- 25 Ocak 2018
- 174
- 194
- 18
- 31
- Konu Sahibi Papatyayay
-
O da hasta olduğunda sende aynısını yap, ilgilenme, gerekiosa al kızını annenlere git yada arkadaşlarınla buluş, sana bişe dediğinde de nasılmış dersinMerhabalar hepinize
Hemen konuya girmek istiyorum sinir küpüyüm şuan
Bugün koca kişisi arkadaslariyla disari cikmak istedi tmm dedim.bu arada fena tonsillitim ama ayakta duruyorum.neyse gitti bey efendi ben 2 saat sonra titremeye basladim atesim 40.5 whatsapptn derecenn goruntusunu attm.
Gelicem canim yazmis buraya kadar sorun yok
Gelirken pastil almasini soyledim tmm dedi
Gelmesi saat 3 u buldu 10 da gelecek adam geldi 3te tabi sansima benim kız uyumadı o saate kadar.kötüyüm diyede aradım bu arada.çocuk uyusa yine tamam perisan oldum gelene kadar geldi tabi bakmadm yüzüne biraz konusmaya calisti yatti uyudu.ilk defa bu kadar hastayim o da ilk defa bu kadar gecikiyor insan karisi evde hastayken nasi eglenir disarda anlamiyorum.haksiz miyim aglamaktan perisan oldum.uzatasım var durumu anlasin diye
OlurBence boşan...
Bu ilkti bende anlamadim konusmadigim icin soramadimda haliyle.kalkip ise gitti aramadi da su saat oldu hala sinirliyim sinirliHerşeyi geçtim de neden gece 3 e kdr gelmiyor ben 2 yıllık evliyim en geç 12 de evde olur oda ya yurttadir yada fabrikada
Gece birde k*çini devirip yapması olmamış uzerine
Hak etti evet ama ben yapamam herhaldeO da hasta olduğunda sende aynısını yap, ilgilenme, gerekiosa al kızını annenlere git yada arkadaşlarınla buluş, sana bişe dediğinde de nasılmış dersin
yuhhh,,, şaka yaptınız herhaldeBence boşan...
Sonradan kotu oldm belirtmstm.gece yarisi oturan 3 yas cocugunu dusunun yerimden kalkamayan ben beklemek sorun degildi ama cocukta ayakta olup surekli oyun isteyince olmuyor öyleBen büyütülecek bisey görmedim watsuptan görüntü atmak falan burnundan getirmek olmuş biraz, gitmeden önce de hastaydın ya bastan gitme hastayım de ya da bikac saat dayanacaktın sürekli yaptığı bisey de değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?