aaa güvenilmez bu adamı yorumunu yapıştırırdım.Ama söyle ki liseden evli,çocuklu arkadaşlarım ekliyor beni mesela aradan yıllar geçmiş,ortak arkadaşlar var eklemiş adam kötü niyet mi arayalım şimdi bunda. Şu zamana kadar yanlış bir şeyi de olmadı bana karşı ya da aramızda bir şey geçmedi bugüne kadar..
Diyeceğim o ki illa birinin birini eklemesinde artniyet aramayın yahu

Back
X