Koceli üniversitesi umuttepe hastanesinde dr emek doğer 'e tüp bebek yaptıranlar

İlk denemem olacak bende çalışıyorum ama nasip olursa o Zaman rapor alirim nakilden sonra rapor al bira dinlenmek lazımmış sen daha once yaptırdın mı

Sadece sperm sayımız dusuk tek sıkıntımız bu ama yas 30u geçti o yüzdende acele etmek lazim

Son bir sey daha sorayim mi sen kac yıllık evlisin araştırma hastanesi rapor vermek icin en az kac yıllık evlilik arıyor ben iki yıllık evliyim

Son bir sey daha sorayim mi sen kac yıllık evlisin araştırma hastanesi rapor vermek icin en az kac yıllık evlilik arıyor ben iki yıllık evliyim
Canim ben 15 aylık evliyim. Ama bizim degerler çok düşük olduğu için risk faktörüne giriyomus oyuzden hemen rapor verildi. Sizde sorun nedir

Bizim de sperm sayılarımız dusuk ve esimden son bir kez test istediler onu verecek sonra rapor çıkacak bize

Evet emek bey doktorum nasip olurdaysa tüp bebek ona gideceğim ama sakaryada başka doktora sordum bugün o dedu folik asitin zararı olmaz aksine yararı olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…