- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
Calisiyorum nasil basarcaksam onu bilmiyorum. Senin ilk denemen mi degerleriniz nasil?Stresten uzak dur Can'ım stres gecikmesini etkiliyor ve nakilden sonrada rahat olmak lazımmış stresten uzak dur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calisiyorum nasil basarcaksam onu bilmiyorum. Senin ilk denemen mi degerleriniz nasil?Stresten uzak dur Can'ım stres gecikmesini etkiliyor ve nakilden sonrada rahat olmak lazımmış stresten uzak dur
Yok canim ya ilk denemem. Degerleriniz nasil?İlk denemem olacak bende çalışıyorum ama nasip olursa o Zaman rapor alirim nakilden sonra rapor al bira dinlenmek lazımmış sen daha once yaptırdın mı
Sayı cok onemli degil 1 tane bile yetiyo.allahin izniyle olur sıkma canını yeterSadece sperm sayımız dusuk tek sıkıntımız bu ama yas 30u geçti o yüzdende acele etmek lazim
Aynen canim keske grup kalabaliklassaİnsallah Can'ım iyi oldu birbirimizi bulduğumuz
Teşekkür edrim sağolasın ama bi türlü randevu alamıyorum netten teli aldım bir ses kaydı var sürekli aynı şeyi tekrar ediyor işlem yapamıyorumUmuttepe Kocaeli araştırma hastanesinde
Oray'ı aradıktan sonra 2ye basTeşekkür edrim sağolasın ama bi türlü randevu alamıyorum netten teli aldım bir ses kaydı var sürekli aynı şeyi tekrar ediyor işlem yapamıyorum
Aradiktan sonra özel randevudan alicaksin canim.Teşekkür edrim sağolasın ama bi türlü randevu alamıyorum netten teli aldım bir ses kaydı var sürekli aynı şeyi tekrar ediyor işlem yapamıyorum
Hayır ikisinide vermedi. Ama ben daha ilaclara baslamadim adeti bekliyorum. Sana ozaman mi verdiDenizatıdenizyildizi sana da hepatit b asisi vuruldu mu birde folik asit hapa başladın mi
Bugün burada doktora sördum bana kullan cunku rahimi hazırlar dedi bende piyasada 100tl ye de var 3 TL ye de dedim bana bi tane yaZdi verdiAma ben folik asit kullaniyodum birakmistim. Kullansam mi acaba tekrar![]()
Canim ben 15 aylık evliyim. Ama bizim degerler çok düşük olduğu için risk faktörüne giriyomus oyuzden hemen rapor verildi. Sizde sorun nedirSon bir sey daha sorayim mi sen kac yıllık evlisin araştırma hastanesi rapor vermek icin en az kac yıllık evlilik arıyor ben iki yıllık evliyim
emek bey mi senin doktorunBizim de sperm sayılarımız dusuk ve esimden son bir kez test istediler onu verecek sonra rapor çıkacak bize