Kocayla delirmeceler

Papatyayay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
174
194
18
31
Merhabalar hepinize
Hemen konuya girmek istiyorum sinir küpüyüm şuan
Bugün koca kişisi arkadaslariyla disari cikmak istedi tmm dedim.bu arada fena tonsillitim ama ayakta duruyorum.neyse gitti bey efendi ben 2 saat sonra titremeye basladim atesim 40.5 whatsapptn derecenn goruntusunu attm.
Gelicem canim yazmis buraya kadar sorun yok
Gelirken pastil almasini soyledim tmm dedi
Gelmesi saat 3 u buldu 10 da gelecek adam geldi 3te tabi sansima benim kız uyumadı o saate kadar.kötüyüm diyede aradım bu arada.çocuk uyusa yine tamam perisan oldum gelene kadar geldi tabi bakmadm yüzüne biraz konusmaya calisti yatti uyudu.ilk defa bu kadar hastayim o da ilk defa bu kadar gecikiyor insan karisi evde hastayken nasi eglenir disarda anlamiyorum.haksiz miyim aglamaktan perisan oldum.uzatasım var durumu anlasin diye

İlk kez yapmış böyle bişey.
Bilemedim ki.. konuşun yani tavır yapmak doğru değil yaptığı hatanın nasıl yanlış olduğunu anlatın.
Mutlak bir özrü olacaktır.
Gidip yatması belki sinirlisiniz daha kötü olurdu diye olabilir..

sık olmayan bi durumsa cok buyutmeyin bence iliskinize zarar verebilir, siz hastayken cikip eglenebilmesi hos degil tabiki ama bazen hepimizin basina gelebiliyor uzun zamandir gorusemedigi bir arkadasi, nadir denk gelebilen bir ortam vs. mesajlariniza telefonunuza cevap vermis sonucta

O da hasta olduğunda sende aynısını yap, ilgilenme, gerekiosa al kızını annenlere git yada arkadaşlarınla buluş, sana bişe dediğinde de nasılmış dersin

Herşeyi geçtim de neden gece 3 e kdr gelmiyor ben 2 yıllık evliyim en geç 12 de evde olur oda ya yurttadir yada fabrikada

Gece birde k*çini devirip yapması olmamış uzerine

açık açık konuşmazsan anlamıyor bu erkekler. tavır trip sökmüyor yani onlara.
akşam al karşına tek tek aklından ne geçtiyse anlat.

Herşeyi geçtim de neden gece 3 e kdr gelmiyor ben 2 yıllık evliyim en geç 12 de evde olur oda ya yurttadir yada fabrikada

Gece birde k*çini devirip yapması olmamış uzerine
Bu ilkti bende anlamadim konusmadigim icin soramadimda haliyle.kalkip ise gitti aramadi da su saat oldu hala sinirliyim sinirli

Ne olursa olsun SORUMSUZLUK yapmış!
Ki bana göre hasta iseniz gitmemesi daha uygun olurmuş.
Azıcık tavır koyun tabi.

Ben büyütülecek bisey görmedim watsuptan görüntü atmak falan burnundan getirmek olmuş biraz, gitmeden önce de hastaydın ya bastan gitme hastayım de ya da bikac saat dayanacaktın sürekli yaptığı bisey de değilmiş

Sonradan kotu oldm belirtmstm.gece yarisi oturan 3 yas cocugunu dusunun yerimden kalkamayan ben beklemek sorun degildi ama cocukta ayakta olup surekli oyun isteyince olmuyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…