- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
Ozaman ben devam ediyim yaEvet emek bey doktorum nasip olurdaysa tüp bebek ona gideceğim ama sakaryada başka doktora sordum bugün o dedu folik asitin zararı olmaz aksine yararı olur diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman ben devam ediyim yaEvet emek bey doktorum nasip olurdaysa tüp bebek ona gideceğim ama sakaryada başka doktora sordum bugün o dedu folik asitin zararı olmaz aksine yararı olur diye
Bende onu kullaniyodum. Ama ara vermistim ac mi tok mu 1 keremi 2 kere mi onu unuttum yarin banada soylersun dmi :)Et Can'ım Bende yarın alacagim folbiol mu ne adı öyle bir sey
Teşekkür ederim canım:))Tabii yazarım Günde bir kez yok karna alacaksın canim
Insallah canim umut olalim birbirimize :) yok balım 3 tane igne var toplamda. Cuma kontrol var diger igneye baslancak nasipse. Ya oyle bi heycan var ki icimde bu baska bişey.Ayy cok sevindim Can'ım Amin insallah pozitif sonuç alırsın hap falan vermedi ni sadece iğne mi var ayy insallah iyi haberlerini alirim
Insallah canimmHap falan yok o zaman değişik insallah tam gaz devam cankm
Kesinlikle ahmet yiğit çakıroğlu canim. Benim yarin toplamam var. Sizee sorun ne? Bizim hareket sayisi diplerde oldugu icin hemen rapor cikarttilar. 1.5 yıllık evliyim. Ve ilk denemem. Bana 1410 tl ye geldi ilaclarla beraber.Mraba arkadslar umutepede bende baslamak istyrum ama hangi doktora tercih etmeliym ve rapor nasil cikiyo fiyat nekadar oluyo yaptran arkadslar yardmci olursa sewnrm
Randevu aliyorsun ister yigit beye ister emek beye. Herseyi onlar yonlendiriyor.Bide raporu nasil cikartcam nereye baswurcam onlari anlatrmsn
ada tıptan kimse memnun degil bence gitme bende Sakarya İzmit arasında kalmıştım bende Umuttepe artık laporoskopiyi kim yaptiCok tesekkur ederimm .. benm tuplerim kapali laparskopi oldum ama olmadi 2 asilama yaptrdm olmadi rapor hemen cikarmi blmiyrumm sakaryada adatiptami yaptrsam kocaelidemi onu arastryorumm suan
Evet özel muayene diye alınıyor 122 TL ücreti var. Bence Umuttepe'yi tercih et bende Sakarya ve Kocaeli arasında kalmıştımLaparoskopiyi sakaryada adatipta yaptrdim..umuttepedeki doktrlar docent onlara muayene ucreti ek olarak oduyomuyuz randewulara baktmda ozel randewu diye geciyo o yuzden srdum