Koceli üniversitesi umuttepe hastanesinde dr emek doğer 'e tüp bebek yaptıranlar

Ben de emek doğeri araştırıyorum bi tanıdık tavsiye etmişti hangi hastanede aceba biliyormysunuz

Kizlar bende rapor cikarttim bugün. Erkek infertilitesi. Umuttepede baslicam tedavime adeti bekliyorum ilaclarimi falan yazdirdim. Emek bey cok kaba. Kesinlikle ahmet yigit cakiroglu nu tercih edin. Benim doktorum o. Ne guzel izmitten birilerinin olmasi. Kaybetmeyelim bu sayfayi

Emek bey ile görüştüm ben iyi gibiydi rapor kac günde çıkıyor bende kararsız kaldım bir de ek tüp bebek icin ücret ödüyor müsünüz hastaneye

Erkek infertilitesi Can'ım emek bey ile cuma gunu görüştüm kesin karar vermek lazım aklım hala karisik

Hayirlisi Can'ım moral bozmak yok ne yapalım bu da bizim imtihanımız sabretmek lazım moral önemli.

Stresten uzak dur Can'ım stres gecikmesini etkiliyor ve nakilden sonrada rahat olmak lazımmış stresten uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…